Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

AYTM › Lysestager

banner

Hos Design Affair finder du smukke lysestager og lanterner fra AYTM i flotte design. AYTM designer unikt og stilrent boliginteriør i nytænkende design. AYTM lysestager er til dig, som søger lækre design i dit boliginteriør og ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Se bl.a. TOTA lysestagerne, som er i todelt glas og perfekte til at skabe stemning på de mørke aftener. De findes i forskellige størrelser og farver, så der er rig mulighed for at finde din favorit. AYTM lysestager spreder hygge i hjemmet, og kan anvendes overalt i boligindretningen. Besøg vores instagram-profil, hvor vi kommer med tips og tricks til boligindretningen. 

Se også vores store udvalg af lysestager fra vores håndplukket leverandører fra ind- og udland her

Sorter efter

Lanterne Ø16,2xH23cm, Phanthom/De

AYTM, Lanterne, Tota, Grøn/Sort, Stor.
449 DKK

UNUM tealight holder

AYTM står bag denne smukke fyrfadsstage i messing. Denne UNUM lysestage er dekoreret med riller, og passer perfekt ind i den stilrene og moderne indretning.

Fyrfadsstagen måler L6,5 cm, B6,5 og H3 cm
449 DKK

AYTM, Tota Lantern, Tealight, Amber/Black

AYTM er designeren bag denne smukke Tota Lanterne. Lanternen har en smuk Amber/Guld farve, og passer smukt ind mange steder i hjemmet. Lanternen måler 9,3 cm i omkredsen, og 10,3 cm i højden.
249 DKK

AYTM, Tota Lantern, Tealight, Rose/black

AYTM er firmaet bag designet af disse smukke lanterner. Lanternerne består af to dele, hvor bunden er lavet som en skål, hvilket giver lanternerne et utal af muligheder. Lanterne er super fin både med levende lys, lyskæde eller med en plante. Lanternen er den perfekte løsning, når du vil skabe en hyggelig og hjemlig følelse i rummet. Lanternen ses her i den rose/ black og i den mindste størrelse. Lanternen måler 9,8 cm. i diameteren og 10,3 cm. i højden.
249 DKK

AYTM, TOTA fyrfadslanterne, black/forrest

AYTM er firmaet bag designet af disse smukke lanterner. Lanternerne består af to dele, hvor bunden er lavet som en skål, hvilket giver lanternerne et utal af muligheder. Lanterne er super fin både med levende lys, lyskæde eller med en plante. Lanternen er den perfekte løsning, når du vil skabe en hyggelig og hjemlig følelse i rummet. Lanternen ses her i den grøn/sort og i den mindste størrelse. Lanternen måler 9,8 cm. i diameteren og 10,3 cm. i højden
249 DKK

AYTM, Taper Candles, Lacqured, Dusty Green

AYTM er designeren bag disse flotte, elegante og stilfulde lys, med en glat og blank lakoverflade. Lysene er ideelle at benytte ved særlige lejligheder, for at tilsætte et ekstra pift. Lysene måler 2 cm i bredden og 30 cm i højden.
99 DKK

AYTM Lysestage Marmor

AYTM er designeren bag denne smukke lysestage, lysestagen er designet i marmor. Den har et helt unikt udtryk, som gør den ideel at benytte fx i vindueskarmen, på skrivebordet eller i værelset. Lysestagen måler 31,5 cm i højden.
999 DKK