Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Bahne & Co › Vaser

banner

Bahne & Co designer stilrent og funktionelt boliginteriør til et bredt publikum. Hos Design Affair har vi udvalgt skønne vaser og urtepotter som passer ind i de fleste hjem. Vaserne findes i forskellige varianter, materialer og farver som skaber en skøn stemning i hjemmet. Bahne & Co's vaser passer perfekt ind i hjemmet, til både foråret og sommerens smukke blomster - uanset om de er plukket fra haven eller hjemmebragt fra supermarkedet. Hos Design Affair er vi fuldt ud tilfredse med vores vaser fra Bahne & Co, der gåes ikke på kompromis med kvaliteten men priserne er gode og alle kan være med. Mangler du inspiration til hjemmet, så besøg vores instagram profil hvor der både er et stort udvalg af vaser samt urtepotter, og andre smukke sager til hjemmet. 

Se vores udvalg af vaser fra forskellige leverandører her

Sorter efter

Vase rille prik, Ø14x9, grøn

Sød vase med rille, formet som et søpindssvin. Vasen passer flot ind til sommeren, og på terrassen med en lysestage eller lign. på terrassebordet.

Vasen måler 14 cm i omkredsen og 9 cm i højden.
99 DKK

Vase rille prik, Ø11x7, grøn

Sød vase med rille, formet som et søpindssvin. Vasen passer flot ind til sommeren, og på terrassen med en lysestage eller lign. på terrassebordet.

Vasen måler 11 cm i omkredsen og 7 cm i højden.
69 DKK