Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Bloomingville › Lysestager

banner

Lysestager er en klassisker i enhver bolig! Lysestager har altid en central plads i de fleste hjem, og bruges overalt i indretningen. Med Bloomingville lysestager, kan du give hjemmet lidt ekstra og tænde for de levende lys på de mørke aftener. Hos Design Affair har vi håndplukket lysestager fra Bloomingville i forskellige størrelser og materialer, så de kan bruges både med kronelys eller fyrfadslys. Lysestager er perfekte at stille på en bakke med din favorit vaser, krukker eller andet nips som skaber et smukt stilleben. Mangler du inspiration til hvordan du kan bruge lysestager fra bloomingville i boligindretningen, kan du besøge vores Instagram-profil hvor vi deler ud af tips og tricks til boligen. 

Se også vores store udvalg af lysestager fra andre leverandører her

Sorter efter

Bloomingville, Fyrfadsstage, Grøn, Glas

Smuk fyrfadsstage fra Bloomingville. Den smukke grønne farve og et fyrfadslys er med til at skabe et smukt skær. Fyrfadsstagen er velegnet til at stå ude på terrassen på de sene sommeraftener, eller til at kombinere med dine andre yndlingsstager. Fyrfadsstagen måler 13x11,5 cm.
149 DKK

Bloomingville, Lysestage, Lilla, Glas, 7,5cm

Bloomingville er designeren bag denne flotte lysestage designet i lilla glas. Lysestagen skaber et smukt spil i rummet, og hver enkelt lysestage er håndlavet - hvilket gør at de hver især er unikke. Den lilla lysestage er ideel at kombinere sammen med andre af dine yndlingsting, foreksempel i en vindueskarm med en smuk vase. Eller en yndig pyntefigur. Lysestagen måler 7,5 cm.
169 DKK

Bloomingville, Fyrfadsstage, Brun, Glas.

Bloomingville har lavet denne fine og specielle fyrfadsstage. Fyrfadsstagen er fremstillet af glas, som giver stagen dens helt unikke og detaljerige udseende. Fyrfadsstagen er ideel til at skabe en hyggelig stemning samt liv i et ellers stilrent og moderne hjem. Fyrfadsstagen brunlige farve i glasset spreder den hyggelige stemning, når det levende lys reflektere i glasset. Fyrfadsstagen måler 10 cm. i diameteren og 10,5 cm. i højden.
129 DKK