Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Bænke

banner

Bænke i indretningen er både en praktisk løsning, og giver boligindretningen et enkelt og let udtryk. Bænke er praktiske i entréen eller mellemgangen, som en ekstra siddeplads eller til opbevaring. Du kan også bruge en bænk i soveværelset, forenden af sengen, som giver rummet en smuk helhed. Du finder bænke til entréen, til spisebordet, til badeværelset eller soveværelset.Find den bænk der passer til din bolig her, fra mærker som House Doctor, Norman Copenhagen. Har du set en bænk på vores Instagram, Facebook eller i butikken, kontakt os endelig, så vi kan hjælpe dig med at bestille den hjem. 

Sorter efter

Normann Copenhagen ACE Sofa Velour

Normann Copenhagen er firmaet bag denne lækre sofa. Sofaen er fremstillet i velour og i en flot lysegrå farve. Kombinationen mellem den lysegrå farve og det bløde velour giver sofaen et stilfuldt og eksklusivt look. Ace Sofaen fra Normann Copenhagen er ideel til at skabe det sidste personlige twist i indretningen. Ace Sofaen er også perfekt for dig, som elsker det stilrene udtryk, men blot ønsker at sætte dit eget præg på indretningen. Ace Sofaen kan både pynte i sig selv, men kan også med fordel kombineres med et pude eller tæppe og skabe en hyggelig og rolig stemning i rummet. Ace Sofaen fra Normann Copenhagen måler 145x75 cm. og er 81 cm. i højden. Selve sædet er 41 cm. i højden. Sofaen har en samlet vægt på 26,4 kg. BEMÆRK: Sofaen ser mørkere ud på billedet!
8.999 DKK

House Doctor, Addition, Bænk, Læder

Bænk fra House Doctor i serien Addition. Bænken er designet med brunt læder og industrielle stålben. Bænken er i den grad med til at tilføje personlighed til indretningen, og fremstår som et smukt møbel for sig selv. Bænken måler 120x36x46 cm.
7.799 DKK

House Doctor Bænk & Tøjstativ, Sort, 150x40x160 cm

Denne bænk fra House Doctor er den perfekte opbevaringsløsning til entréen. Denne smarte bænk med tilhørende knagerække, giver indretningen et industrielt og råt look. Denne bænk måder 150 i længden, 40 cm i bredden og 160 cm i højden.
5.699 DKK