Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Bloomingville › Urtepotter & krukker

banner

Bloomingville designer klassiske og stilrene urtepotter og krukker. Urtepotterne kan bruges til planter i hjemmet, og findes i forskellige former og glasurer. Hos Design Affair er vi vilde med Bloomingvilles urtepotter og krukker - Bloomingville laver en smuk glasur på deres fine urtepotter og krukker. Her har du mulighed for at tilføje noget nyt til hjemmet, samtidig med at du sætter dit eget særpræg på. Urtepotterne og krukkerne kan både bruges indenfor og udenfor om sommeren, du kan sætte dem sammen eller lad dem stå og pynte i sig selv, her er det kun fantasien der sætter grænser. Hvis du har brug for mere information, så besøg vores instagram profil - og hent inspiration til hvordan vi benytter Bloomingvilles urtepotter og krukker.  

Se vores udvalg af urtepotter og krukker fra flere leverandører her

Sorter efter

Urtepotteskjuler, Blå, Stentøj Ø16,5xH14,5

Urtepotteskjuler i blå stentøj med riller fra Bloomingville. Urtepotteskjuleren passer til både planter og kaktusser, og de grønlige nuancer passer perfekt til den blå glasur.

Krukken måler H: 14,5 cm Ø: 16,5cm.
139 DKK

Bloomingville Urtepotteskjuler, brun, stentøj, Ø15/H15

Bloomingville er designeren bag denne flotte urtepotteskjuler. Urtepotteskjuleren er håndlavet og den smukke glaserede overflade er ideel til at kombinere med dine smukke designs i hjemmet. Bloomingville urtepotteskjuler i brun stentøj måler 15 cm i omkredsen og 15 cm i højden.
129 DKK