Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Bloomingville

Hos Design Affair er vi vilde med Bloomingville. Bloomingville går op i det kreative hjem samt give mulighed for at holde hjemmet i en konstant udvikling og forandring. Bloomingville er en global virksomhed, som går op i god kvalitet og et stilrent design. For Bloomingville er det en passion at skabe varme og intimitet i hjemmet.

Sorter efter

Urtepotteskjuler, Blå, Stentøj Ø16,5xH14,5

Urtepotteskjuler i blå stentøj med riller fra Bloomingville. Urtepotteskjuleren passer til både planter og kaktusser, og de grønlige nuancer passer perfekt til den blå glasur.

Krukken måler H: 14,5 cm Ø: 16,5cm.
139 DKK

Bloomingville, Paula Tallerken, Brun, Stentøj

Bloomingville er designeren bag denne fine Paula Tallerken. Paula tallerkenen er ideel at benytte til yndefuld opbevaring, eller som en lille bakke med dine yndlingssager på. Bakken måler 23,5 cm i længden og 12,5 cm i bredden.
119 DKK

Bloomingville Deco Peacock Guld

Bloomingville er designeren bag denne søde deco peacock, guld fugl. Her er en unik måde at sætte et personligt særpræg på dit hjem, og tilføje ekstra charme og exclusivitet. Den fine guldfugl måler 14 cm i længden, 9 cm i højden.
149 DKK

Bloomingville Vase, Hvid, Stentøj, Ø10/H15

Vase fra Bloomingville i hvid stentøj, rigtigt sød i påsketiden til at sprede hygge og glæde, put evt. en lille troldegren i vasen. Vasen måler 10 cm i omkredsen og 15 cm i højden.
89 DKK

Bloomingville Bakke Natur Bambus

Bloomingville er designeren bag denne flotte bakke udført i natur bambus. Bambus bakken passer ideelt til små opbevaringer, til fx badeværelsestilbehør, i køkkenet - eller blot til et lille oplæg i en krog af stuen. Bakken måler 49 cm i længden, 8 cm i højden og 34 cm i bredden.
239 DKK

Bloomingville Rumdeler Bambus

Bloomingville Rumdeler i flot Natur Bambus. Rumdeleren har et flot og enkelt design. Brug rumdeleren til at skabe din egen hyggekrog enten i stuen eller i et værelse. Rumdeleren er også ideel som dekoration i sig selv og kan pyntes med et tæppe eller lammeskind. Rumdeleren fra Bloomingville måler 120x130 cm.
2.299 DKK

Bloomingville, Kurv, Natur, Vandhyacint

Bloomingville har lavet denne fine kurv i en naturfarve, som er fremstillet af vandhyacint. Kurvens naturlige farve er ideel til at skabe en dejlig og rolig atmosfære i hjemmet. Anvend kurven til opbevaring af tæpper eller brænde i stuen og skab personlighed og hygge i din indretning. Kurven er også ideel til opbevaring af håndklæder eller andet på badeværelset. Kurven kan også med fordel bruges til en plante, som giver en naturlig og dejlig stemning. Kurven er fremstillet af vandhyacint og måler 40 cm. i diameteren og 30 cm. i højden.
479 DKK

Bloomingville Vase, Brown/Green Ø15xH31

Flot stentøjsvase fra Bloomingville. Stentøjsvasen har et unikt design, og er en inspiration i sig selv. Kombiner vasen med andet lækkert stentøj, eller lad stå for sig selv. Vasen er udført i stentøj og måler 15 cm. i omkredsen og 31 cm. i højden.
329 DKK

Bloomingville Fyrfadsstage/Krukker, Stentøj

Små søde fyrfadsstager/urtepotter fra Bloomingville i et flot retro look. Disse smukke fyrfadsstager kan bruges til fyrfadslys, men er også idelle at plante små kaktusser aller andet i. De er udført i stentøj og sælges assorteret. Stagerne måler 7 cm i omkredsen, og er 6,5 cm i højden.
49 DKK

Dekorationskugler, Brun,Grøn,Karry

Bloomingville, Dekorationskugler, Brun/Grøn/Karry.
35 DKK 69 DKK

Deko Kugler, Hvid, Blå, Grøn, Brun, Karry

Bloomingville, Deko Kugler, Hvid/Blå/Grøn/Brun/Karry.
30 DKK 59 DKK

Bloomingville, Uro, Brun, Stentøj

Inspirerende Uro fra Bloomingville. Uro'en er perfekt til at skabe et ekstra flair i rummet, samt en dekorativ detajle. Uro'en er udført i stentøj, og måler 70 cm i længden. Den er bundet sammen med en lædersnor der er med til at skabe et rustikt og skandinavisk look. Uroen måler 8 cm i omkredsen og 70cm i længden.
199 DKK

Bloomingville, Servietring, Mulitfarvet, Horn

Bloomingville er designeren bag disse flotte servietringe, servietringene er med til at bringe det rå skandinaviske look med ind i hjemmet. Og vil pynte flot på et dækket bord. Servietringene måler 4,5 cm i omkredsen og 4 cm i højden. Servietringene er lavet i horn.
69 DKK

Bloomingville, Puf, Bomuld, Rosa

Bloomingville har lavet denne enkle og farverige puf. Puffen er fremstillet af bomuld og har en flot rosa farve. Puffen er ideel både i værelse, stue og kontor og kan med fordel kombineres med andre møbler. Puffen kan både bruges som fodskammel i kombination med sofa eller lænestol, men er også ideel som en ekstra siddeplads. Puffen har en diameter på 70 cm. og er 38 cm. høj.
2.999 DKK

Bloomingville Kind Puf Quilted Grå Bomuld/Røget Eg

Bloomingville Kind Puf er en skøn puf i et enkelt og flot design. Puffen har en flot grå farve og benene er fremstillet i røget egetræ. Puffens enkle design og neutrale farver er ideel til de fleste indretninger. Placer puffen i forbindelse med en lænestol eller en sofa. Puffen er fremstillet bomuld, polyester og røget eg. Puffen har en diameter på 52 cm. og er 44 cm. høj.
2.199 DKK

Bloomingville, Krukke m. låg, Grå Marmor

Bloomingville har lavet denne flotte og specielle krukke. Krukken er fremstillet af marmor og har et låg, som er lavet af mangotræ. Kombinationen af marmor og træ giver krukken et helt specielt udtryk. Krukken er ideel både i køkken og stuen. Brug krukken til opbevaring i køkken eller stue. Krukken kan både pynte i sig selv eller i kombination med andre ting. Krukken måler 9 cm. i diameteren og er 10 cm. høj.
329 DKK

Bloomingville, Fyrfadsstage, Grøn, Glas

Smuk fyrfadsstage fra Bloomingville. Den smukke grønne farve og et fyrfadslys er med til at skabe et smukt skær. Fyrfadsstagen er velegnet til at stå ude på terrassen på de sene sommeraftener, eller til at kombinere med dine andre yndlingsstager. Fyrfadsstagen måler 13x11,5 cm.
149 DKK

Bloomingville Bakke Grøn Glas

Bloomingville er designeren bag denne super skønne glasbakke. Bakken er udført i grøn glas, og hver enkelt bakke er håndlavet, hvilket skaber en unik oplevelse for hver enkelt bakke. Den grønne bakke er ideel til at placere en smuk vase på, eller til at benytte til et flot oplæg med en lysestage og/eller en flot dekorationskugle. Den grønne bakke måler 20 cm i omkredsen, og 2 cm i højden.
379 DKK

Bloomingville, Lysestage, Lilla, Glas, 7,5cm

Bloomingville er designeren bag denne flotte lysestage designet i lilla glas. Lysestagen skaber et smukt spil i rummet, og hver enkelt lysestage er håndlavet - hvilket gør at de hver især er unikke. Den lilla lysestage er ideel at kombinere sammen med andre af dine yndlingsting, foreksempel i en vindueskarm med en smuk vase. Eller en yndig pyntefigur. Lysestagen måler 7,5 cm.
169 DKK

Bloomingville Vase, Amber/Smokey Grey

Bloomingville står bag denne smukke og karakteristiske vase. Vasens design er enkelt, men den flotte gule og grå farve giver vasen et helt specielt udtryk. Lad vasen pynte i sig selv eller kombiner den med andre vaser eller stager. Pynt vasen med friske blomster eller grene fra haven og skab en hyggelig og rolig atmosfære. Vasen er fremstillet af glas og måler 13,5 cm. i diameteren og er 20 cm. høj.
379 DKK

Bloomingville Vase, Amber/Smokey Grey

Bloomingville har lavet denne flotte og specielle vase. Vasen har en flot gul/brunlig farve, som er ideel til at skabe en hyggelig atmosfære. Lad vasen pynte i sig selv eller i kombination med andre vaser eller stager. Pynt vasen med et par enkle grene fra haven og lad vasen sætte det sidste personlige præg på indretningen. Vasen er fremstillet af glas og har en højde på 26 cm. samt en diameter på 19,5 cm.
399 DKK

Bloomingville, Fyrfadsstage, Brun, Glas.

Bloomingville har lavet denne fine og specielle fyrfadsstage. Fyrfadsstagen er fremstillet af glas, som giver stagen dens helt unikke og detaljerige udseende. Fyrfadsstagen er ideel til at skabe en hyggelig stemning samt liv i et ellers stilrent og moderne hjem. Fyrfadsstagen brunlige farve i glasset spreder den hyggelige stemning, når det levende lys reflektere i glasset. Fyrfadsstagen måler 10 cm. i diameteren og 10,5 cm. i højden.
129 DKK

Bloomingville Flaske Brun

Bloomingville står bag denne flaske med låg. Flasken har en brunlig farve og har tilhørende låg. Flasken er både ideel til at pynte både i køkken og stue. Brug flasken som opbevaring eller lad den indgå, som en del af indretningen. Pynt flasken med blomster eller grene eller pyntesten. Flasken er fremstillet af glas og har en diameter på 18 cm. og er 37 cm. høj.
369 DKK

Pude, Blå, Uld, L60xW40

Bloomingville, Pude, Blå, Uld.
215 DKK 429 DKK

Bloomingville, Smykkestativ, Hvid marmor/Guld.

Bloomingville har lavet dette flotte og enkle smykkestativ. Smykkestativet er fremstillet af hvid marmor og med guld stativ. Lad smykkestativet indgå som en del af indretningen og hæng dine smykker på stativet. Smykkestativet vil pynte og skabe en hyggelig stemning i rummet. Smykkestativet har en diameter på 20 cm. og er 40 cm. høj.
369 DKK

Bloomingville, Vase, Amber, Black

Bloomingville står bag denne smukke og karakteristiske Amber vase. Vasen er i enkelt design, men kombinationen af de sorte og gule farver giver vasen et helt specielt look. Amber vasen er ideel til at bryde den stilrene indretning eller til at skabe liv i stuen eller kontoret. Lad Amber vasen pynte i sig selv eller pynt vasen med nogle rustikke grene. Amber vasen fra Bloomingville er fremstillet af glas og er 25 cm. høj samt har en diameter på 12 cm.
160 DKK 319 DKK

Bloomingville, Kind Puf, Grå/Røget Eg.

Bloomingville Kind Puf er en skøn puf i et enkelt og flot design. Puffen har en flot grå farve og benene er fremstillet i røget egetræ. Puffens enkle design og neutrale farver er ideel til de fleste indretninger. Placer puffen i forbindelse med en lænestol eller en sofa. Puffen er fremstillet bomuld, polyester og røget eg. Puffen har en diameter på 52 cm. og er 44 cm. høj.
2.199 DKK