Fragt fra 39,- / Fri fragt til GLS pakkeshop over 499,-
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Bordlamper

Bordlamper er ideelle til at sprede lidt ekstra lys og stemning i rummet. Uanset om det er på skrivebordet, kommoden, vindueskarmen eller i et hyggeligt hjørne i køkkenet. Bordlamper er perfekte som læselampe på natbordet eller ved lænestolen i stuen. Du finder bl.a. smukke og elegante lamper fra Design By Us, eller de mere rustikke fra House Doctor. Hos Design Affair har vi et udvalg af bordlamper i alle prisklasser, og til enhver smag. Har du brug for hjælp, til at finde den perfekte bordlampe til din bolig, står vi altid klar til at hjælpe med vores ekspertise indenfor boligindretning. 

Sorter efter

Bordlampe, Art Deco, Ø16/H50

Klassisk og stilren bordlampe fra House Doctor. Art Deco er en smuk bordlampe i en kombination af messing og sort lakeret aliminium. Den lange hals på lampen giver et moderne udtryk. Brug lampen som natlampe, læselampe eller blot som ekstra lys i stuen. Lampen måler 50cm i højden.
2.699 DKK

Eden Outcast Decadent Lampe

Eden Outcast er designeren bag denne yndefulde lampe. Lampen har et eksklusivt design, som tilføre noget eksklusivt til hjemmet. Lampen kan både bruges som på billedet med en rå pære til, eller med en almindelig pære og en smuk skærm.

Lampen måler 30,5 cm i højden når der er fatning i. Fatningen skal købes separat.
1.199 DKK

Margit Brandt Sophia Krystal lampe, 54x16

Margit Brandt er designeren bag denne smukke og yndefulde lampe. Lampen er med til at sætte et exclusivt præg på dit hjem. Lampen måler 54 cm i højden, og der medfølger lampeskærm.
1.699 DKK

CACTÉE lamp ball cactus, Ø26xH22

Smuk og dekorativ lampe, som er ideel til at sætte et unikt og hyggeligt præg på dit hjem. Du kan benytte den på badeværelset, børneværelset eller i et dekorativit hjørne i stuen. Den fine lampe måler 26 cm i omkredsen og 22 cm i højden.
599 DKK

AQUATIC koral LED lampe, Ø13/H9

Smuk naturtro koral, lavet i komprimeret sandsten. Den smukke koral er med LED lys, og er ideel til badeværelset, børneværelset eller havebordet om sommeren. LED koralen måler 13 cm i omkredsen og 9 cm i højden. Benyt 3 stk AAA batterier.
199 DKK

AQUATIC Koral LED Lampe

Smuk naturtro koral, lavet i komprimeret sandsten. Den smukke kaktus er med LED lys, og er ideel til badeværelset, børneværelset eller havebordet om sommeren. LED koralen måler 13 cm i omkredsen og 19 cm i højden. Benyt 3 stks AAA batterier.
199 DKK

AQUATIC Koral LED Lampe

Smuk naturtro koral, lavet i komprimeret sandsten. Den smukke kaktus er med LED lys, og er ideel til badeværelset, børneværelset eller havebordet om sommeren. LED koralen måler 13 cm i omkredsen og 9 cm i højden. Benyt 3 stks AAA batterier.
199 DKK

CACTÉE lampe ball cactus, Ø12x14

Smuk naturtro kaktus, lavet i komprimeret sandsten. Den smukke kaktus er med LED lys, og er ideel til badeværelset, børneværelset eller havebordet om sommeren. LED Kaktussen måler 12 cm i omkredsen og 14 cm i højden. Benyt 3 stks AAA batterier.
199 DKK

Nordal DOME lampe, træsokkel, stor sort

Nordal DOME lampe, træsokkel, stor sort. Nordals DOME lampe med en sokkel af træ er fin til at have stående i hjemmet og giver et gammeldags og personligt præg.

Materiale: Mangotræ/beton

Størrelse: H:43 Ø:75
699 DKK

House Doctor, Lampe, Bobbles, Ø31, H35

Flot og dekorativ lampe fra House Doctor. Lampen har et flot design, hvilket gør den smuk i sig selv, men også flot at kombinere sammen med andre dekorationer. Lampen måler 31 cm i omkredsen og 35 cm i højden.
899 DKK

House Doctor Bordlampe Grå

House Doctor har lavet denne smukke bordlampe, som er en nyfortolkning af den klassiske arkitektlampe. Lampen har et enkelt og unikt design, men stadig rig på detaljer. Desk lampens fod er belagt med messing og lampeskærmen er fremstillet i jern. Kombinationen af messingen og lampeskærmens matte grå farve giver lampen et ekslusivt look. Desk lampen fra House Doctor kan både anvendes som skrivebordslampe eller blot til mild belysning i stuen. Lampens enkle men detaljerige design giver rummet et stilfuldt udtryk. Desk lampen har en diameter på 31 cm. og måler 48 cm. i højden. Desk lampens ledning måler 2,5 m.
2.999 DKK

H Skjaml P Lampe 65 cm, Rå messing

Smuk messing lampe fra Danske H. Skjalm P. Messing lampe fra H. Skjalm P. i et smukt enkelt design, der passer til både til det minimalistisk hjem, og til dem der er mere til den mere moderne retrostil. Lampen er lavet i rå messing og måler 65 cm. Lampen sælges uden pærer, der skal købes seperat.
799 DKK

Dottir, Samsurium Big Bigfoot, white

Finnsdottir Samsurium Big Bigfoot stor lampe, hvid. Finnsdottirs Samsurium Big Bigfoot stor lampe har unikke dynamiske former med smukke mønstre og en lækker mat overflade. Glaseret porcelæn. Størrelse: H 600 mm.v
3.599 DKK

Design By Us, Sheik arab, Lampe

Design By Us har designet denne smukke lampe. Lampen er et kunstværk i sig selv, og den er unik til at sætte et særpræg i dit rum. Lampen er smuk at kombinere med flotte kontraster som fx grøn eller rød. Lampen måler 100 cm i højden og 40 cm i diameteren.
6.590 DKK

Filter by:

Ryd alle