Fragt fra 39,- / Fri fragt til GLS pakkeshop over 499,-
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Alfred & Co

Alfred & Co. er designeren bag en række lækre skind samt sæber. De lækre skind er ideelle til boligindretningen, de er super fine og ubehandlede. Deres skønne sæber dufter fantastisk og giver en dejlig duft på badeværelset eller i soveværelset og er også idelle som værtindegaver.

Hos Design Affair er vi vilde med Alfred & Co's lækre sager, og vi synes at især deres fine skind er med til at sætte et personligt præg på boligindretningen.

Sorter efter

Marseille sæbe 500ml Grape Vin

Marseille sæbe fra Alfred og Co med økologisk drueekstrakt fra Provence. Sæben renser skånsomt hænder og krop, og er perfekt til alle hudtyper. Sæben er lavet af 100% vegetabilske olier. Sæben indeholder 500 ml.
129 DKK

Floral, Badesalt 150g, Lily

Skøn og luksuiøs badesalt fra Alfreds & Co. Perfekt til et afslappende karbad eller et varmt fodbad. Denne badesalt har en velduftende og dejlig duft af liljer

Denne indeholder 150g i ét brev.
49 DKK

Floral, Badesalt 150 g, Jasmin

Skøn badesalt fra Alfreds & Co. Perfekt til et afslappende karbad eller et varmt fodbad. Denne badesalt har en blød og rar duft af Jasmin.

Denne indeholder 150g i ét brev.
49 DKK

Extra Rich, Shower Gel, 200ml

Lækker extra rich shower gel, perfekt til brusebadet. Indeholder drueekstrakt, og dens ekstra bløde skum renser beskytter og hjælper med at opretholde hudens naturlige fugtighed. Shower gelen indeholder 200 ml.
99 DKK

Body Cream, 200 ml, Grape Vine

Lækker body creme, som er rig på drue blade og drue frø. Cremen er beriget med sheasmør, som efterlader din hud blød og velduftende. Cremen indeholder 200 ml.
139 DKK

Hand Cream, 75 ml, Grape Vine

Lækker håndcreme med Grape Vine. Håndcremen er med økologisk vindrueekstrakt, og med antixodiante blødgørende egenskaber. Håndcremen indeholder 75 ml.
109 DKK

Sheepskin stole søde

Gotland Lammeskind, Stolehynde, Økologiske
399 DKK

Melerade Swedish sheepskin st3

Svensk Melerede Lammeskind, Økologiske
1.749 DKK

Melerande Swedish sheepskin

Svensk Melerade Lammeskind, Økologisk
1.499 DKK

Dolce vivere 250g Pisa

Dolce Vivere, Pisa, 250g
59 DKK

Dolce Vivere Sæbe 250g Lago Di Como

Super velduftende sæbe fra Nesti Dantes kollektion af gode sæber. Brug sæben til lidt ekstra forkælelse hvis du har gæster, eller benyt den som den perfekte værtindegave til den gode veninde. Sæben kan også benyttes som en dekoration til dagligstuen, soveværelset eller lign.
59 DKK

St Barth Coconut & Frangi 250g

St. Barth's Cocunut and Frangipani, 250g
59 DKK

Dolce Viere Sæbe 250g Portofino

Lækker sæbe fra Dolce Vivere. Sæben har en naturlig, duftende og fugtgivende udrensnings inspireret af Portofino. Sæben efterlader huden huden fugtig, og frisk. Portofino sæben indeholder 250g. Sæben indeholder ingen parabener eller aggressive ingredienser, og er udelukkende baseret på rene plante olier fra bæredygtige plantager.
59 DKK

Soap 200g Lotus Flower

AAA, Lotus sæbe, 200g.
49 DKK

Soap 200g Magnolia

AAA, Magnolie Sæbe, 200g.
49 DKK

Soap 200g Citrus Blossom

AAA, Citrus sæbe, 200g.
49 DKK

Gotland sheepskin st3

Gotland Lammeskind, Økologisk
1.999 DKK

Fiorentini Sæbe 250g tuscan Lavende

Lækker velduftende sæbe fra AAA's kollektion af gode sæber. Brug sæben til lidt ekstra forkælelse hvis du har gæster, eller benyt den som den perfekte værtindegave til den gode veninde. Sæben kan også benyttes som en dekoration til dagligstuen, soveværelset eller lign.
59 DKK

Gotland sheepskin st4

Gotland lammeskind, Økologisk
1.999 DKK