Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

AYTM

Kathrine og Per Gran Hartvigsen er opfinderne bag brandet AYTM. Hos Design Affair er AYTM et af vores yndlings brands, fordi de har en stilrig kombination af farve og design. Siden begyndelsen har AYTM designet deres egne designs og produceret produkterne af høj kvalitet. Hos AYTM har de en passion om at tilføje noget nyt til dansk design. Gå på opdagelse i deres unikke univers hos Designaffair.

Sorter efter

GLOBE flower pot, Black, Ø21

AYTM Globe Flower Pot er nu kommet i en fin urtepotte. Globe urtepotten ses her i en smuk mat sort farve på messing fod. Urtepotten er så fin med en grøn plante i, og messingfoden giver urtepotten et elegant udtryk. Urtepotten måler 21 cm i omkredsen og 18,8 cm i højden.
399 DKK

Lanterne Ø16,2xH23cm, Phanthom/De

AYTM, Lanterne, Tota, Grøn/Sort, Stor.
449 DKK

UNUM tealight holder

AYTM står bag denne smukke fyrfadsstage i messing. Denne UNUM lysestage er dekoreret med riller, og passer perfekt ind i den stilrene og moderne indretning.

Fyrfadsstagen måler L6,5 cm, B6,5 og H3 cm
449 DKK

CONCHA Hook/wall Deco M/L

AYTM er designeren bag denne flotte vægdekorations knage. Vægophænget kan både benyttes som knag, til dine fede tasker. Eller som dekoration i hjemmet.

Vægophænget måler 4,3 cm i længden, 20 cm i bredden og 19,5 cm i højden.
499 DKK

Concha Hook, Wall Decoration L

AYTM er designeren bag denne flotte vægdekorations knage. Vægophænget kan både benyttes som knag, til dine fede tasker. Eller som dekoration i hjemmet.

Vægophænget måler 6,8 cm i længden, 24 cm i bredden og 23,5 cm i højden.
599 DKK

Concha Hook, Wall Decoration M

AYTM er designeren bag denne flotte vægdekorations knage. Vægophænget kan både benyttes som knag, til dine fede tasker. Eller som dekoration i hjemmet.

Vægophænget måler 4,8 cm i længden, 16 cm i bredden og 15,5 cm i højden.
399 DKK

Concha Hook, Wall Decoration S

AYTM er designeren bag denne flotte vægdekorations knage. Vægophænget kan både benyttes som knag, til dine fede tasker. Eller som dekoration i hjemmet.

Vægophænget måler 3,8 cm i længden, 12 cm i bredden og 11,5 cm i højden.
299 DKK

Quadro Mirror, Clear/Walnut

AYTM er designeren bag dette smukke klassiske spejl, som kan passe ind i ethvert hjem. Benyt det som spejl i entreen eller på badeværeset, eller brug det som dekoration i en collage i stuen.

Spejlet måler 90 cm i omkredsen, 2 cm i højden og 90 cm i bredden.
2.199 DKK

Globe Vase w.stand, Ø21xH21

AYTM er designeren bag denne flotte Globe Vase. Globe vasen har et smukt og anderledes design, og den passer smukt ind i enhver indretning. Vasen måler 21 cm i omkredsen, og 21 cm i højden.
749 DKK

Globe Vase W.Stand, Black/Black

AYTM er designeren, bag denne smukke sorte globe vase. Vasen passer smukt ind på badeværelset, som til duftpinde. Vasen er også ideel til en smuk blomst plukket fra haven. Vasen måler 17 cm i omkredsen, og 17 cm i højden.
449 DKK

Globe Vase W.Stand, Black/Black

AYTM er designeren, bag denne smukke sorte globe vase. Vasen passer smukt ind på badeværelset, som til duftpinde. Vasen er også ideel til en smuk blomst plukket fra haven.

Vasen måler 10 cm i omkredsen, og 10 cm i højden.
249 DKK

Circum Mirror, Clear/Walnut

AYTM er designeren bag dette smukke klassiske spejl, som kan passe ind i ethvert hjem. Benyt det som spejl i entreen eller på badeværeset, eller brug det som dekoration i en collage i stuen.

Spejlet måler 70 cm i omkredsen og 2 cm i højden..
1.399 DKK

AYTM, Konsolbord, Fumi table

AYTM er designeren bag dette smukke Fumi Table. Bordet er rig på anvendelsesmuligheder, og er med til at sættet stilrigt præg på hjemmet. Brug evt. bordet som konsolbord i entréen eller stuen. Bordet måler 109 cm i længden, 29 cm i vidden og 71 cm i højden.
3.799 DKK

AYTM, Concha, Skåle, sæt af 3, Rose

AYTM er designeren bag dette smukke skålesæt bestående af 3stks skåle. Skålene er fulde af anvendelsesmuligheder, og kan kombineres sammen med andre. De er perfekte til velkomstsnacks, eller som snackskåle til fredagsslikken. Skålene måler ialt 34 cm i længden, 30 cm i vidden og 10,5 cm i højden
799 DKK

AYTM, Concha, Skåle, sæt af 3, Black

AYTM er designeren bag dette smukke skålesæt bestående af 3stks skåle. Skålene er fulde af anvendelsesmuligheder, og kan kombineres sammen med andre. De er perfekte til velkomstsnacks, eller som snackskåle til fredagsslikken. Skålene måler ialt 34 cm i længden, 30 cm i vidden og 10,5 cm i højden.
799 DKK

AYTM, Torus Vase

Smuk Torus vase fra AYTM. Vasen har et flot ekstraordinært stilrent design, og den er smuk med en flot buket blomster. Vasen måler 15 cm i omkredsen, og 19,5 cm i højden.
399 DKK

AYTM, Tota Lantern, Tealight, Amber/Black

AYTM er designeren bag denne smukke Tota Lanterne. Lanternen har en smuk Amber/Guld farve, og passer smukt ind mange steder i hjemmet. Lanternen måler 9,3 cm i omkredsen, og 10,3 cm i højden.
249 DKK

AYTM, Globe Vase w.stand, Amber/Gold

AYTM er designeren bag denne flotte Globe Vase. Globe vasen har et smukt og anderledes design, og den passer smukt ind i enhver indretning. Vasen måler 17 cm i omkredsen, og 17 cm i højden.
449 DKK

AYTM, Globe Vase, Amber/Gold

AYTM er designeren, bag denne smukke amber globe vase. Vasen passer smukt ind på badeværelset, som til duftpinde. Vasen er også ideel til en smuk blomst plukket fra haven. Vasen måler 10 cm i omkredsen, og 10 cm i højden.
249 DKK

AYTM, Curva stool, Silver

AYTM er designeren bag denne dekorative Curva Stool. Den fine Curva stool kan benyttes både som magasinholder, men også som en skammel eller som natbord.

Curva Stool måler 32 cm i længden, 32,4 cm i bredden og 48,4 cm i højden.
1.499 DKK

AYTM CIRCUM Spejl Sort Ø90xH2

AYTM er designeren bag dette flotte runde spejl. Spejlet er rig på anvendelsesmuligheder, og passer flot ind på badeværelset, soveværelset eller entreen. Spejlet her måler 90 cm i omkredsen og 2 cm i højden.
1.849 DKK

AYTM Angui Sofabord

ANGUI table fra Aytm er et smukt og stilrent sofabord til både det stilrene og farverige hjem. Sofabordet har smukke messingben samt massiv glasplade i sorte nuancer. Bordet måler 75x75cm samt 45cm i højden.

Se muligheden for levering under produktdetaljer.
4.499 DKK

AYTM, Bakke, Cirkel, Raisin

AYTM har lavet denne bakke som en del af Unity-serien, som består af en masse forskellige bakker, som kan kombineres på kryds og tværs. Bakken som ses her er en halv cirkel, som er lavet i en mørk lilla og er ideel til at skabe en hyggelig og stemningsfuld atmosfære. Bakken her måler 33,2x16,6 cm. og er 1,9 cm. i højden.
175 DKK 349 DKK

AYTM, Bakke, Fawn

AYTM har lavet denne bakke som en del af Unity-serien, som består af en masse forskellige bakker, som kan kombineres på kryds og tværs. Bakken som ses her er en kvart cirkel, som er lavet i en lys rosa og er ideel til at skabe en hyggelig og stemningsfuld atmosfære. Bakken her måler 10,8x10,8 cm. og er 1,9 cm. i højden.
75 DKK 149 DKK

AYTM, Bakke, Deep Forest

AYTM har lavet denne bakke som en del af Unity-serien, som består af en masse forskellige bakker, som kan kombineres på kryds og tværs. Bakken som ses her er en kvart cirkel, som er lavet i en flot grøn farve og er ideel til at skabe en hyggelig og stemningsfuld atmosfære. Bakken her måler 10,8x10,8 cm. og er 1,9 cm. i højden.
75 DKK 149 DKK

AYTM, Bakke, Gold/Brass

AYTM har lavet denne bakke som en del af Unity-serien, som består af en masse forskellige bakker, som kan kombineres på kryds og tværs. Bakken er udført i en flot guld farve som er med til at skabe en unik atmosfære, og sætte særpræg på dit hjem. Bakken kan også benyttes på hjørnet på dit make-up bord, i vindueskarmen eller lige hvor du synes. Bakken her måler 10,8 x10,8 cm. og er 1,9 cm. i højden.
100 DKK 199 DKK

AYTM, Bakke, Cirkel, Gold/Brass

AYTM har lavet denne bakke som en del af Unity-serien, som består af en masse forskellige bakker, som kan kombineres på kryds og tværs. Bakken som ses her er en halv cirkel, som er lavet i en flot guld farve og er ideel til at skabe en hyggelig og stemningsfuld atmosfære. Bakken her måler 21,6x10,8 cm. og er 1,9 cm. i højden.
175 DKK 349 DKK

AYTM, Bakke, Gold/Brass

AYTM har lavet denne bakke som en del af Unity-serien, som består af en masse forskellige bakker, som kan kombineres på kryds og tværs. Bakken som ses her er en kvart cirkel, som er lavet i guld og er ideel til at skabe en hyggelig og stemningsfuld atmosfære. Bakken her måler 16x16 cm. og er 1,9 cm. i højden.
175 DKK 349 DKK

AYTM, Fumi table, black, Ø55xH45

AYTM er designeren bag dette fine bord. Bordet er ideelt at bruge som sofabord. Bordet er udført med en flot og stilfuld glasplade, hvilket skaber et exclusivt look. Herudover er det udført i stål. Bordet fåes i to størrelser, her er det det store bord, der måler 55 cm i bredden og 45 cm i højden. Det fåes også smallere men lidt højere størrelse.
2.999 DKK

Varia skulptural vase, dusty green/forest, Ø15/H30

AYTM, Vase, Dusty Green, Forrest
400 DKK 799 DKK

AYTM, Tota Lantern, Tealight, Rose/black

AYTM er firmaet bag designet af disse smukke lanterner. Lanternerne består af to dele, hvor bunden er lavet som en skål, hvilket giver lanternerne et utal af muligheder. Lanterne er super fin både med levende lys, lyskæde eller med en plante. Lanternen er den perfekte løsning, når du vil skabe en hyggelig og hjemlig følelse i rummet. Lanternen ses her i den rose/ black og i den mindste størrelse. Lanternen måler 9,8 cm. i diameteren og 10,3 cm. i højden.
249 DKK

AYTM, TOTA fyrfadslanterne, black/forrest

AYTM er firmaet bag designet af disse smukke lanterner. Lanternerne består af to dele, hvor bunden er lavet som en skål, hvilket giver lanternerne et utal af muligheder. Lanterne er super fin både med levende lys, lyskæde eller med en plante. Lanternen er den perfekte løsning, når du vil skabe en hyggelig og hjemlig følelse i rummet. Lanternen ses her i den grøn/sort og i den mindste størrelse. Lanternen måler 9,8 cm. i diameteren og 10,3 cm. i højden
249 DKK

Aytm, Sengetæppe, Bedcover, Blå

AYTM er designeren bag dette flotte sengetæppe. Sengetæppet er udført i 100% velour, og er af en super lækker kvalitet. Sengetæppet måler 250 cm i længden og 250 cm i bredden. Så her har du et lækkert stort sengetæppe som er med til at skabe et eksklusivt look i soveværelset. Sengetæppet her ses i Navy men det fåes også i sort.
2.999 DKK 3.999 DKK

AYTM, Globe vase w. stand, rose, Ø10x10

AYTM er designeren bag denne fine og specielle vase. Vasen er fremstillet af glas og er kugleformet, hvor den så er placeret på en stand i en flot guld farve. Vasen er rig på anvendelsesmuligheder og kan både bruges til friske blomster fra haven eller pynt med andre dekorative sager. Vasen kan også bruges som lanterne og skabe en hyggelig stemning. Globe vasen fra AYTM måler 10 cm. i højden og 10 cm. i diameteren. Globe vasen fås i 3 forskellige størrelser og ses her i den mindste i farven forrest. Denne størrelse er også ideel til duftpinde, hvor der findes forskellige dufte fra AYTM.
249 DKK

AYTM, Globe vase w. stand, navy, Ø10x10

AYTM er designeren bag denne fine og specielle vase. Vasen er fremstillet af glas og er kugleformet, hvor den så er placeret på en stand i en flot guld farve. Vasen er rig på anvendelsesmuligheder og kan både bruges til friske blomster fra haven eller pyntes med andre dekorative sager. Vasen kan også bruges som lanterne og skabe en hyggelig stemning. Globe vasen fra AYTM måler 10 cm. i højden og 10 cm. i diameteren. Globe vasen fås i 3 forskellige størrelser og ses her i den mindste i farven navy. Denne størrelse er også ideel til duftpinde, hvor der findes forskellige dufte fra AYTM.
249 DKK

AYTM, Globe vase w. stand, Black, Ø17x17

AYTM er designeren bag denne fine og specielle vase. Vasen er fremstillet af glas og er kugleformet, hvor den så er placeret på en stand i en flot guld farve. Vasen er rig på anvendelsesmuligheder og kan både bruges til friske blomster fra haven eller pynt med andre dekorative sager. Vasen kan også bruges som lanterne og skabe en hyggelig stemning. Globe vasen fra AYTM måler 17 cm. i højden og 17 cm. i diameteren. .
449 DKK

AYTM GLOBE vase, Black, Lille

AYTM er designeren bag denne fine og specielle vase. Vasen er fremstillet af glas og er kugleformet, hvor den så er placeret på en stand i en flot guld farve. AYTM Globe vasen er lavet i kraftigere glas i bunden som skaber en god facon. Vasen er rig på anvendelsesmuligheder og kan både bruges til friske blomster fra haven eller pyntes med andre dekorative sager. Vasen kan også bruges som lanterne og skabe en hyggelig stemning. Globe vasen fra AYTM måler 10 cm. i højden og 10 cm. i diameteren. Globe vasen fås i 3 forskellige størrelser og ses her i den mindste i farven sort. Denne størrelse er også ideel til duftpinde, hvor der findes forskellige dufte fra AYTM.
249 DKK

AYTM, Taper Candles, Lacqured, Dusty Green

AYTM er designeren bag disse flotte, elegante og stilfulde lys, med en glat og blank lakoverflade. Lysene er ideelle at benytte ved særlige lejligheder, for at tilsætte et ekstra pift. Lysene måler 2 cm i bredden og 30 cm i højden.
99 DKK

AYTM Pude Læder Deep Forrest Grøn

Lækker pude med et eksklusivt look fra AYTM. Puden er udført i et råt design, i høj kvalitet. Den vil være unik til at sætte et særpræg på hjemmet, samt skabe hygge og varme med den flotte dybe grønne farve. Kombiner evt. puden sammen med den anden læderpude fra AYTM, eller nogle af A.U Maisons lækre puder i varme farver. Puden måler 40 cm i højden 60 cm i længden.
999 DKK

AYTM, Mirror ornament D7xH0,3, Fawn/Dark

AYTM har lavet disse fine dekorationer af spejl, som er lavet som cirkler. Spejldekorationerne findes i fire forskellige farver og er rige på anvendelsesmuligheder. Brug for eksempel spejldekorationerne som ophæng i et vindue og lad lyset reflektere smukt i spejlet. Spejldekorationerne kan også bruges i en kreativ borddækning og ligges på bordet som pynt. Spejldekorationerne måler 7 cm. i diameteren og er 0,3 cm. tykke. Spejldekorationen ses her i en flot rosa farve med en mørkegrå bagside.
39 DKK

AYTM, Mirror ornament D7xH0,3, Phantom/Faw

AYTM har lavet disse fine dekorationer af spejl, som er lavet som cirkler. Spejldekorationerne findes i fire forskellige farver og er rige på anvendelsesmuligheder. Brug for eksempel spejldekorationerne som ophæng i et vindue og lad lyset reflektere smukt i spejlet. Spejldekorationerne kan også bruges i en kreativ borddækning og ligges på bordet som pynt. Spejldekorationerne måler 7 cm. i diameteren og er 0,3 cm. tykke. Spejldekorationen ses her i en flot Mørkegrå/Lilla.
39 DKK

AYTM, Mirror ornament D7xH0,3, Gold/Slate

AYTM har lavet disse fine dekorationer af spejl, som er lavet som cirkler. Spejldekorationerne findes i fire forskellige farver og er rige på anvendelsesmuligheder. Brug for eksempel spejldekorationerne som ophæng i et vindue og lad lyset reflektere smukt i spejlet. Spejldekorationerne kan også bruges i en kreativ borddækning og ligges på bordet som pynt. Spejldekorationerne måler 7 cm. i diameteren og er 0,3 cm. tykke. Spejldekorationen ses her i en flot Guld/Grå.
39 DKK

AYTM, Mirror Ø110xH2, Fawn

AYTM er designeren bag dette fine spejl, som har et enkelt og flot design. Spejlets runde form og skønne neutrale farve giver spejlet et specielt samt unikt look. Spejlet er ideelt til at skabe liv i entreen eller et soveværelse, hvor der lige mangler det sidste twist i rummet. Circum spejlet fra AYTM fås i 3 forskellige størrelser og findes i 2 forskellige farver. Circum spejlet ses her i rosa i den største størrelse, som måler 110 cm. i diameteren og er 2 cm. i bredden.

OBS: der kan forekomme en leveringstid på op til 5 dage på dette spejl. Vi tager forbehold for at der evt. kan være udsolgt hos leverandøren.
1.999 DKK

AYTM Lysestage Marmor

AYTM er designeren bag denne smukke lysestage, lysestagen er designet i marmor. Den har et helt unikt udtryk, som gør den ideel at benytte fx i vindueskarmen, på skrivebordet eller i værelset. Lysestagen måler 31,5 cm i højden.
999 DKK

AYTM, Jewelry box, H3,5xØ8, Fawn

AYTM er designeren bag dette skønne smykkeskrin. Smykkeskrinet er en smuk og stilfuld måde at opbevare dine smykker på. Smykkeskrinet kan kombineres sammen med andet af det lækre interiør fra AYTM, eller det kan stå og pynte i sig selv på badeværelset eller make-up bordet. Smykkeskrinet måler 3,5 cm i højden og 8 cm i omkredsen og ses her i farven rosa.
299 DKK

AYTM, Jewerly Box, Sort

AYTM er designeren bag dette skønne smykkeskrin. Smykkeskrinet er en smuk og stilfuld måde at opbevare dine smykker på. Smykkeskrinet kan kombineres sammen med andet af det lækre interiør fra AYTM, eller det kan stå og pynte i sig selv på badeværelset eller make-up bordet. Smykkeskrinet måler 5,1 cm i højden og 18 x 22 cm i omkredsen og ses her i farven sort.
699 DKK

AYTM Skål Leuca Lilla Small

AYTM har lavet serien Lucea Bowls, som er en serie af søde skåle i flere forskellige farver og størrelser. Skålene er belagt med stål på indersiden og farve på ydersiden. Kombinationen mellem det sølv stål og farverne giver skålene et flot og stilfuldt udtryk. Lucea skålen ses her i en størrelse small, som måler 16,5x16,5 cm. og 5 cm. i højden.
125 DKK 249 DKK

AYTM Skål Leuca Grå Small

AYTM har lavet serien Lucea Bowls, som er en serie af søde skåle i flere forskellige farver og størrelser. Skålene er belagt med stål på indersiden og farve på ydersiden. Kombinationen mellem det sølv stål og farverne giver skålene et flot og stilfuldt udtryk. Lucea skålen ses her i en størrelse small, som måler 16,5x16,5 cm. og 5 cm. i højden.
125 DKK 249 DKK

AYTM Skål Lueca Rosa x-small

AYTM har lavet serien Lucea Bowls, som er en serie af søde skåle i flere forskellige farver og størrelser. Skålene er belagt med stål på indersiden og farve på ydersiden. Kombinationen mellem det sølv stål og farverne giver skålene et flot og stilfuldt udtryk. Lucea skålen ses her i en størrelse x-small, som måler 16,5x16,5 cm. og 5 cm. i højden.
75 DKK 149 DKK

AYTM Skål Leuca Grøn X-small

AYTM har lavet serien Lucea Bowls, som er en serie af søde skåle i flere forskellige farver og størrelser. Skålene er belagt med stål på indersiden og farve på ydersiden. Kombinationen mellem det sølv stål og farverne giver skålene et flot og stilfuldt udtryk. Lucea skålen ses her i en størrelse x-small, som måler 16,5x16,5 cm. og 5 cm. i højden.
75 DKK 149 DKK

AYTM Skål Grøn Aske Small

AYTM har lavet serien Lucea Bowls, som er en serie af søde skåle i flere forskellige farver og størrelser. Skålene er belagt med stål på indersiden og farve på ydersiden. Kombinationen mellem det sølv stål og farverne giver skålene et flot og stilfuldt udtryk. Lucea skålen ses her i en størrelse small, som måler 16,5 cm i diameteren og 5 cm i højden.
125 DKK 249 DKK

AYTM, Vandkande, 38x12x16,5 cm, Guld

Denne vandkande fra AYTM er ideel til kvinden eller manden der har det hele. Den er stilren og udtryksfuld, og er i høj grad med til at sætte et særpræg på hjemmet. Vandkanden måler 38x12 cm og er udført i Gold brass.
699 DKK

AYTM Jule ornament phantom

Smuk og stilfuld dekoration til Jul. Dekorationen kan benyttes mange forskellige steder i huset, og er også ideel til juletræet. Julekuglen måler 16 cm i højden, og 7 cm i omkredsen.
79 DKK

AYTM, Lantern Ø16,2/H23, Rose/Phantom

AYTM Lanterne i rosa. Lanternen har et hul i toppen som gør det muligt at kombinere mange muligeder, med stearinlys eller fx blomster, men den er også velegnet til fyrfadslys. Lanternen er udført i glas. Måler 23x16 cm.
449 DKK

AYTM Lysestage Speculum Grå

Flot og enkel lysestage fra AYTM i grå. Lysestagen har et spejllook på siderne, og er i sin enkelhed god at kombinere med flere variationer. Måler 6x6x6 cm, og fåes i flere farver.
75 DKK 149 DKK

AYTM, Lantern Ø16,2/H23, Phantom/Mo

AYTM Lanterne i Sort/Navy. Lanternen har et hul i toppen som gør det muligt at kombinere mange muligeder, med stearinlys eller fx blomster, men den er også velegnet til fyrfadslys. Lanternen er udført i glas. Måler 23x16 cm.
449 DKK

AYTM Bonbonniere Glas

AYTM er firmaet, som står bag denne fine glasboks med tilhørende låg. Glasboksen er lavet i klar glas med et enkelt og stilrent mønster. Glasboksen fra AYTM er rig på anvendelsesmuligheder og kan både bruges ren dekorativt, men også praktisk til opbevaring af småsager såsom smykker, vatrondeller eller lignende. Lad glasboksen fra AYTM pynte i sig selv eller kombiner den med andre vaser og stager. Glasboksen har en diameter på 13 cm. og er 8 cm. i højden.
599 DKK

AYTM, Vase w/stand medium, Deep Forest

AYTM er designeren bag denne fine og specielle vase. Vasen er fremstillet af glas og er kugleformet, hvor den så er placeret på en stand i en flot guld farve. Vasen er rig på anvendelsesmuligheder og kan både bruges til friske blomster fra haven eller pynt med andre dekorative sager. Vasen kan også bruges som lanterne og skabe en hyggelig stemning. Globe vasen fra AYTM måler 16 cm. i højden og 17 cm. i diameteren. Globe vasen fås i 3 forskellige størrelser og ses her i medium i farven grøn.
449 DKK