Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Doing Goods

Sorter efter

Lola Latte ske, assorteret

En skøn og humørfyldt latteske fra Doing Goods. De fine latteskeer i messing er lavet i fire sjove motiver, som alle tilføjer en masse sjæl til hverdagen. Skeerne måler 20 x 3 x 4 cm, og det anbefales kun at vaske dem i hånden. Skeerne er assorteret, og prisen er angivet pr. stk. Angiv venligst i kommentarfeltet ved bestilling, hvilket motiv du ønsker.
89 DKK

Beverly siddende løve

Denne skønne statue i messing brøler som en løve. Den siddende løve er en unik og kreativ genstand i indretningen. Figuren vil stå smukt på en hylde eller reol, og vogte over hjemmet. Løven i messing måler 15 x 6 x 18 cm.
899 DKK

Kiwi Mini lysestage, sæt af to

En sød lille kiwi familie i messing fra Doing Goods. Fuglen er en sød lysestage, som har en dekorativ og kreativ funktion i indretningen. Kiwi familien tilføre en masse personlighed til hjemmet, og er utrolig dekorativ i sig selv. Brug et almindeligt kronelys på 2,2 cm i lysestagen. Kiwifamilien er et sæt af to, som måler 8.5 x 6.5 x 4 cm og 4.5 x 4 x 2 cm.
249 DKK

Prima Ballarina smykkefad

Denne lille ballarina står smukt på et lille fad, og er så fint til opbevaring af dine smykker. Dette skønne smykkefad, er ideel til badeværelset, soveværelset eller køkkenet, til dine fingerringe og andre smykker. Det lille smykkefad er i messing finish, og er en sød og kreativ detalje til hjemmet. Fadet måler 7 x 7 x 7 cm.
169 DKK

Lotus skål

En sjov og skøn lille messing skål fra Doing Goods. Brug skålen som saltkar, eller til smykker på badeværelset. Skålen med de skønne detaljer, tilfører kreativitet og stemning til hjemmet. Skålen måler 6,5 x 5 x 2,5 cm.
99 DKK

Ava Blossom kortholder

En sød og dekorativ kortholder fra Doing Goods. Kortholderen i messing har søde blomster detaljer, og er perfekt som bordkort eller som visitkortholder. Kortholderen måler 11,5 x 3 x 6 cm.
99 DKK

Ava Blossom rund krog

Doing Goods står bag denne skønne kollektion af messing kroge, i sjove og kreative motiver. Brug krogen til et viskestykke eller håndklæde, og tilføj noget personlighed og kreativitet til indretningen. Krogen måler 16,5 x 12 x 1 cm.
149 DKK

Ella blæksprutte Multi krog

Doing Goods står bag denne skønne kollektion af messing kroge, i sjove og kreative motiver. Brug krogen til et viskestykke eller håndklæde, og tilføj noget personlighed og kreativitet til indretningen. Krogen måler 16,5 x 7,5 x 7,5 cm.
169 DKK

Ava Blossom krog

Doing Goods har lavet en skøn kollektion af messing kroge, i sjove og dekorative motiver. Krogen med blomster tilføjer noget personlighed og kreativitet til indretningen. Krogen måler 11 x 6 x 3 cm.
99 DKK

Billy Elefant krog, lille

Doing Goods har lavet en skøn kollektion af messing kroge i sjove og dekorative motiver. Denne lille krog med elefant hoved, tilføjer indretningen en personlig og kreativ stil. Brug krogen til et lille viskestykke i køkkenet. Elefant krogen måler 2,5 x 2,5 x 2,5 cm.
49 DKK

Queen Bee krog

Doing Goods har lavet en skøn kollektion af messing kroge, i sjove og dekorative motiver. Krogen med dronninge bien tilføjer noget personlighed og kreativitet til indretningen. Krogen måler 10,5 x 5,5 x 3 cm.
99 DKK