Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

B-Green

Med B-Green tilføjer du nyt liv til din have. B-Green er forhandlere af skønne rustikke og naturligt patinerede krukker. B-Green er en lokal virksomhed med holdning for miljøet, samt en innovativ indstilling. Derfor benytter de sig af naturmaterialer og andre naturrigtige produkter, som gavner miljøet. I samarbejde med B-Green er det muligt at skabe et særpræg i haven, og give et rustikt look som passer til haven året rundt.

Sorter efter

Doris, Choko, small, Ø22

Doris Urtepotte Choko fra B-Green
Doris urtepotte fra B-Green, er en rustik og fin krukke. Brug krukken udendørs eller indenfor og skab en rustik stemning. Doris urtepotten findes i tre størrelser, hvor dette er den lille. Krukken måler 22 cm i diameter og 20 cm i højden.
129 DKK

B-Green Doris Urtepotte, Choko, medium, Ø30

Doris Urtepotte Choko fra B-Green
Doris urtepotte fra B-Green, er en rustik og fin krukke. Brug krukken udendørs eller indenfor og skab en rustik stemning. Doris urtepotten findes i tre størrelser, hvor dette er den mellem. Krukken måler 30 cm i diameter og 26 cm i højden.
149 DKK

Dagmar, Choko Patina, Ø17

Dagmar urtepotte choko patina fra B-Green

Denne urtepotte med patina, er en skøn krukke som kan bruges både ude og inde. Krukken har en rund buttet form, som du kan plante alverdens smukke planter i. Urtepotten fra B-green findes i to størrelser, hvor dette er den lille.

Urtepotten måler 17 cm i diameter og 12 cm i højden.
79 DKK

Kokosskål,unique colors

Kokosskål fra B-Green. Denne sjove kokos skål, kan bruges til at plante en lille kaktus eller til opbevaring af andet nips. En sjov og finurlig detalje til hjemmet. Skålen måler ca. 13 cm i diameter og 5,5 cm i højden.
29 DKK

Birthe m/underskål, Ø18, Gul

B-Green urtepotte Birthe m/underskål. En smuk urtepotte i en skøn karry gul farve. B-Green urtepotten giver nyt liv til hjemmet, og står smukt til de grønne planter. Urtepotten er incl. underskål og måler 18 cm i omkredsen og 18 cm i højden.
169 DKK

Birthe m/underskål, Ø18, Grøn

B-Green urtepotte Birthe m/underskål. En smuk urtepotte i en skøn grøn farve. B-Green urtepotten giver nyt liv til hjemmet, og står smukt til de grønne planter. Urtepotten er incl. underskål og måler 18 cm i omkredsen og 18 cm i højden.
169 DKK

Birthe m/ underskål Ø12, Gul

B-Green urtepotte Birthe m/underskål. En smuk urtepotte i en skøn karry gul. B-Green urtepotten giver nyt liv til hjemmet, og står smukt til de grønne planter. Urtepotten er incl. underskål og måler 12 cm i omkredsen og 11 cm i højden.
89 DKK

Birthe m/underskål, Ø12, Grøn

B-Green urtepotte Birthe m/underskål. En smuk urtepotte i en skøn grøn glacering. B-Green urtepotten giver nyt liv til hjemmet, og står smukt til de grønne planter. Urtepotten er incl. underskål og måler 12 cm i omkredsen og 11 cm i højden.
89 DKK

Lacepot w/saucer, ass. farver, Ø19

Søde glaserede potter fra Bgreen. Potterne passer smukt ind til den lyse skandinaviske stil, brug den i sommerhuset, på terrassebordet eller i stuen for at skabe kontrast og et særpræg. De glaserede potter måler 19 cm i omkredsen.
139 DKK

Lacepot w/saucer, ass. farver, Ø14

Søde glaserede potter fra Bgreen. Potterne passer smukt ind til den lyse skandinaviske stil, brug den i sommerhuset, på terrassebordet eller i stuen for at skabe kontrast og et særpræg. De glaserede potter måler 14 cm i omkredsen.
89 DKK

Bgreen, Lacepot with saucer, Ø12, Grey

Sød lille urtepotte fra BGReen, med underskål til. Den fine lille potte er ideel plante smukke farverige blomster i. Urtepotten er sød at stille på badeværelset, eller i entreen på en kommode eller lign. for at skabe lidt ekstra. Bemærk: Det er den lille urtepotte på billedet
Urtepotten måler 12cm i omkreds.
59 DKK

Berit m låg, Mix Colors, Ø9x9

BGreen, Berit m låg, Mix Colors, Ø9x9 OBS - Vi har kun blå tilbage
35 DKK 69 DKK

Bgreen, Olivia, Choko, Ø15x10

Smuk og dekorativ urtepotte fra BGreen. Urtepotten har et super smukt look, med de detaljerede blomster rundt om siden. Smuk urtepotte med et romantisk twist, der er god til at sætte et særpræg på dit hjem. Dette er den lille urtepotte som måler Ø15x10 cm. Urtepotten fåes i to størrelser.
79 DKK

Bgreen, Olivia, Choko, Ø20x14

Smuk og dekorativ urtepotte fra BGreen. Urtepotten har et super smukt look, med de detaljerede blomster rundt om siden. Smuk urtepotte med et romantisk twist, der er god til at sætte et særpræg på dit hjem. Dette er den store urtepotte som måler Ø20x14 cm. Urtepotten fåes i to størrelser.
99 DKK

Bgreen, Harlequin, Ø22x19

Harlequin urtepotte fra B-GREEN. Urtepotterne er stilrige i sig selv, men man kan også kombinere dem sammen med andre urtepotter af samme slags i forskellige str, eller skabe et tvist og benytte nogle smukke patinerede urtepotter. Urtepotten måler 22 cm i omkreds og 19 cm i højden.
169 DKK

Harlequin, Ø40x33

B-GREEN, Urtepotte, Harlequin, Choko.
219 DKK

Franske skodder

B-GREEN Franske skodder.
1.099 DKK

B Green Buddha Raw Cement Large

Flot og dekorativt buddha hoved fra BGreen. Buddhahovedet er det ideelle havepynt, som er med til at sætte et særpræg samt personlighed på dit hjem. Her kan du også kombinere buddha hovedet med andre urtepotter eller lignende. Buddha hovedet fåes i to størrelser, dette er str. large som måler 23x15 cm.
99 DKK

BGreen, Underskål, Zinc, Old Look

Flot underskål i et Old Look fra BGreen. Underskålen kan benyttes til mange forskellige dekorationer og opstillinger, du kan fx benytte den til at sætte flere små urtepotter på. Underskålen måler 30x30x3 cm.
99 DKK

Bgreen, Saucer, Moss grøn, Ø35.

B GREEN er firmaet bag disse fine og enkle underskåle. Underskålen har et simpelt og praktisk design samt findes i flere forskellige størrelser. Underskålen er både den praktiske løsning til dine urtepotter, men kan også være den dekorative løsning, som giver det sidste personlige look. Underskålen ses her i størrelsen, som måler 35 cm. i diameteren og har en flot mos grøn farve
119 DKK

B GREEN, Underskål, Mos Grøn, Ø24 cm

B GREEN er firmaet bag disse fine og enkle underskåle. Underskålen har et simpelt og praktisk design samt findes i flere forskellige størrelser. Underskålen er både den praktiske løsning til dine urtepotter, men kan også være den dekorative løsning, som giver det sidste personlige look. Underskålen ses her i størrelsen, som måler 24 cm. i diameteren og har en flot mos grøn farve.
65 DKK

B GREEN, Underskål, Mos grøn, Ø18 cm.

B GREEN er firmaet bag disse fine og enkle underskåle. Underskålen har et simpelt og praktisk design samt findes i flere forskellige størrelser. Underskålen er både den praktiske løsning til dine urtepotter, men kan også være den dekorative løsning, som giver det sidste personlige look. Underskålen ses her i størrelsen, som måler 18 cm. i diameteren og har en flot mos grøn farve.
49 DKK

Underfad, rustic brown Ø24

B-GREEN, Underfad, Rustic Brown.
59 DKK

B-GREEN, Underfad, Rustic Brown

Inspirerende og rustikt underfad fra B-GREEN. Underfadet er velegnet til at sætte under div. krukker eller urtepotter, og kombinere ligesom du har lyst. Underfadet har en flot og rustik brun farve, som også gør det muligt at kombinere med alt det grønne fra haven. Underfadet måler 15 cm i omkredsen.
39 DKK

BGreen, Saucer, Rustic Brown, Ø8

Inspirerende og rustikt underfad fra B-GREEN. Underfadet er velegnet til at sætte under div. krukker eller urtepotter, og kombinere ligesom du har lyst. Underfadet har en flot og rustik brun farve, som også gør det muligt at kombinere med alt det grønne fra haven. Underfadet måler 8,8 cm i omkredsen.
20 DKK

Bgreen, Irma, Raw Cement, 23x25cm

Smuk og stilrig urtepotte fra B-GREEN, urtepotten har en flot og rustik lys farve som gør det muligt at kombinere med mange forskellige blomster. Benyt urtepotten på terrassen, eller lad den pynte foran hoveddøren. Mulighederne er mange med denne skønne urtepotte.

Urtepotten måler 23 cm i omkredsen og 25 cm i højden.
179 DKK

Bgreen, Irma, Raw Cement, 20x20

Smuk og stilrig urtepotte fra B-GREEN, urtepotten har en flot og rustik lys farve som gør det muligt at kombinere med mange forskellige blomster. Benyt urtepotten på terrassen, eller lad den pynte foran hoveddøren. Mulighederne er mange med denne skønne urtepotte.

Urtepotten måler 20 cm i omkredsen og 20 cm i højden.
149 DKK

B Green Ana Urtepotte Raw Cement

Cement Pokal fra Bgreen, ideel til at sætte et særpræg på haven eller hjemmet. Her har du mulighed for at plante nogle smukke blomster i smuk urtepotte. Du kan også benytte de fine cement pokaler som opsats, her er det kun fantasien der sætter grænser.

Anna Cement Pokalen måler Ø14x24 cm.
149 DKK

Bgreen, Line, Raw Cement, 50x10x10

Dekorativ urtepotte fra Bgreen. Med denne urtepotte er det kun fantasien der sætter grænser, den er rigtigt flot at plante blomster i og det aflange look er med til at sætte et særpræg på haven eller hjemmet. De fine urtepotter er også fine at kombinere med andre, eller kombinere med flere af den samme slags.

Urtepotten måler 50x10x10.
99 DKK

Bgreen, Merle, Black Patina, Ø12x16 cm

Bgreen er leverandør til denne skønne og rustikke urtepotte, som kan give haven eller terrassen en hyggelig stemning. Urtepotten måler 12 cm i omkredsen og ligeledes 16 cm i højden.
49 DKK

Bgreen, Lacepot, black patina, Ø19/H19

Bgreen er leverandør til denne skønne og rustikke urtepotte, som kan give haven eller terrassen en hyggelig stemning.

Urtepotten måler 19 cm i omkredsen og ligeledes 19 cm i højden.
129 DKK

Bgreen, Lacepot, Black Patina, Ø14x14 cm

Flot urtepotte fra Bgreen i et rustikt design, urtepotten pynter flot hvor du synes. Og med dens smukke patinerede design er den med til at bringe det rå og rustikke med ind i hjemmet.

Lacepot måler Ø14x14 cm.
79 DKK

Bgreen, Grethe, ø22x19cm, Choko Patina

Urtepotte fra B-GREEN, Urtepotten er ideel at kombinere med andre rustikke urtepotter. Urtepottten har en detaljeret kant som gør den unik i sig selv, og derfor vil urtepotten også pynte for sig selv. Stil urtepotten ved døren, eller brug den på terrassen.

Urtepotten måler 22 cm i omkredsen og 19 cm i højden.
129 DKK

Grethe, Choko Patineret, Ø38x32

B-GREEN, Urtepotte, Grethe, Choko, Patineret.
349 DKK

BGreen Rosenpotte, Lys choko patine Ø39/H40

Flot rosenpotte fra B-GREEN. Rosenpotten er ideel at kombinere sammen med andre smukke urtepotter for at skabe et særpræg. Urtepotten har en patineret overflade som er med til at skabe et råt look. Rosenpotten måler 30 cm i omkredsen og 32 cm i højden.
599 DKK

Ofelia, Choko patina, Ø34x33

Bgreen, Ofelia, Choko, Patina, Ø34x33
349 DKK

BGreen Sabina, Choko, Ø24xH18, Patineret

Flot og rustik urtepotte fra B-GREEN, krukken har et patineret design som er med til at skabe et råt samt hyggeligt look. Benyt urtepotten sammen med andre krukker eller urtepotter til at skabe et fedt design, og for at få sætte et ekstraordinært stilpræg på din have eller terrasse. Urtepotten måler 24 cm i omkredsen og 18 cm i højden.
149 DKK

BGreen, Saucer, Rustic Brown, Ø15

Inspirerende og rustikt underfad fra B-GREEN. Underfadet er velegnet til at sætte under div. krukker eller urtepotter, og kombinere ligesom du har lyst. Underfadet har en flot og rustik brun farve, som også gør det muligt at kombinere med alt det grønne fra haven. Underfadet måler 15 cm i omkredsen.
49 DKK