Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Dottir › Vaser

banner

Dottir Nordic Design designer smukke vaser i forskellige farver, former og størrelser. De inspirerende designs skaber stemning, og giver nyt liv til blomsterne. Dottir vaser er til dig, der går op i enkle men smukke design. Dottir vaser er designet i forskellige udtryk og serier, som giver hver vase et unikt udtryk. Se bl.a. Pipanella vaserne, som er høje smalle vaser i blomsterige og kreative udtryk. Se også Samsurium-serien, hvor vaserne i designet som små kunstværker med både skarpe og bløde detaljer. Gå på opdagelse i Dottir universet, og forelsk dig i de smukke vaser. Besøg også vores Instagram-profil, hvor vi giver tips og tricks til hvordan du kan bruge Dottir vaserne i din boligindretning. 

Se også vores store udvalg af vaser fra håndplukket leverandører her

Sorter efter

Pipanella Flower Mini Vase Karry

Dottir Nordic Design står bag disse ikoniske pipanella vaser. Denne skønne vase i karry, kan kombineres med de andre vaser i serien, eller pynte for smukt sig selv. Vasen måler 12,5 cm.
279 DKK

Dottir, Pipanella, Lines Oval, Petrol

Dottir er designeren bag denne fine vase i petroleums farve. Vasen har en smuk farve som er med til at give et personligt præg på indretningen. Vasen måler 18,1 cm i højden og 8,5 cm i omkredsen.
349 DKK

Dottir, Samsurium Minibell F

Dottir er designeren bag denne søde lille vase. Vasen er ideel med en sød blomst fra haven, til at pynte i vindueskarmen eller på badeværelset.
129 DKK

Dottir, Samsurium Minibell E

Dottir er designeren bag denne søde lille vase. Vasen er ideel med en sød blomst fra haven, til at pynte i vindueskarmen eller på badeværelset.
129 DKK

Dottir, Samsurium Minibell D

Dottir er designeren bag denne søde lille vase. Vasen er ideel med en sød blomst fra haven, til at pynte i vindueskarmen eller på badeværelset.
129 DKK

Dottir, Samsurium Minibell B

Dottir er designeren bag denne søde vase. Vasen er ideel med en blomste fra haven, eller hvor du blot synes du mangler lidt ekstra. Vasen måler 11 cm i højden, og 12 cm i omkredsen.
129 DKK

Dottir, Samsurium Minibell A

Finnsdottir er designeren bag denne søde lille vase. Vasen er ideelt til at pynte med en sød lille blomst, fra haven. Vasen måler 8 cm i højden, og 14 cm i omkredsen.
129 DKK

Dottir, Samsurium Minibell, Coral

Dottir er designeren, som står bag dette skønne vasesæt. Vaserne er perfekte til at kombinere på kryds og tværs både med hinanden, men også med andre vaser og stager. Pynt vaserne med en lille gren eller blomst og skab lige den stemning du ønsker. På denne måde opnår du et personligt twist og en hyggelig stemning i din indretning. Vaserne sælges i et sæt á 3 stk. og findes også i en blå/grå farve.
375 DKK

Dottir Alba Six Vase Hvid

Finnsdottir Alba Six minivase/tealight, sæt á 6 stk, hvid. Finnsdottirs Alba Six minivase/tealight kan kombineres med de andre tealights fra Alba serien for et tidløst udtryk. Glaseret porcelæn.

Størrelse: H5 cm.
129 DKK

Dottir Alba Vase Hvid

Finnsdottir Alba Five minivase/tealight, sæt á 6 stk, hvid. Finnsdottirs Alba Five minivase/tealight kan kombineres med de andre tealights fra Alba serien for et tidløst udtryk. Glaseret porcelæn.

Størrelse: H5 cm.
129 DKK

Dottir Alba Vase Hvid

Finnsdottir Alba Four minivase/tealight, sæt á 6 stk, hvid. Finnsdottirs Alba Four minivase/tealight kan kombineres med de andre tealights fra Alba serien for et tidløst udtryk. Glaseret porcelæn.

Størrelse: H6,7 cm
129 DKK

Dottir Alba Three Vase Hvid

Finnsdottir Alba Three minivase/tealight, sæt á 6 stk, hvid. Finnsdottirs Alba Three minivase/tealight kan kombineres med de andre tealights fra Alba serien for et tidløst udtryk. Glaseret porcelæn.

Størrelse: H7 cm.
129 DKK

Dottir Alba Two Vase Hvid

Finnsdottir Alba Two minivase/tealight, sæt á 6 stk, hvid. Finnsdottirs Alba Two minivase/tealight kan kombineres med de andre tealights fra Alba serien for et tidløst udtryk. Glaseret porcelæn.

Størrelse: H8,6 cm.
130 DKK

Dottir Alba Vase Hvid

Finnsdottir Alba One minivase/tealight, sæt á 6 stk, hvid. Finnsdottirs Alba One minivase/tealight kan kombineres med de andre tealights fra Alba serien for et tidløst udtryk. Glaseret porcelæn.

Størrelse: H8 cm.
129 DKK

Dottir, Pipanella Lines Oval white

Smuk Dottir Pipanella Vase Lines Oval i hvid (white). Skab dit eget udtryk ved at mixe flere af Dottirs vaser i forskellige størrelser og farver. Glaseret procelæn Højde: 181 mm
349 DKK

Dottir, Pipanella Lines Small Green

Smuk Dottir Pipanella Vase Small Lines i en smuk grøn farve (green). Skab dit eget udtryk ved at mixe flere af Finnsdottirs vaser i forskellige størrelser og farver. Glaseret porcelæn Højde 152 mm
249 DKK

Dottir, Pipanella Flower Big, grey

Finnsdottir står bag denne smukke vase, som er lavet i enkelt og stilfuldt design. Vasen har en flot grå farver, som passer ind i de fleste indretninger og nemt kan kombineres med andre vaser eller stager. Pipanelle vasen kan med fordel kombineres på kryds og tværs med de andre vaser fra samme serie. Skab din egen yndlings kombination og lad vaserne sprede en hyggelig stemning samtidig med, at de tilfører personlighed til indretningen. Pipanella Flower Big vasen er cylinderformet og måler 18,8 cm. i højden og 7,5 cm. i diameteren.
399 DKK

Dottir, Pipanella Dotted Big, Green

Smuk Dottir Pipanella Vase Dotted Big i den smukkeste grønne farve (Green). Skab dit eget udtryk ved at mixe flere af Dottirs vaser i forskellige størrelser og farver. Glaseret porcelæn Højde 188 mm
399 DKK