Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

AYTM › Spejle

banner

AYTM spejle er til dig, der vil gøre noget ekstra ud af boligindretningen. Det er til dig, som elsker at udfordre boligen og vise den frem, men samtidig ønsker en rolig og hjemlig atmosfære i hjemmet. Spejle fra AYTM har designet og kvaliteten i fokus, så du med sikkerhed får en spejl du kan elske i rigtig mange år. AYTM har et meget nytænkende og moderne præg på sine designs, og det er derfor vi er vilde med brandet hos Design Affair. Men AYTM spejle kan vi udfordre, men samtidig holde en klassisk tone i indretningen, som rammer et bredt publikum. Brug spejle i entréen, soveværelset, badeværelset eller andre steder, hvor du ønsker et inspirerende miljø med smukke spejle. Mangler vi dit yndlingsspejl fra AYTM i sortiment, hjælper vi dig gerne med at bestille det hjem til dig. 

Se også vores store udvalg af spejle fra håndplukkede leverandører her.  

Sorter efter

Quadro Mirror, Clear/Walnut

AYTM er designeren bag dette smukke klassiske spejl, som kan passe ind i ethvert hjem. Benyt det som spejl i entreen eller på badeværeset, eller brug det som dekoration i en collage i stuen.

Spejlet måler 90 cm i omkredsen, 2 cm i højden og 90 cm i bredden.
2.199 DKK

Circum Mirror, Clear/Walnut

AYTM er designeren bag dette smukke klassiske spejl, som kan passe ind i ethvert hjem. Benyt det som spejl i entreen eller på badeværeset, eller brug det som dekoration i en collage i stuen.

Spejlet måler 70 cm i omkredsen og 2 cm i højden..
1.399 DKK

AYTM CIRCUM Spejl Sort Ø90xH2

AYTM er designeren bag dette flotte runde spejl. Spejlet er rig på anvendelsesmuligheder, og passer flot ind på badeværelset, soveværelset eller entreen. Spejlet her måler 90 cm i omkredsen og 2 cm i højden.
1.849 DKK

AYTM, Mirror Ø110xH2, Fawn

AYTM er designeren bag dette fine spejl, som har et enkelt og flot design. Spejlets runde form og skønne neutrale farve giver spejlet et specielt samt unikt look. Spejlet er ideelt til at skabe liv i entreen eller et soveværelse, hvor der lige mangler det sidste twist i rummet. Circum spejlet fra AYTM fås i 3 forskellige størrelser og findes i 2 forskellige farver. Circum spejlet ses her i rosa i den største størrelse, som måler 110 cm. i diameteren og er 2 cm. i bredden.

OBS: der kan forekomme en leveringstid på op til 5 dage på dette spejl. Vi tager forbehold for at der evt. kan være udsolgt hos leverandøren.
1.999 DKK