Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Bahne & Co › Duftlys & duftpinde

banner

Bahne & Co har et skønt udvalg af duftlys og duftpinde med skønne dufte og i et stilrent design. Brug duftpindene og duftlysene i alle rum, og spred en hyggelig og rar duft i hjemmet. Duftene har et stilrent design, som passer ind i de fleste hjem. Bahne & Co's duftlys og duftpinde, er ideelle at bruge i badeværelset, i stuen eller i soveværelset - hvor du har lyst til der skal dufte godt. Bahne & Co's duftlys og duftpinde, er blandt vores kunders foretrukne - her gåes der ikke på kompromis med kvaliteten og duftlysene og duftpindene er stadigvæk til en god pris hvor alle kan være med. Hvis du har brug for mere inspiration til hjemmet, så besøg vores instagram profil for at finde inspiration til hvor du kan benytte duftpindene og duftlysene. 

Se vores store udvalg af duftfriskere her

Sorter efter

Duftpinde Rain Forest, 200 ml

Bahne & Co står bag denne frisk duft kaldet Rain Forest. De fine duftpinde er perfekte til at friske hjemmet op, og efterlader en rar og behagelig atmosfære! Duften indeholder 200 ml. og der medfølger 6 pinde. Vi anbefaler at du starter ud med 2-3 pinde, og efterfølgende justere efter ønskede duftstyrke.
119 DKK

Bahne & Co, Duftpinde Laundry, 200 ml

Bahne & Co står bag denne frisk duft kaldet laundry. De fine duftpinde er perfekte til at friske hjemmet op, og efterlader en rar og behagelig atmosfære! Duften indeholder 200 ml. og der medfølger 6 pinde. Vi anbefaler at du starter ud med 2-3 pinde, og efterfølgende justere efter ønskede duftstyrke.
119 DKK

Bahne & Co Duftpinde Water fall, 200 ml

Bahne & Co står bag denne frisk duft kaldet Waterfall. De fine duftpinde er perfekte til at friske hjemmet op, og efterlader en rar og behagelig atmosfære! Duften indeholder 200 ml. og der medfølger 6 pinde. Vi anbefaler at du starter ud med 2-3 pinde, og efterfølgende justere efter ønskede duftstyrke.
119 DKK

Duftlys sort, Fresh Water

Duftlys Fresh Water fra Bahne & Co. En lækker og enkel duft i dette skønne duftlys i et sort design. Lyset har en brændetid på 35 timer. Duftlyset skaber en skøn atmosfære i hjemmet og er samtidig dekorativ at have stående i alle rum.
99 DKK

Bahne & Co, Duftlys hvid, White Tea, 8x10,50

Duftlys med en mild duft af white tea i glas med låg. Duftlysene måler 8x10,5cm.
99 DKK

Bahne & Co, Duftlys Hvid, Cotton, 8x10,50 h

Mildt duftlys i glas med låg i et enkelt design. Duftlys er både dekorative og skaber stemning i alle rum. Mål: 8x10,5 cm
99 DKK

Duftpinde, White tea, 200 ml

Bahne & Co, Duftpinde, White Tea, 200 ml.
119 DKK

Duftpinde, Cotton, 200 ml

Bahne & Co, Duftpinde, Bomuld, 200 ml.
119 DKK

Duftpinde, Fresh water, 200 ml

Duftpinde, Fresh Water, 200ml
119 DKK