Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Alfred & Co

Alfred & Co. er designeren bag en række lækre skind samt sæber. De lækre skind er ideelle til boligindretningen, de er super fine og ubehandlede. Deres skønne sæber dufter fantastisk og giver en dejlig duft på badeværelset eller i soveværelset og er også idelle som værtindegaver.

Hos Design Affair er vi vilde med Alfred & Co's lækre sager, og vi synes at især deres fine skind er med til at sætte et personligt præg på boligindretningen.

Sorter efter

Bio2You Charcoal whitening too

Naturlig blegningstandpasta med kul, mynteolie, aloe vera, havtorn og perlepulver. Tandpastaen renser og bleger tænderne og holder tænderne naturligt hvide.
69 DKK

Sæbe 200g Lilac blossom

Skøn sæbe med lilje duft. En lækker og kvalitetsrig sæbe, som holder duften længe indtil sæben er brugt op. Sæben indeholder 200g.
59 DKK

Liquid Marseille sæbe organic

En skøn håndsæbe fra Panier Des sens, som er lavet på naturlige ingredienser - og så er de endda økologiske. Denne lækre sæbe er lavet efter de traditionelle opskrifter på ægte Marseille sæbe.
129 DKK

Shower Cream Organic Olive Oil

En lækker shower cream som er lavet på naturlige ingredienser - og endda økologisk. Den er lavet på naturlig oliven olie fra provence.
99 DKK

Håndcreme Organic Olive Oil

Denne lækre håndcreme fra Panier Des sens, er lavet på naturlige ingredienser - og er endda økologisk. Cremen er ideel til tørre hænder, og efterlader hænderne bløde og smidige.
119 DKK

Floral, Badesalt 150g, Lily

Skøn og luksuiøs badesalt fra Alfreds & Co. Perfekt til et afslappende karbad eller et varmt fodbad. Denne badesalt har en velduftende og dejlig duft af liljer

Denne indeholder 150g i ét brev.
49 DKK

Extra Rich, Shower Gel, 200ml

Lækker extra rich shower gel, perfekt til brusebadet. Indeholder drueekstrakt, og dens ekstra bløde skum renser beskytter og hjælper med at opretholde hudens naturlige fugtighed. Shower gelen indeholder 200 ml.
99 DKK

Body Cream, 200 ml, Grape Vine

Lækker body creme, som er rig på drue blade og drue frø. Cremen er beriget med sheasmør, som efterlader din hud blød og velduftende. Cremen indeholder 200 ml.
149 DKK

Sheepskin stole søde

Gotland Lammeskind, Stolehynde, Økologiske
399 DKK

Melerade Swedish sheepskin st3

Svensk Melerede Lammeskind, Økologiske
1.749 DKK

Melerande Swedish sheepskin

Svensk Melerade Lammeskind, Økologisk
1.499 DKK

Dolce Vivere Sæbe 250g Lago Di Como

Super velduftende sæbe fra Nesti Dantes kollektion af gode sæber. Brug sæben til lidt ekstra forkælelse hvis du har gæster, eller benyt den som den perfekte værtindegave til den gode veninde. Sæben kan også benyttes som en dekoration til dagligstuen, soveværelset eller lign.
59 DKK

St Barth Coconut & Frangi 250g

St. Barth's Cocunut and Frangipani, 250g
59 DKK

Dolce Vivere Sæbe 250g Roma

Super velduftende sæbe fra Nesti Dantes kollektion af gode sæber. Brug sæben til lidt ekstra forkælelse hvis du har gæster, eller benyt den som den perfekte værtindegave til den gode veninde. Sæben kan også benyttes som en dekoration til dagligstuen, soveværelset eller lign.
59 DKK

Dolce Viere Sæbe 250g Portofino

Lækker sæbe fra Dolce Vivere. Sæben har en naturlig, duftende og fugtgivende udrensnings inspireret af Portofino. Sæben efterlader huden huden fugtig, og frisk. Portofino sæben indeholder 250g. Sæben indeholder ingen parabener eller aggressive ingredienser, og er udelukkende baseret på rene plante olier fra bæredygtige plantager.
59 DKK

Soap 200g Lotus Flower

AAA, Lotus sæbe, 200g.
59 DKK

Soap 200g Magnolia

AAA, Magnolie Sæbe, 200g.
49 DKK

Gotland sheepskin st3

Gotland Lammeskind, Økologisk
1.999 DKK

Gotland sheepskin st4

Gotland lammeskind, Økologisk
1.999 DKK