Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Au Maison › Gulvtæpper

banner

Au Maison designer smukt boliginteriør og tekstiler. Hos Design Affair finder du de smukke gulvtæpper fra Au Maison, i forskellige matierialer og mål. Skab stemning og hygge i hjemmet med lækre tæpper i forskellige former og materialer. Au Maison designer smukke gulvtæpper, som bringer varme til hjemmet samtidig med de er designet i en lækker kvalitet. Vi hjælper dig også gerne med boligindretningen, og giver inspiration og tips til hvordan du kan bruge gelvtæpper fra Au Maison i din boligindretning. Har vi ikke et gulvtæppe på lager? Så hjælper vi dig også gerne med at bestille et hjem til dig. 

Se også vores store udvalg af gulvtæpper fra andre leverandører her

Sorter efter

Tæppe, Bouquet, sort, 140x200

Au Maison gulvtæppe Bouquet i sort. Au Maison er designeren bag dette smukke blomstrede gulvtæppe, som spreder varme og sjæl til hjemmet. De smukke blomster på den mørke baggrund, giver et nærmest dystert og varmt udtryk, der vil sprede sig i hele rummet. Brug tæpper i stuen, soveværelset eller entréen. Gulvtæppet fra Au Maison måler 140x200 cm.
1.249 DKK

AU Maison Tæppe, Elisa, Midnight blue/creme, 170x240

AU Maison er designeren bag dette fine Elisa tæppe. Tæppet passer godt ind i entreen, i soveværelset foran sengen eller i køkkenet. Tæppet måler 170 x 240 cm.
1.199 DKK

AU Maison Tæppe, Elisa, Midnight Blue/Cream 140x200

AU Maison er designeren bag dette fine Elisa tæppe. Tæppet passer godt ind i entreen, i soveværelset foran sengen eller i køkkenet. Tæppet måler 140x200 cm.
849 DKK