Fragt fra 39,- / Fri fragt til GLS pakkeshop over 499,-
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Bloomingville › Lysestager

Sorter efter

Bloomingville, Lysestage, Aluminium, Ass

Søde Lysestager fra Bloomingville. Lysestagerne er ideelle til at skabe lidt ekstra pynt på værelset, i stuen eller på kontoret. Der er mange muligheder med disse smukke stager fra Bloomingville. Lysestagerene sælges assorteret, noter i kommentaren hvilken du ønsker.
95 DKK

Bloomingville, Fyrfadsstage, Grøn, Glas

Smuk fyrfadsstage fra Bloomingville. Den smukke grønne farve og et fyrfadslys er med til at skabe et smukt skær. Fyrfadsstagen er velegnet til at stå ude på terrassen på de sene sommeraftener, eller til at kombinere med dine andre yndlingsstager. Fyrfadsstagen måler 13x11,5 cm.
149 DKK

Bloomingville, Lysestage, Lilla, Glas, 7,5cm

Bloomingville er designeren bag denne flotte lysestage designet i lilla glas. Lysestagen skaber et smukt spil i rummet, og hver enkelt lysestage er håndlavet - hvilket gør at de hver især er unikke. Den lilla lysestage er ideel at kombinere sammen med andre af dine yndlingsting, foreksempel i en vindueskarm med en smuk vase. Eller en yndig pyntefigur. Lysestagen måler 7,5 cm.
169 DKK

Bloomingville, Fyrfadsstage, Brun, Glas.

Bloomingville har lavet denne fine og specielle fyrfadsstage. Fyrfadsstagen er fremstillet af glas, som giver stagen dens helt unikke og detaljerige udseende. Fyrfadsstagen er ideel til at skabe en hyggelig stemning samt liv i et ellers stilrent og moderne hjem. Fyrfadsstagen brunlige farve i glasset spreder den hyggelige stemning, når det levende lys reflektere i glasset. Fyrfadsstagen måler 10 cm. i diameteren og 10,5 cm. i højden.
129 DKK

Bloomingville, Fyrfadstage, Grøn, Glas

Bloomingville er designeren bag denne flotte fyrfadstage i grøn glas. Fyrfadstagen er super smuk at kombinere i sin enkelthed sammen med andre smukke stager, eller super flot at kombinere sammen med en grøn plante. Fyrfadstagen måler 7 cm i omkredsen og 7,5 cm i højden.
69 DKK