Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

AYTM › Borde

banner

Hos Design Affair finder du altid et lækkert udvalg af borde fra AYTM. AYTM designer smukke og kvalitetesrige borde, som alle er i et eksklusivt og nytænkende design. Borde fra AYTM er perfekte til dig, som gerne vil have et unikt hjem hvor hver detalje ikke er tilfældig. Hos Design Affair finder du sofaborde, konsolborde, sengeborde fra AYTM i forskellige materialer. Du finder blandt andet smukke borde i glas fra AYTM, som tilføjer boligen et eksklusivt og stilrent udtryk. Er du på udkig efter borde fra AYTM, og har vi det ikke på lager - så hjælper vi dig gerne med at bestille det hjem til dig. Besøg gerne vores instagram-profil hvor du får inspiration og tips til hvordan du kan indrette boligen med smukke borde. 

Se også vores store udvalg af borde fra andre leverandører her

Sorter efter

AYTM, Konsolbord, Fumi table

AYTM er designeren bag dette smukke Fumi Table. Bordet er rig på anvendelsesmuligheder, og er med til at sættet stilrigt præg på hjemmet. Brug evt. bordet som konsolbord i entréen eller stuen. Bordet måler 109 cm i længden, 29 cm i vidden og 71 cm i højden.
3.799 DKK

AYTM Angui Sofabord

ANGUI table fra Aytm er et smukt og stilrent sofabord til både det stilrene og farverige hjem. Sofabordet har smukke messingben samt massiv glasplade i sorte nuancer. Bordet måler 75x75cm samt 45cm i højden.

Se muligheden for levering under produktdetaljer.
4.499 DKK

AYTM, Fumi table, black, Ø55xH45

AYTM er designeren bag dette fine bord. Bordet er ideelt at bruge som sofabord. Bordet er udført med en flot og stilfuld glasplade, hvilket skaber et exclusivt look. Herudover er det udført i stål. Bordet fåes i to størrelser, her er det det store bord, der måler 55 cm i bredden og 45 cm i højden. Det fåes også smallere men lidt højere størrelse.
2.999 DKK