Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Au Maison › Lanterner

Au Maison designer smukke lanterner i forskellige design, som tilføjer liv og personlighed til indretningen. Au Maison designer skønt boliginteriør, med sans for deltaljen og i skønne farver, der harmonerer i indretningen. Find flotte lanterner fra Au Maison i forskellige materialer og størrelser.  Du finder lanterner i træ, glas mm. Lanternerne kan bruges både indendøres og udendørs, og skaber altid en hyggelig stemning med et levende lys. Brug dem på terrassen en sen sommeraften, eller skab hygge indendørs på en mørk vinteraften. Au Maison lanterner passer altid smukt ind i enhver bolig, og er designet til dig der sætter pris på detaljen i hjemmet.

Se også vores store udvalg af lanterner fra flere leverandører her

Sorter efter

AU MAISON, Lanterne, Clara, Natural 60x48

AU Maison er designeren bag denne flotte og dekorative lanterne. Lanternen passer smukt ind på terrassen, eller i det hyggelige hjørne i stuen. Lanternen måler 60x48.
649 DKK

AU MAISON, Lanterne, Guld/Sort, Floral

AU Maison er designeren bag denne meget smukke lanterne. Lanternen er ideel at benytte både indendørs og udendørs, og vil pynte flot med et stort bloklys i.

Lanternen måler 20 cm i højden og 25 cm i bredden.
249 DKK

AU Maison Lanterne, Trap, Natural

Flot lanterne med et smukt look fra AU Maison. Helt ideelt at benytte på terrassen om sommerenn, og ved siden af hoveddøren når du har inviteret gæster. Lanternen måler 60 cm i højden og 32 cm i omkredsen.
599 DKK