Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Bloomingville › Vaser

banner

Vaser er et must i de fleste hjem. Med vaser fra Bloomingville får du vaser i smukke design som kan stå fremme med eller uden blomster. Vi har udplukket vaser fra Bloomingville som tilføjer varme og stemning til boligen. Vaser er en nødvendighed til enhver bolig, da de findes i et hav af designs som afspejler din personlige boligindretning. Bloomingville designer interiør, som er inspireret af naturen og den nordiske indretning. Vaserne kan de derfor enkelt og nemt, sammensætte til et smukt stilleben med dine favorit lysestager og andet nips. Mangler du inspiration til hvordan du kan anvende vaser til boligindretningen, kan du besøge vores instagram-profil, hvor vi deler ud af tips og tricks til hvordan du kan anvende vaser i indretningen. 

Se også vores store udvalg af vaser fra andre håndplukket leverandører her

Sorter efter

Bloomingville Vase, Brown/Green Ø15xH31

Flot stentøjsvase fra Bloomingville. Stentøjsvasen har et unikt design, og er en inspiration i sig selv. Kombiner vasen med andet lækkert stentøj, eller lad stå for sig selv. Vasen er udført i stentøj og måler 15 cm. i omkredsen og 31 cm. i højden.
329 DKK

Bloomingville Vase, Amber/Smokey Grey

Bloomingville står bag denne smukke og karakteristiske vase. Vasens design er enkelt, men den flotte gule og grå farve giver vasen et helt specielt udtryk. Lad vasen pynte i sig selv eller kombiner den med andre vaser eller stager. Pynt vasen med friske blomster eller grene fra haven og skab en hyggelig og rolig atmosfære. Vasen er fremstillet af glas og måler 13,5 cm. i diameteren og er 20 cm. høj.
379 DKK

Bloomingville Vase, Amber/Smokey Grey

Bloomingville har lavet denne flotte og specielle vase. Vasen har en flot gul/brunlig farve, som er ideel til at skabe en hyggelig atmosfære. Lad vasen pynte i sig selv eller i kombination med andre vaser eller stager. Pynt vasen med et par enkle grene fra haven og lad vasen sætte det sidste personlige præg på indretningen. Vasen er fremstillet af glas og har en højde på 26 cm. samt en diameter på 19,5 cm.
399 DKK