Fragt fra 39,- / Fri fragt til GLS pakkeshop over 499,-
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Bahne & Co › Brevpressere

Bahne & Co laver smukke brevpressere og glasdekorationer med forskellige motiver. Brevpresserne fra Bahne & Co findes i forskellige varianter og størrelser med smukke glasmotiver. Brevpressere er tungt glaskunst, som navnet antyder kan holde styr på papirer, men er ligeledes utrolig dekorative. Se udvalget af jellyfish, blomster og andet glaskunst. Bahne & Co brevpressere giver en skøn stemning i indretningen, og er populære i alle rum i hjemmet. Se blandt andet udvalget af jellyfish, som er små vandmænd i glas. De findes i forskellige farver, og er populære både som dekoration i stuen eller på børneværelset. Find din personlige favorit her. 

Se vores store udvalg af brevpressere fra flere leverandører her

Sorter efter

Bahne & Co Jelly Fish i glas Turkis H11x7

Turkis Jelly Fish i glas. Denne finde vandmand i glas måler 11cm i højden, 7cm i bredden. Brug den alene eller kombiner den med andre flotte Jelly Fish.
129 DKK

Bahne & Co Jelly Fish i Glas Grå H13 cm

Bahne & Co står bag disse smukke og inspirerende Jelly Fish i forskellige farver. Denne Jelly Fish er i grå og er ideel til at skabe et personligt præg på din indretning. Benyt også disse Jelly Fish som værtindegaver, eller fødselsdagsgaver. Når du har lyst til at give gaver istedet for blomster eller penge. Denne Jelly Fish måler 11 cm i højden og 7 cm i bredden.
179 DKK

Bahne & Co Jelly Fish Guld H16 cm

Bahne & Co står bag disse smukke og inspirerende Jelly Fish i forskellige farver. Denne Jelly Fish er i guld og er ideel til at skabe et personligt præg på din indretning. Benyt også disse Jelly Fish som værtindegaver, eller fødselsdagsgaver. Når du har lyst til at give gaver istedet for blomster eller penge. Denne Jelly Fish måler 11 cm i højden og 7 cm i bredden.
249 DKK

Bahne & Co Brevpresser bloms Ø8,5

Flot dekorationskugle med en smuk mundblæst blomst indeni. Hver enkelt dekorationskugle har sit eget fortryllende look, fordi de alle mundblæste - og de er meget smukke at kigge ned i. Dekorationskuglen måler 8,5 cm i omkredsen
169 DKK

Bahne & Co Brevpresser Rosa blomst, Ø7

Flot brevpresser med en smuk mundblæst blomst indeni. Denne har et ekstraordinært pink look. Hver enkelt dekorationskugle har sit eget fortryllende look, fordi de alle mundblæste - og de er meget smukke at kigge ned i. Dekorationskuglen måler 7 cm i omkredsen
109 DKK

Bahne & Co Jelly Fish i glas lilla, H13,5x8

Smuk og dekorativ Jelly fish i glas i en flot dyb lilla farve. Disse Jelly fish gør det nemt at sætte et personligt præg på din indretning. Benyt den også som værtindegave eller fødselsdagsgave, når du ønsker at forkæle en særlig lidt ekstra. Denne Jelly fish måler 13,5 cm i højen og 8 cm i bredden.
169 DKK

Bahne & Co Jelly Fish Rød H13,5x8

Smuk og dekorativ Jelly fish i en dyb rød farve Denne Jelly fish er ideel til at sætte et særpræg på din indretning. Kan også med fordel benyttes til pigeværelset da den har en smuk rød dyb farve. Benyt dem også som værtindegave, eller som gave til en du ønsker at forkæle lidt ekstra. Denne Jelly fish måler 13,5 cm i højden og 8 cm i bredden.
169 DKK

Bahne & co Jelly Fish Hvid

Smuk og fortryllende Jelly Fish i hvid. Denne Jelly Fish har en selvlysende effekt med dens dybe hvide farver, og ville også være en sjov gave til bl.a. børneværelset fordi den har den selvlysende effekt. Denne Jelly Fish måler 16 cm i højden og 9 cm i bredden.
229 DKK

Bahne & Co Brevpresser. Ø7,8, glas

Flot og dekorativ glaskugle. Glaskuglen har et smukt og fortryllende design, og er ideel at sammensætte med dit yndlingspynt i hjemmet. Benyt de fine glaskugler som en brevpresser, eller brug dem som bordpynt. Glaskuglerne er assorteret, og måler 7,8 cm i omkredsen .
39 DKK