Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Bahne & Co › Tæpper & Plaider

banner

Bahne & Co designer lækre plaider og tæpper i klassiske og stilrene design. Hos Design Affair har vi samlet et skønt udvalg af tæpper og plaider til sofaen, og gulvtæpper til alle rum. Tæpper og plaider skaber en hyggelig og stemningsfuld atmosfære og er uundværlig i alle rum. Hos Design Affair er vi vilde med vores tæpper og plaider fra Bahne & Co, da de passer til enhver smag og har nogle fornuftige priser hvor alle kan være med - men der gåes ikke på kompromis med kvaliteten. Bahne & Co's tæpper og plaider er bløde og komfortable i kvaliteten, og passer perfekt ind i hverdagen. Hos Design Affair er vi fuldt ud tilfredse med vores varer fra Bahne & Co, herunder deres tæpper og plaider. Besøg vores instagram profil for at få inspiration til hvordan du kan bruge tæpper og plaider fra Bahne & Co i din indretning. 

Se også vores store udvalg af tæpper og plaider her

Sorter efter

Bahne & Co Plaid, 130x170, Mohair uld, Mørkegrå

Super lækkert plaid, med lækkert Mohair Uld. Plaidet er ideelt til at sprede hygge i sofaen, eller i soveværelset. Det fåes i 3 forskellige farver, og måler 130x170 cm.
499 DKK

Bahne & CO, Plaid, 130x170, Mohair uld, Blå

Super lækkert plaid, med lækkert Mohair Uld. Plaidet er ideelt til at sprede hygge i sofaen, eller i soveværelset. Det fåes i 3 forskellige farver, og måler 130x170 cm.
499 DKK

Bahne & Co, Gulvtæppe, Skind, Tern, Sort, 70x200 cm.

Bahne & Co er firmaet, som står bag disse lækre gulvtæpper. Gulvtæpperne er lavet i skind og designet i mønstre, som både skaber liv, men også passer ind i den stilrene indretning. Gulvtæpperne er rige på anvendelsesmuligheder og kan både anvendes i gangen, køkkenet såvel som stuen. Placer tæppet lige der, hvor du synes det passer bedst og skab en hyggelig og stilfuld stemning i hjemmet. Tæppet her er med ternet mønster og lavet i en flot sort farve. Tæppet måler 70x200 cm.
329 DKK