Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Bakker

banner

Bakker og lysfade kan du anvende til mange smukke udstillinger på spisebordet, sofabordet, kommoden eller i vindueskarmen. Bakkerne har flere anvendelsesmuligheder, da de kan bruges til dekorationer af dine favorit lysestager og vaser, eller til opbevaring af cremer og parfumer på badeværelset. Hos Design Affair er vi vilde med at bruge bakker i indretningen, da de indrammer og fremhæver andet interiør rigtig smukt, samtidig med at de skaber ro i indretningen. Du finder bakkerne i forskellige størrelser, former og materialer her. Er du på udkig efter en bakke, et lysfad eller en serveringsbakke finder du alle i flotte designs her. 

Besøg vores Instagram-profil, og få inspiration til hvordan du kan bruge bakker i din boligindretning.

Sorter efter

Bakke, Letters

House Doctor Letters arkivbakke i messing og glas. Denne skønne bakke gør det nemt for dig, at holde orden på dine papire og andet nips. Opbevaringsbakken er lavet i et flot design, så du nemt kan have den stående på skrivebordet eller på hylden. Bakken måler 33 cm i længden, 25 cm i bredden og 7,5 cm i højden. Bakken er lavet af metal, MDF og træ. OBS: Billedet kan snyde - bakkens bund er lavet i metal, og sidderne er lavet i glas.
Ring for pris

Tray, Ria, Black, Small

Sort bakke fra House Doctor i sortmalet aluminium. Brug bakken som stilleben til en skøn samling af pynteting, vaser og lysestager. Bakken findes i to størrelser, hvor dette er den lille. Bakken fra House Doctor måler 30x20 cm.
299 DKK

Skærebræt, Details, 30x15x1,5 cm

Smukt severingsbræt/skærebræt fra House Doctor. Dette serveringsbræt er i sort marmor og har derfor sit eget unikke udseende, da ikke to er ens. Det smukke bræt fra House Doctor kan både bruges til smukke serveringer eller til opstilling af parfumer og cremer på badeværelset.

Severingsbrættet måler 30 cm i længden, 15 cm i bredden & 1,5 cm i højden.
279 DKK

Hotel Bakke Regina Teak, Teak, L45xW40xH6

Muubs Hotel Bakke Regina, genbrugs teak.
599 DKK

Bakke, Natur, Bambus, L49xH8xW34cm

Bloomingville, Bakke, Natur, Bambus, L49xH8,xW34cm
239 DKK

Bakke, Grøn, Glas 20x2cm

Bloomingville, Bakke, Grøn, Glas, 20x2cm
379 DKK

Tray 10,8x10,8xH1,9, Deep Forest

AYTM, Bakke, Kvart Cirkel, Grøn.
104 DKK 149 DKK