Fragt fra 39,- / Fri fragt til GLS pakkeshop over 499,-
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Belysning

Belysning i hjemmet er både en nødvendighed i sig selv, men også en perfekt måde, at skabe en hyggelig og personlig stemning i hjemmet. Hos Design Affair er vi vilde med en god belysning, som både giver det rette lys samt stemning. Hos Design Affair finder du alt fra væglamper, standerlamper, lyskæder, gulvlamper, pendlerlamper til unikke bordlamper. Så uanset om du er på jagt efter lampen til det antikke, moderne eller mere rustikke hjem, så skulle der være gode muligheder for, at finde den her hos os. Har du brug for hjælp til at finde den perfekte lampe til din bolig, står vi altid klar til at vejlede med vores ekspertise indenfor boligindretning. 

Besøg vores Instagram-profil, og bliv inspireret til hvordan du kan finde den perfekte belysning til din bolig.  

Sorter efter

Candle, Grey, M

Rustik bloklys fra Nordal i grå. Lyset har en brændetid på 48 timer. Bloklyset måler Ø7 og H10 cm.
39 DKK

Bordlampe, Art Deco, Ø16/H50

Klassisk og stilren bordlampe fra House Doctor. Art Deco er en smuk bordlampe i en kombination af messing og sort lakeret aliminium. Den lange hals på lampen giver et moderne udtryk. Brug lampen som natlampe, læselampe eller blot som ekstra lys i stuen. Lampen måler 50cm i højden.
2.699 DKK

Nordal Væglampe, brass, small

Smuk lampe fra Nordal. Lampen er passer ideelt med en stor dekorationspære.

Lampen er fremstillet i messingforgyldt jern. Den måler 30 cm i højden.
949 DKK

Design By US EGO mirror

Design By Us, har lavet dette smukke spejl, som er rig på anvendelsesmuligheder. Spejlet kan benyttes i den lille entre, eller i stuen som en del af en collage. Spejlet kan vendes på mange forskellige måder. Spejlet måler 63 x 39cm.
2.189 DKK

Design By Us New wave optic rose wall

Design By Us, er designeren bag denne smukke væglampe. Væglampen er smuk ved siden af sengen, i stuen eller entreen. Lampen måler 26 cm i omkredsen, og har en dybde på 15 cm.
2.790 DKK

Design By Us, New wave optic smoke wall

Design By Us, er designeren bag denne smukke væglampe. Væglampen er smuk ved siden af sengen, i stuen eller entreen. Lampen måler 26 cm i omkredsen, og har en dybde på 15 cm.
2.790 DKK

EBB & FLOW, Horizon pendant lamp Ø36, Golden Smoke

EBB & FLOW er designeren bag denne smukke lampe. Lamperne er i mundblæst polsk glas, ledningen og fatningen er udført i en lækker italiens kvalitet. Lamperne er i glas i mange smukke farver, og de fåes i mange forskellige varianter og størrelser. Fx i håndslebet glas. Lampen er i rosa glas, og måler 36 cm i omkredsen og 20 cm i højden. Kom ud i butikken og se vores smukke lamper fra Ebb & Flow.
2.299 DKK

EBB & FLOW, Horizon pendant lamp Ø21, Obsidian

EBB & FLOW er designeren bag denne smukke lampe. Lamperne er i mundblæst polsk glas, ledningen og fatningen er udført i en lækker italiens kvalitet. Lamperne er i glas i mange smukke farver, og de fåes i mange forskellige varianter og størrelser. Fx i håndslebet glas. Lampen er i rosa glas, og måler 21 cm i omkredsen og 14 cm i højden. Kom ud i butikken og se vores smukke lamper fra Ebb & Flow.
1.199 DKK

EBB & FLOW, Lute pendant, S, Obsidian/Gold

EBB & FLOW er designeren bag denne smukke lampe. Lamperne er i mundblæst polsk glas, ledningen og fatningen er udført i en lækker italiens kvalitet. Lamperne er i glas i mange smukke farver, og de fåes i mange forskellige varianter og størrelser. Fx i håndslebet glas. Den smukke lute pendant lampe, har et moderne klassisk udtryk. Passer smukt ind i det stilrene og elegante hjem. Lampens top er guld og bunden er i rosa glas. Lampen måler 27 cm i højden, og 14 cm i omkredsen. Kom ud i butikken og se vores smukke lamper fra Ebb & Flow.
1.799 DKK

EBB & FLOW Futura pendant lampe, chestnut brown

EBB & FLOW er designeren bag denne smukke lampe. Lamperne er i mundblæst polsk glas, ledningen og fatningen er udført i en lækker italiens kvalitet. Lamperne er i glas i mange smukke farver, og de fåes i mange forskellige varianter og størrelser.

Denne lampe har tre smukke kurve, og et skarpt elegant design. Denne smukke lampe passer perfekt ind i det moderne og stilfulde hjem, for at sætte fokus på detajlen.

Kom ud i butikken og se vores smukke lamper fra Ebb & Flow. Denne lampe er i farven chestnut brown og måler 18cm i omkredsen
2.599 DKK

EBB & FLOW, Smykke pendant lamp Ø12,5, Golden Smoke

EBB & FLOW er designeren bag denne smukke lampe. Lamperne er i mundblæst polsk glas, ledningen og fatningen er udført i en lækker italiens kvalitet. Lamperne er i glas i mange smukke farver, og de fåes i mange forskellige varianter og størrelser. Fx i håndslebet glas. Lampen fåes i flere forskellige varianter, bl.a. med en kugle i brass eller slebet glass. Lampen hedder smykke, pga. dens feminine udtryk, som er inspireret af det fascinerende og feminine bag smukke hængende øreringe. Kom ind i butikken og se vores smukke lamper, her er det smykke lampen i golden smoke.
2.399 DKK

Ballroom purple Ø20

Design By Us, er designeren bag denne smukke ballroom lampe. Lampen har en smuk guldkant, og passer flot ind over det lille arbejdsbord på pigeværelset - i kombination med dine andre Ballroom lamper, eller bare lige hvor du synes de er smukkest. Den flotte lampe måler 20 cm i omkredsen. (Vær opmæksom på at der kan forekomme ekstra leveringstid på disse, ring til butikken og hør nærmere)
1.990 DKK

Eden Outcast Decadent Lampe

Eden Outcast er designeren bag denne yndefulde lampe. Lampen har et eksklusivt design, som tilføre noget eksklusivt til hjemmet. Lampen kan både bruges som på billedet med en rå pære til, eller med en almindelig pære og en smuk skærm.

Lampen måler 30,5 cm i højden når der er fatning i. Fatningen skal købes separat.
1.199 DKK

Margit Brandt Sophia Krystal lampe, 54x16

Margit Brandt er designeren bag denne smukke og yndefulde lampe. Lampen er med til at sætte et exclusivt præg på dit hjem. Lampen måler 54 cm i højden, og der medfølger lampeskærm.
1.699 DKK

House Doctor, Lampe, Diy, sæt af 14 stk, Ø12 cm

Dekorativ DIY lampe fra House Doctor. Lampen består af 14 glaskugler, som samles til en smuk lampe. Lampen giver et kreativt og personligt udtryk i indretningen. Hæng lampen op i et hjørne i stuen eller entréen, hvor du mangler ekstra belysning. Ledning og glaskugler medfølger. Mål: Ø23cm, H25
899 DKK

CACTÉE lamp ball cactus, Ø26xH22

Smuk og dekorativ lampe, som er ideel til at sætte et unikt og hyggeligt præg på dit hjem. Du kan benytte den på badeværelset, børneværelset eller i et dekorativit hjørne i stuen. Den fine lampe måler 26 cm i omkredsen og 22 cm i højden.
599 DKK

AQUATIC koral LED lampe, Ø13/H9

Smuk naturtro koral, lavet i komprimeret sandsten. Den smukke koral er med LED lys, og er ideel til badeværelset, børneværelset eller havebordet om sommeren. LED koralen måler 13 cm i omkredsen og 9 cm i højden. Benyt 3 stk AAA batterier.
199 DKK

AQUATIC Koral LED Lampe

Smuk naturtro koral, lavet i komprimeret sandsten. Den smukke kaktus er med LED lys, og er ideel til badeværelset, børneværelset eller havebordet om sommeren. LED koralen måler 13 cm i omkredsen og 19 cm i højden. Benyt 3 stks AAA batterier.
199 DKK

AQUATIC Koral LED Lampe

Smuk naturtro koral, lavet i komprimeret sandsten. Den smukke kaktus er med LED lys, og er ideel til badeværelset, børneværelset eller havebordet om sommeren. LED koralen måler 13 cm i omkredsen og 9 cm i højden. Benyt 3 stks AAA batterier.
199 DKK

CACTÉE lampe ball cactus, Ø12x14

Smuk naturtro kaktus, lavet i komprimeret sandsten. Den smukke kaktus er med LED lys, og er ideel til badeværelset, børneværelset eller havebordet om sommeren. LED Kaktussen måler 12 cm i omkredsen og 14 cm i højden. Benyt 3 stks AAA batterier.
199 DKK

Normann Copenhagen Amp Lampe Lille Guld/Grøn

Normann Copenhagen står bag denne smukke lampe. Lampen findes i flere forskellige størrelser og farver. Amp Lampen fra Normann Copenhagen er lavet i enkelt og flot design. Lampen er fremstillet glas og marmor. Kombinationen af marmor og glas givet lampen et specielt og eksklusivt udtryk. Amp Lampen fra Normann Copenhagen ses her i den mindste størrelse og i farven Guld/Grøn. Lampen måler 14 cm. i diameteren og har en højde på 17 cm.
799 DKK

Nordal TENDENCE earth brown glass lamp, hand cut

Nordal TENDENCE lampe, Jordfarvet glas, håndlavet. Nordals TENDENCE lampe i jordfarvet glas har en smuk skærm med en form som en bjælle. Dens ujævne overflade giver et spændende lys. Materiale: Glas Størrelse: H:20 D:21 Der kan forekomme op til 8 dages leveringstid på lampen.
749 DKK

Nordal TENDENCE smoke glass lamp, hand cut

Nordal TENDENCE lampe, smoke glas, håndlavet. Nordals TENDENCE lampe i smoke glas farve har en smuk skærm med en form som en bjælle. Dens ujævne overflade giver et spændende lys. Materiale: Glas Størrelse: H:20 D:21 Der kan forekomme op til 8 dages leveringstid på lampen.
749 DKK

Nordal TENDENCE clear glass lamp, hand cut

Nordal TENDENCE lampe, klar glas, håndlavet. Nordals TENDENCE lampe i klar glas har en smuk skærm med en form som en bjælle. Dens ujævne overflade giver et spændende lys. Materiale: Glas Størrelse: H:21 D:24 Der kan forekomme op til 8 dages leveringstid på lampen.
849 DKK

Nordal DOME lampe, træsokkel, stor sort

Nordal DOME lampe, træsokkel, stor sort. Nordals DOME lampe med en sokkel af træ er fin til at have stående i hjemmet og giver et gammeldags og personligt præg.

Materiale: Mangotræ/beton

Størrelse: H:43 Ø:75
699 DKK

Muubs, Lampe Fishtramp, M, Sort, H45xØ28

Muubs er designeren bag denne fishtramp lampe med et rå og skandinavisk look. Lampen er ideel til at hænge i lidt større rum, i fx. en entre. Fishtramp lampen måler 45 cm i højden, og 28 cm i omkredsen. Og fåes her i farven sort.
499 DKK

Muubs Fishtrap Lampe B, sort bambus

Muubs Fishtrap Lampe B, sort bambus. Muubs Fishtrap Lampe har et unikt design og er super smuk at have hængende i stuen, køkkenet eller soveværelset. Dens unikke design giver en spændende belysning. Materiale: Bambus. Størrelse: 2,5 m. cord H:66 Ø:35
499 DKK

Lyskæde, Star, 15 LED, batteri

House Doctor, Lyskæde, Star, 15 LED, Batteri
59 DKK

Lyskæde, Globe, 15 LED lys

House Doctor, Lyskæde, Globe, 15 Lys.
59 DKK

Lyskæde, Globe, 30 LED lys

House Doctor, Lyskæde, Globe, 30 Lys.
149 DKK

Lyskæde, 10m, Sølv, 80 Pære, 10 cm

House Doctor, Lyskæde, Sølv.
149 DKK

Lyskæde, 10m, Messing, 80 Pære

House Doctor, Lyskæde, Messing.
149 DKK

Lyskæde, Star, 100 LED, 10 m

Lyskæde, Star, 100 LED, 10m
159 DKK

Lysæde, Function, Hvid, 10 LED

House Doctor, Lyskæde, Function, Hvid, 10 LED.
649 DKK

House Doctor, Lampe, Bobbles, Ø31, H35

Flot og dekorativ lampe fra House Doctor. Lampen har et flot design, hvilket gør den smuk i sig selv, men også flot at kombinere sammen med andre dekorationer. Lampen måler 31 cm i omkredsen og 35 cm i højden.
899 DKK

Lyskæde, 24 Led

House Doctor, Lyskæde, 24 led.
439 DKK

House Doctor Bordlampe Grå

House Doctor har lavet denne smukke bordlampe, som er en nyfortolkning af den klassiske arkitektlampe. Lampen har et enkelt og unikt design, men stadig rig på detaljer. Desk lampens fod er belagt med messing og lampeskærmen er fremstillet i jern. Kombinationen af messingen og lampeskærmens matte grå farve giver lampen et ekslusivt look. Desk lampen fra House Doctor kan både anvendes som skrivebordslampe eller blot til mild belysning i stuen. Lampens enkle men detaljerige design giver rummet et stilfuldt udtryk. Desk lampen har en diameter på 31 cm. og måler 48 cm. i højden. Desk lampens ledning måler 2,5 m.
2.999 DKK

Pære LED Ø125 mm, E27, 3 watt, 1800 kelvin

H. Skjalm P, Led pære, 125 mm, 3 watt
259 DKK

H Skjaml P Lampe 65 cm, Rå messing

Smuk messing lampe fra Danske H. Skjalm P. Messing lampe fra H. Skjalm P. i et smukt enkelt design, der passer til både til det minimalistisk hjem, og til dem der er mere til den mere moderne retrostil. Lampen er lavet i rå messing og måler 65 cm. Lampen sælges uden pærer, der skal købes seperat.
799 DKK

H. Skjalm P, Gulvlampe, Messing/Sort, H138

Messingestage fra H. Skjalm P. Elegant gulvlampe i sort steel, med messing skærm og små fine messingfødder. Brug den fine gulvlampe i et hjørne hvor der mangler lidt ekstra, eller sammen med din sofakombination, ved siden af sengen. Gulvlampen måler 138 cm i højden.
2.199 DKK

Dottir, Lights Swan, White

Dottir Samsurium Swan lampe, hvid porcelæn. Dottirs Samsurium Swan lampe giver en eventyrlig stemning når den oplyser til hjem. Perfekt til et personligt udtryk. Glaseret porcelæn. Størrelse: H 15 x 16 mm.
799 DKK

Dottir, Lights Krinoline, White

Finnsdottir Samsurium Krinoline lampe, hvid porcelæn. Finnsdottirs Samsurium Krinoline lampe har en kantet skærm som giver et moderne look til dit hjem. Glaseret porcelæn. Størrelse: H 14 x 21 mm.
949 DKK

Dottir, Samsurium Big Bigfoot, white

Finnsdottir Samsurium Big Bigfoot stor lampe, hvid. Finnsdottirs Samsurium Big Bigfoot stor lampe har unikke dynamiske former med smukke mønstre og en lækker mat overflade. Glaseret porcelæn. Størrelse: H 600 mm.v
3.599 DKK

DESIGN BY US, Pollish smoke, Loftlampe

Smukke lamper fra Design by Us, Lamperne er unikke og enkelte. Benyt lamperne sammen med andre lamper fra Pollish serien, eller lad den stå for sig selv og sætte et twist på hvert enkelt rum. Pollish lampen er udført i mundblæst glas, og toppen er håndmalet. Lampen måler 25 cm i højden og 20 cm i diameter. Pæren skal tilkøbes seperat.
1.990 DKK

Design By Us, Sheik arab, Lampe

Design By Us har designet denne smukke lampe. Lampen er et kunstværk i sig selv, og den er unik til at sætte et særpræg i dit rum. Lampen er smuk at kombinere med flotte kontraster som fx grøn eller rød. Lampen måler 100 cm i højden og 40 cm i diameteren.
6.590 DKK

Lyskæde m blomst LED 1,75m sølv

Bahne & Co, Lyskæde med blomst, Sølv, 1,75 meter.
99 DKK

Lyskæde 10 LED storpære, 3 meter

Bahne & Co, Lyskæde, Sort ledning, 3 meter.
249 DKK

Lyskæde tråd 40 LED sølv 4 meter

Bahne & Co, Lyskæde, Sølv, 40 LED, 4 meter.
59 DKK

Cirkuslampan & Small

Dekorative bogstaver som er ideelle til at kombinere sammen med andre dekorationer eller bogstaver. Bogstaverne er med til at sætte et særpræg på dit hjem, og til at skabe personlighed. Bogstaverne lyser, og spreder varme og hygge. Her ses & i str. small. Str small måler 30 cm. Bogstaverne fåes i mange forskellige størrelser og farver, samt alle bogstaver i alfabetet.
2.219 DKK

Filter by:

Ryd alle