Fragt fra 39,- / Fri fragt til GLS pakkeshop over 499,-
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Bloomingville › Krukker med låg

Sorter efter

Bloomingville, Paula Tallerken, Brun, Stentøj

Bloomingville er designeren bag denne fine Paula Tallerken. Paula tallerkenen er ideel at benytte til yndefuld opbevaring, eller som en lille bakke med dine yndlingssager på. Bakken måler 23,5 cm i længden og 12,5 cm i bredden.
119 DKK

Bloomingville, Noir Krukke, sort, stentøj

Smuk krukke fra Bloomingville, i en flot nuance. Bloomingville krukken har et flot skær, og en dybdegående sort farve. Krukken er ideel at benytte med dine dekorationer i huset samt til opbevaring af bl.a. smykker. Krukken findes i to forskellige størrelser og denne måler 15 cm i bredden og 11 cm i højden.
119 DKK

Bloomingville, Noir Krukke, stentøj

Smuk krukke fra Bloomingville, i en flot nuance. Bloomingville krukken har et flot skær, og en dybdegående sort farve. Krukken er ideel at benytte med dine dekorationer i huset samt til opbevaring af bl.a. smykker. Krukken findes i to størrelser og denne måler 11,5 cm i bredden og 10 cm i højden.
89 DKK

Bloomingville, Krukke m. låg, Grå Marmor

Bloomingville har lavet denne flotte og specielle krukke. Krukken er fremstillet af marmor og har et låg, som er lavet af mangotræ. Kombinationen af marmor og træ giver krukken et helt specielt udtryk. Krukken er ideel både i køkken og stuen. Brug krukken til opbevaring i køkken eller stue. Krukken kan både pynte i sig selv eller i kombination med andre ting. Krukken måler 9 cm. i diameteren og er 10 cm. høj.
329 DKK