Fragt fra 39,- / Fri fragt til GLS pakkeshop over 499,-
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Bloomingville › Vaser

Sorter efter

Bloomingville Vase, Brown/Green Ø15xH31

Flot stentøjsvase fra Bloomingville. Stentøjsvasen har et unikt design, og er en inspiration i sig selv. Kombiner vasen med andet lækkert stentøj, eller lad stå for sig selv. Vasen er udført i stentøj og måler 15 cm. i omkredsen og 31 cm. i højden.
329 DKK

Bloomingville Vase, Amber/Smokey Grey

Bloomingville står bag denne smukke og karakteristiske vase. Vasens design er enkelt, men den flotte gule og grå farve giver vasen et helt specielt udtryk. Lad vasen pynte i sig selv eller kombiner den med andre vaser eller stager. Pynt vasen med friske blomster eller grene fra haven og skab en hyggelig og rolig atmosfære. Vasen er fremstillet af glas og måler 13,5 cm. i diameteren og er 20 cm. høj.
379 DKK

Bloomingville Vase, Amber/Smokey Grey

Bloomingville har lavet denne flotte og specielle vase. Vasen har en flot gul/brunlig farve, som er ideel til at skabe en hyggelig atmosfære. Lad vasen pynte i sig selv eller i kombination med andre vaser eller stager. Pynt vasen med et par enkle grene fra haven og lad vasen sætte det sidste personlige præg på indretningen. Vasen er fremstillet af glas og har en højde på 26 cm. samt en diameter på 19,5 cm.
399 DKK

Bloomingville Vase, Brun, Glas

Bloomingville er designeren bag denne smukke håndlavede vase. Glaskunsten er unik for hver vase, og vasen har et smukt brunt skær. Vasen er ideel at benytte til en buket smukke hvide roser, eller nogle smukke blomster fra haven.

Bloomingville vasen måler 16 cm i omkreds, og 16,5 i højden.
339 DKK