Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen er et lækkert brand som stammer helt tilbage fra 1955. Brandet er inspireret af den Nordiske signatur, med et design og en kombination af det klassiske og det moderne. Broste Copenhagen er for alle, som ønsker lækre og stilrene ting til hjemmet. Hos Broste Copenhagen findes mange lækre produkter der er med til at sætte præg på detaljen i dit hjem. Nyd Broste Copenhagens mange flotte og inspirerende ting.

Sorter efter

Brosten Copenhagen Blomsterbænk, Jern/Alumunium

Broste Copenhagen er designeren bag denne fine blomsterbænk, som du med fordel kan bruge til dekoration af dine fine sager. Ideel at bruge på terrassen eller i haven om sommeren. Blomsterbænken måler 32 cm i vidden, 60 cm i længden og 50 cm i højden.
1.499 DKK

Broste Copenhagen Bloklys

Broste Copenhagen har lavet disse lækre økologiske bloklys. Bloklysene er lavet i en god kvalitet, og de er et must i en flot lanterne eller en smuk lysestage.

Broste bloklyset måler 3,8 cm i omkredsen, og 25 cm i højden, og har en brændetid på 28 timer.
49 DKK

Broste Copenhagen Insekt Ladybird

Søde og inspirerende deko ladybirds fra Broste Copenhagen. De finde dekobugs er ideelle at benytte til borddækningen, og til at skabe et ekstra twist rundt omkring i hjemmet.

Vær opmærksom på at disse er assorterede, skriv evt. i en bemækrning hvilken deko bug du ønsker.
199 DKK

UDSTILLINGSMODEL Bord, Jalva, Stainless, Steel/Alu

Broste Copenhagen, Bord, Jalva, Guld/Lyse grå. Dette bord er en udstillingsmodel fra butikken. Der kan derfor være enkelte brugsspor. Kontakt butikken for nærmere info om bordert.
500 DKK 999 DKK

Udstillingsmodel Bord, Jalva, Stainless, Steel/Alu

Broste Copenhagen sofabord, Jalva, Guld/Lysegrå. Dette bor er en udstillingsmodel, og der kan derfor være brugsspor. Kontakt butikken for nærmere info om bordet.
750 DKK 1.499 DKK

Broste Copenhagen, Serviet, Fracie, Rød

Broste Copenhagen har lavet disse skønne servietter, som er fremstillet af hør og dermed i en skøn kvalitet. Servietten er lavet i en flot rød farve, som er ideel til en dekorativ borddækning, hvor den røde farve kan give det sidste præg til stemningen. Servietten fra Broste Copenhagen måler 45x45 cm.
59 DKK

Broste Copenhagen, Serviet, ECO Hør, Grøn

Broste Copenhagen har lavet disse skønne servietter, som er fremstillet af hør og dermed i en skøn kvalitet. Servietten er lavet i en flot grøn farve, som er ideel til en dekorativ borddækning, hvor den grønne farve kan give det sidste præg til stemningen. Servietten fra Broste Copenhagen måler 45x45 cm.
59 DKK

Broste Copenhagen Bord Freja

Broste Copenhagen har lavet dette bord, som er fremstillet af jern. Bordet er lavet i et enkelt og flot design med rene linjer, som givet bordet et stilrent look. Lad bordet pynte i entreen eller i et rum, hvor du synes, at der lige mangler den sidste finish. Pynt bordet med vaser, stager eller andre pynteting. Freja bordet fra Broste Copenhagen måler 40x100 cm. og er 80 cm. højt.

Denne varer sendes med specialfragt, og sendes IKKE med fri fragt.
2.799 DKK

Broste Copenhagen, Gulvtæppe, Jason, bomuld

Broste Copenhagen er designeren bag dette fine og lækre tæppe. Tæppet er ideelt at benytte i stuen, køkkenet eller foran sengen med den lækre kvalitet. Tæppet måler 70 cm i bredden og 140 cm i længden.
499 DKK

Broste Copenhagen, Gulvtæppe, Thin Stripe, Sort/Hvid

Broste Copenhagen har lavet dette tæppe, som er fremstillet af bomuld og har et flot samt enkelt design. Tæppet er lavet i sorte og hvide farver i form af tynde striber hele vejen ned gennem tæppet. Tæppets stilrene look er ideel i de fleste indretninger og kan anvendes i alle husets rum. Lad tæppet skabe lidt liv på gulvet i stuen eller i soveværelset. Tæppet fra Broste Copenhagen måler 70x140 cm.
299 DKK

Broste Copenhagen, Bloklys, Hvid.

Broste Copenhagen er firmaet bag disse enkle og flotte bloklys. Bloklyset er i en flot hvid farve. Det specielle ved disse stearinlys er størrelsen, da bloklysets diameter er 3,8 cm. og er hele 30 cm. høj. Bloklyset fra Broste Copenhagen er derfor ideel til større stager, som er beregnet til disse bloklys. Bloklyset kan også bruges i nogle fyrfadsstager og man kan på denne måde skabe sit eget samt specielle look.
59 DKK

Broste Copenhagen Snekugle Glimmer 1 stk

Broste Copenhagen har lavet disse fine dekorationskugler, som har flere forskellige motiver. Dekorationskuglerne findes i fire forskellige slags og er inspireret af julen, idet motiverne inden i er præget af snelandskab med juletræer mm. Dekorationskuglerne er rige på anvendelsmuligheder og kun fantasien sætter grænser. Placer dekorationskuglerne i kombination med andre vaser eller stager eller lad den pynte i sig selv. Dekoglimmerkuglen leveres assorteret, og måler 10,7 cm i højden. Hvis du ønsker en bestemt af de fire kugler, så skriv en bemærknig ved bestilling. Dekorationskuglerne fra Broste Copenhagen måler 8 cm. i diameteren og er 10,7 cm. i højden.
119 DKK

Broste Copenhagen, Snekugle, Glimmer, Guld 1 stk

Broste Copenhagen har lavet disse fine snekugle, som har flere forskellige motiver. Dekorationskuglerne findes i fire forskellige slags og er inspireret af julen, idet motiverne inden i er præget af snelandskab med juletræer mm. Dekorationskuglerne er rige på anvendelsesmuligheder og kun fantasien sætter grænser. Placer dekorationskuglerne i kombination med andre vaser eller stager eller lad den pynte i sig selv. Snekuglen leveres assorteret, og måler10,7 cm i højden.
119 DKK

Broste Copenhagen, Deko Fjer i snor, 10stk

Smukke og dekorative grønne fjer fra Broste Copenhagen, fjerene er i en pakke af 10 stk og kan benyttes til dekorationer både i juletiden men også til dekorationer i foråret.
49 DKK

Broste Copenhaggen, Grønne deko fjer i snor, 10 stk

Smukke og dekorative grønne fjer fra Broste Copenhagen, fjerene er i en pakke af 10 stk og kan benyttes til dekorationer både i juletiden men også til dekorationer i foråret.
49 DKK

Broste Copenhagen, Deko Fjer i snor, 10stk

Smukke og dekorative fjer fra Broste Copenhagen, fjerene er i en pakke af 10 stk og kan benyttes til dekorationer både i juletiden men også til dekorationer i foråret.
49 DKK

Broste Copenhagen, Skjuler, Ibbi, L, Glas/reb

Broste Copenhagen har lavet denne skjuler, som er lavet af glas. Skjuleren hænger i et brunt reb og har utallige af anvendelsesmuligheder. Brug skjuleren fra Broste Copenhagen som en urtepotte og lad den hænge i et hjørne og skabe en hyggelig atmosfære. Skjuleren fra Broste Copenhagen måler 22 cm. i diameteren og er 24 cm. i højden.
429 DKK

Broste Copenhagen, Papirvægt, Janat, Brun/Hvid.

Broste Copenhagen har lavet disse fine og livagtige papirvægte. Mønstrene i glasset giver liv og glæde til papirvægtene, som er ideel for dig, som ønsker en livlig men stilfuld indretning. Anvend papirvægtene på skrivebordet ovenpå stakken af papirer eller somd dekoration i stuen eller værelset. Lad den pynte i sig selv eller i kombination med andre stager eller vaser. Papirvægtene har en diameter på 8 cm. og er 7,5 cm. i højden. Papirvægtene er fremstillet af glas.
179 DKK

Broste Copenhagen, Papirvægt, Dottie, Glas.

Broste Copenhagen har lavet denne fine papirvægt, som er en lille glaskugle med små bobler. Kombinationen mellem boblerne og glasset giver kuglen et flot og dekorativt look. Glaskuglen er rig på anvendelsesmuligheder og kun fantasien sætter grænser. Lad glaskuglen indgå som en del af en dekorativ borddækning eller i kombination med andre vaser eller stager. Glaskuglen fra Broste Copenhagen måler 6 cm. i diameteren og er 5,5 cm. i højden.
149 DKK

Broste Copenhagen Dekorationsblad Rigg Metal Stor

Broste Copenhagen har lavet disse fine dekorationsblade, som findes i to forskellige størrelser. Bladene er fremstillet af metal og er super fine, at bruge som dekoration i indretningen. Brug dekorationsbladene fra Broste Copenhagen ovenpå en bog eller i kombination med andre stager eller vaser. Dekorationbladene giver et twist til indretningen og giver en hyggelig og personlig stemning. Dekorationsbladet fra Broste Copenhagen ses her i størrelsen, som måler 29 cm. i længden.
269 DKK

Broste Copenhagen, Dekorationsblad, Rigg, Metal, Medium

Broste Copenhagen har lavet disse fine dekorationsblade, som findes i to forskellige størrelser. Bladene er fremstillet af metal og er super fine, at bruge som dekoration i indretningen. Brug dekorationsbladene fra Broste Copenhagen ovenpå en bog eller i kombination med andre stager eller vaser. Dekorationbladene giver et twist til indretningen og giver en hyggelig og personlig stemning. Dekorationsbladet fra Broste Copenhagen ses her i størrelsen, som måler 23,6 cm. i længden.
209 DKK

Broste Copenhagen, Drikkeglas, Smoke.

Broste Copenhagen står bag dette smukke og elegante drikkeglas, som er lavet i en flot grålig farve. Drikkeglasset er ideel til at skabe en flot og dekorativ borddækning enten i kombination med andre glas eller sammen med lignende glas fra Broste Copenhagen. Drikkeglasset fra Broste Copenhagen er mundblæst og dermed fremstillet af glas. Glasset er 9,5 cm. højt og har en diameter på 8,7 cm.
79 DKK

Broste Copenhagen, Rødvinsglas, Smoke

Broste Copenhagen står bag dette smukke og elegante rødvinsglas, som er lavet i en flot grålig farve. Rødvinsglasset er ideel til at skabe en flot og dekorativ borddækning enten i kombination med andre glas eller sammen med lignende glas fra Broste Copenhagen. Rødvinsglasset fra Broste Copenhagen er mundblæst og dermed fremstillet af glas. Glasset er 22,5 cm. højt og har en diameter på 10,4 cm.
99 DKK

Broste Copenhagen, Hvidvinsglas, Smoke

Broste Copenhagen står bag dette smukke og elegante hvidvinsglas, som er lavet i en flot grålig farve. Hvidvinsglasset er ideel til at skabe en flot og dekorativ borddækning enten i kombination med andre glas eller sammen med lignende glas fra Broste Copenhagen. Hvidvinsglasset fra Broste Copenhagen er mundblæst og dermed fremstillet af glas. Glasset er 21 cm. højt og har en diameter på 8,6 cm.
89 DKK

Champagne, Smoke, Glas

Broste Copenhagen, Champagneglas, Smoke.
89 DKK