Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen er et lækkert brand som stammer helt tilbage fra 1955. Brandet er inspireret af den Nordiske signatur, med et design og en kombination af det klassiske og det moderne. Broste Copenhagen er for alle, som ønsker lækre og stilrene ting til hjemmet. Hos Broste Copenhagen findes mange lækre produkter der er med til at sætte præg på detaljen i dit hjem. Nyd Broste Copenhagens mange flotte og inspirerende ting.

Sorter efter

Broste Copenhagen Bloklys

Broste Copenhagen har lavet disse lækre økologiske bloklys. Bloklysene er lavet i en god kvalitet, og de er et must i en flot lanterne eller en smuk lysestage.

Broste bloklyset måler 3,8 cm i omkredsen, og 25 cm i højden, og har en brændetid på 28 timer.
49 DKK

UDSTILLINGSMODEL Bord, Jalva, Stainless, Steel/Alu

Broste Copenhagen, Bord, Jalva, Guld/Lyse grå. Dette bord er en udstillingsmodel fra butikken. Der kan derfor være enkelte brugsspor. Kontakt butikken for nærmere info om bordert.
500 DKK 999 DKK

Udstillingsmodel Bord, Jalva, Stainless, Steel/Alu

Broste Copenhagen sofabord, Jalva, Guld/Lysegrå. Dette bor er en udstillingsmodel, og der kan derfor være brugsspor. Kontakt butikken for nærmere info om bordet.
750 DKK 1.499 DKK

Broste Copenhagen, Serviet, Fracie, Rød

Broste Copenhagen har lavet disse skønne servietter, som er fremstillet af hør og dermed i en skøn kvalitet. Servietten er lavet i en flot rød farve, som er ideel til en dekorativ borddækning, hvor den røde farve kan give det sidste præg til stemningen. Servietten fra Broste Copenhagen måler 45x45 cm.
59 DKK

Broste Copenhagen, Serviet, ECO Hør, Grøn

Broste Copenhagen har lavet disse skønne servietter, som er fremstillet af hør og dermed i en skøn kvalitet. Servietten er lavet i en flot grøn farve, som er ideel til en dekorativ borddækning, hvor den grønne farve kan give det sidste præg til stemningen. Servietten fra Broste Copenhagen måler 45x45 cm.
59 DKK

Broste Copenhagen, Gulvtæppe, Jason, bomuld

Broste Copenhagen er designeren bag dette fine og lækre tæppe. Tæppet er ideelt at benytte i stuen, køkkenet eller foran sengen med den lækre kvalitet. Tæppet måler 70 cm i bredden og 140 cm i længden.
499 DKK

Broste Copenhagen Snekugle Glimmer 1 stk

Broste Copenhagen har lavet disse fine dekorationskugler, som har flere forskellige motiver. Dekorationskuglerne findes i fire forskellige slags og er inspireret af julen, idet motiverne inden i er præget af snelandskab med juletræer mm. Dekorationskuglerne er rige på anvendelsmuligheder og kun fantasien sætter grænser. Placer dekorationskuglerne i kombination med andre vaser eller stager eller lad den pynte i sig selv. Dekoglimmerkuglen leveres assorteret, og måler 10,7 cm i højden. Hvis du ønsker en bestemt af de fire kugler, så skriv en bemærknig ved bestilling. Dekorationskuglerne fra Broste Copenhagen måler 8 cm. i diameteren og er 10,7 cm. i højden.
119 DKK

Broste Copenhagen, Deko Fjer i snor, 10stk

Smukke og dekorative grønne fjer fra Broste Copenhagen, fjerene er i en pakke af 10 stk og kan benyttes til dekorationer både i juletiden men også til dekorationer i foråret.
49 DKK

Broste Copenhaggen, Grønne deko fjer i snor, 10 stk

Smukke og dekorative grønne fjer fra Broste Copenhagen, fjerene er i en pakke af 10 stk og kan benyttes til dekorationer både i juletiden men også til dekorationer i foråret.
49 DKK

Broste Copenhagen, Papirvægt, Janat, Brun/Hvid.

Broste Copenhagen har lavet disse fine og livagtige papirvægte. Mønstrene i glasset giver liv og glæde til papirvægtene, som er ideel for dig, som ønsker en livlig men stilfuld indretning. Anvend papirvægtene på skrivebordet ovenpå stakken af papirer eller somd dekoration i stuen eller værelset. Lad den pynte i sig selv eller i kombination med andre stager eller vaser. Papirvægtene har en diameter på 8 cm. og er 7,5 cm. i højden. Papirvægtene er fremstillet af glas.
179 DKK

Broste Copenhagen, Papirvægt, Dottie, Glas.

Broste Copenhagen har lavet denne fine papirvægt, som er en lille glaskugle med små bobler. Kombinationen mellem boblerne og glasset giver kuglen et flot og dekorativt look. Glaskuglen er rig på anvendelsesmuligheder og kun fantasien sætter grænser. Lad glaskuglen indgå som en del af en dekorativ borddækning eller i kombination med andre vaser eller stager. Glaskuglen fra Broste Copenhagen måler 6 cm. i diameteren og er 5,5 cm. i højden.
149 DKK

Broste Copenhagen, Rødvinsglas, Smoke

Broste Copenhagen står bag dette smukke og elegante rødvinsglas, som er lavet i en flot grålig farve. Rødvinsglasset er ideel til at skabe en flot og dekorativ borddækning enten i kombination med andre glas eller sammen med lignende glas fra Broste Copenhagen. Rødvinsglasset fra Broste Copenhagen er mundblæst og dermed fremstillet af glas. Glasset er 22,5 cm. højt og har en diameter på 10,4 cm.
99 DKK

Broste Copenhagen, Hvidvinsglas, Smoke

Broste Copenhagen står bag dette smukke og elegante hvidvinsglas, som er lavet i en flot grålig farve. Hvidvinsglasset er ideel til at skabe en flot og dekorativ borddækning enten i kombination med andre glas eller sammen med lignende glas fra Broste Copenhagen. Hvidvinsglasset fra Broste Copenhagen er mundblæst og dermed fremstillet af glas. Glasset er 21 cm. højt og har en diameter på 8,6 cm.
89 DKK

Champagne, Smoke, Glas

Broste Copenhagen, Champagneglas, Smoke.
89 DKK