Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Design by Us

Design by Us har deres helt eget unikke univers, der på baggrund af kreativitet og dekorativitet fremstår helt ekstraordinært. Design by Us fokuserer på at skabe en oplevelse for dig, og give dig mulighed for at sætte et helt unikt præg på dit hjem. Hos Design Affair er vi helt vilde med Design by Us, fordi deres produkter er dekorative og skaber det sidste finish. Design by Us har en filosofi om at skilde sig ud og prøve grænser med selv det umulige, samtidigt med at de gør det på en stilren og velovervejet facon. Du finder bl.a. den populære Ballroom lampe i forskellige størrelser og farver. 

Hos Design Affair har vi et stort udvalg i Vintage lamper fra Design By Us. Alle lamper er unika, lavet af antik og genbrugsglas. Lamperne er ikke vist på webshoppen, da hver lampe er unik, og da vores lager af disse løbende udskiftes. Kontakt os på hello@designaffair.dk, hvis du ønsker billeder tilsendt af de lamper, der pt. er på lager.

Sorter efter

Design By US EGO mirror

Design By Us, har lavet dette smukke spejl, som er rig på anvendelsesmuligheder. Spejlet kan benyttes i den lille entre, eller i stuen som en del af en collage. Spejlet kan vendes på mange forskellige måder. Spejlet måler 63 x 39cm.
2.189 DKK

Design By Us New wave optic rose wall

Design By Us, er designeren bag denne smukke væglampe. Væglampen er smuk ved siden af sengen, i stuen eller entreen. Lampen måler 26 cm i omkredsen, og har en dybde på 15 cm.
2.790 DKK

Design By Us Flowerbullet Smoke

Design By Us er designeren bag de smukke Ballroom lamper og har nu lavet denne smukke vase i samme stil. Vasen er lavet i røget glas og har inden i en bund formet som kugle lavet i en flot guld farve. Kombinationen af det røget glas og den guld farve giver vasen et smukt og eksklusivt look. Pynt vasen med en flot buket blomster eller blot nogle enkle og rustikke grene fra haven. Lad lyset reflektere i vasen og skab et smukt og stilfuldt udtryk i rummet. Flowerbullet vasen fra Design By Us har en diameter på 20 cm. og er 18 cm. høj.
849 DKK

DESIGN BY US, Pollish smoke, Loftlampe

Smukke lamper fra Design by Us, Lamperne er unikke og enkelte. Benyt lamperne sammen med andre lamper fra Pollish serien, eller lad den stå for sig selv og sætte et twist på hvert enkelt rum. Pollish lampen er udført i mundblæst glas, og toppen er håndmalet. Lampen måler 25 cm i højden og 20 cm i diameter. Pæren skal tilkøbes seperat.
1.990 DKK