Fragt fra 39,- / Fri fragt til GLS pakkeshop over 499,-
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Cozy Room

Sorter efter

Cozy Room Glaze pot, black large

Cozy room er designeren bag denne søde krukke. Krukken har en flot dekorativ detajle "sløjfe" på kanten. Urtepotten passer godt til div. blomsterløg, eller en sød plante. Urtepotten er glaseret på ydersiden og fremstillet i keramik. Denne krukke måler 17,5cm i omkredsen.
119 DKK

Cozy Room Glaze pot, black small Ø11

Cozy room er designeren bag denne søde krukke. Krukken har en flot dekorativ detajle "sløjfe" på kanten. Urtepotten passer godt til div. blomsterløg, eller en sød plante. Urtepotten er glaseret på ydersiden og fremstillet i keramik. Denne krukke måler 11cm i omkredsen.
49 DKK

Cozy Room Bakke, antigue gold, small

Sød og inspirerende bakke fra Cozy Room. Perfekt serveringsbakke til champagne glas ved gæsternes ankomst. Kan også bruges som dekorationer med blandt andet lysestager og vaser. Bakken måler 40x5 cm.
329 DKK

Cozy Room Oval lanterne, antigue gold, large

Cozy Room er designeren bag denne meget søde lanterne med i en flot antik guld farve. Lanternen er ideel at placere udenfor, på altanen eller på terrassen i den søde sommertid. Benyt den også indendørs, fx til jul. Lanternen måler 16x12 - 5x25 cm.
399 DKK

Cozy Room Lysestage Sort Stor

Lysestage fra Cozy Room, med et sødt og romantisk look. Lysestagen passer fint både inde i hjemmet, men også ude på terrassen i sommertiden. Eller på et lille fint konsolbord. Lysestagen måler 12x10 cm
99 DKK

Cozy Room Lanterne Guld Antik

Cozy room er designeren bag denne flotte og stilrene lanterne. Lanterne er ideel at stille på terrassen, til at hygge om sommeren. Den er også smuk at kombinere med andre lanterner eller dekorationer. Lanternen måler 17,5 x 32,5 cm.
399 DKK

Cozy Room Mirror with metal frame/pattern

Sødt spejl fra Cozy Room, spejlet er dekorativt og kan benyttes til sætte lysestager eller andet dekorativt på. Spejlet kan også hænges op, og sætte sit eget særpræg hjemmet. Spejlet måler 27,5 x 61 x 3,5 cm.
479 DKK

Cozy Room Mirror with metal frame/pattern, large

Sødt spejl fra Cozy Room, spejlet er dekorativt og kan benyttes til sætte lysestager eller andet dekorativt på. Spejlet kan også hænges op, og sætte sit eget særpræg hjemmet. Spejlet måler 31x82x3,5 cm.
679 DKK

Cozy Room Trommer Træ/Læder, Creme

Flot og inspirerende tromme i træ/læder. Trommen passer perfekt til juletiden. Stil trommen i et hjørne der trænger til lidt ekstra, eller kombiner den sammen med de andre trommer. Trommen er udført i træ/læder og måler 18x20 cm.
249 DKK

Cozy Room Tromme Træ/Læder. Crem Lille

Flot og inspirerende tromme i træ/læder. Trommen passer perfekt til juletiden, og er ideel til at pynte på juletræet, pyntegrenen eller over vinduet. Kun fantasien sætter grænser, med denne skønne tromme. Trommen er udstyret med en rebhank. Trommen er udført i træ/læder og måler 7x7 cm.
99 DKK