Fragt fra 39,- / Fri fragt til GLS pakkeshop over 499,-
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Duftlys & Duftpinde

Duftlys og duftpinde er ideelle til at skabe den perfekte stemning i rummet. Om end det er til at give soveværelset en hyggelig og afslappende atmosfære, eller det er til at give badeværelset er frisk duft, finder du et stort udvalg af duftpinde og duftlys hos Design Affair. Udover at friske rummet op, giver de en hyggelig og rolig stemning i boligindretningen. De fine duftlys og duftpinde, er udover at være velduftende også dekorative i sig selv. Du finder duftlys og duftpinde fra mærker som Meraki, Bahne & Co og AYTM. Se vores store udvalg, og find din favorit her. 

Sorter efter

Roomspray, White tea

Merakis White Tea Roomspray skaber en ren og frisk atmosfære i dit hjem. Et enkelt sprøjt giver rummet en frisk og velduftende karakter, og kan bruges i alle hjemmets rum. Duftfriskeren kommer i en 100ml flaske, med et enkelt design som fint kan dekorere rummet, når den står fremme.
149 DKK

Meraki Roomspray, Berries

Merakis Berries Roomspray skaber en ren og frisk atmosfære i dit hjem. Et enkelt sprøjt giver rummet en frisk og velduftende karakter, og kan bruges i alle hjemmets rum. Duftfriskeren kommer i en 100ml flaske, med et enkelt design som fint kan dekorere rummet, når den står fremme.
149 DKK

Roomspray, Rain Forest

Merakis Rain Forest Roomspray skaber en ren og frisk atmosfære i dit hjem. Et enkelt sprøjt giver rummet en frisk og velduftende karakter, og kan bruges i alle hjemmets rum. Duftfriskeren kommer i en 100ml flaske, med et enkelt design som fint kan dekorere rummet, når den står fremme.
149 DKK

Meraki Duftfrisker m. 7 pinde, Scandinavian Garden

Duftpinde fra Meraki med en rolig duft af scandinavian garden. Duftpindene fra Meraki giver rummet en skøn duft og giver rummet en frisk atmosfære.
119 DKK

Bahne & Co, Duftlys hvid, White Tea, 8x10,50

Duftlys med en mild duft af white tea i glas med låg. Duftlysene måler 8x10,5cm.
99 DKK

Bahne & Co, Duftlys Hvid, Cotton, 8x10,50 h

Mildt duftlys i glas med låg i et enkelt design. Duftlys er både dekorative og skaber stemning i alle rum. Mål: 8x10,5 cm
99 DKK

Meraki, Duftlys, Sandcastles & Sunsets, Lille.

Meraki har tilføjet dette duftlys til deres sortiment. Duftlyset er ideel til at skabe en hyggelig stemning og den rette atmosfære i rummet samt en dejlig duft. Duftlyset kan med fordel placeres på badeværelset enten på bordet eller i vindueskarmen. Duftlyset kan også placeres i værelset eller stuen. Duftlyset fås i to forskellige størrelser og ses her i den mindste størrelse, som måler 5,5 cm. i diameteren.
49 DKK

Meraki, Duftlys, Scandinavian Garden, Lille

Meraki har tilføjet dette duftlys til deres sortiment. Duftlyset er ideel til at skabe en hyggelig stemning og den rette atmosfære i rummet samt en dejlig duft. Duftlyset kan med fordel placeres på badeværelset enten på bordet eller i vindueskarmen. Duftlyset kan også placeres i værelset eller stuen. Duftlyset fås i to forskellige størrelser og ses her i den mindste størrelse, som måler 5,5 cm. i diameteren.
49 DKK

Meraki, Duftlys, Sandcastles & Sunset, Stor.

Meraki har tilføjet dette duftlys til deres sortiment. Duftlyset er ideel til at skabe en hyggelig stemning og den rette atmosfære i rummet samt en dejlig duft. Duftlyset kan med fordel placeres på badeværelset enten på bordet eller i vindueskarmen. Duftlyset kan også placeres i værelset eller stuen. Duftlyset fås i to forskellige størrelser og ses her i den mindste størrelse, som måler 8 cm i diameteren og 10,5 cm i højden.
99 DKK

Meraki, Duftlys, Scandinavian Garden, Stor.

Meraki har tilføjet dette duftlys til deres sortiment. Duftlyset er ideel til at skabe en hyggelig stemning og den rette atmosfære i rummet samt en dejlig duft. Duftlyset kan med fordel placeres på badeværelset enten på bordet eller i vindueskarmen. Duftlyset kan også placeres i værelset eller stuen. Duftlyset fås i to forskellige størrelser og ses her i den mindste størrelse, som måler 8 cm. i diameteren.
99 DKK

Duftpinde, White tea, 200 ml

Bahne & Co, Duftpinde, White Tea, 200 ml.
119 DKK

Bahne & Co Duftpinde, Cotton, 200 ml

Bahne & Co står bag disse skønne duftpinde, som har en rolig duft af bomuld. Skab en rolig og hjemmelig atmosfære med disse duftfriskere. Frisk hjemmet op med denne duft af bomuld, som kan stilles på badeværelset, soveværelset, entreen eller andre steder du ønsker en duft.
119 DKK

Duftpinde, Fresh water, 200 ml

Duftpinde, Fresh Water, 200ml
119 DKK

Tota cover for scented oil, gold, Ø6xH13,5

AYTM, Tota cover til duftlys, Guld
229 DKK

AYTM Duftolie DUSKY MOOD

AYTM har lavet denne skønne duftolie. Flasken indeholder 150 ml. og har tilhørende 10 duftpinde. Hæld flaskens indhold i en lille stage eller glasvase og sæt pindene i og lad den skønne duft sprede sig i rummet. AYTM har lavet fine glasvaser, som er ideel i kombination med duftolien.
199 DKK

AYTM, Globe vase w. stand, rose, Ø10x10

AYTM er designeren bag denne fine og specielle vase. Vasen er fremstillet af glas og er kugleformet, hvor den så er placeret på en stand i en flot guld farve. Vasen er rig på anvendelsesmuligheder og kan både bruges til friske blomster fra haven eller pynt med andre dekorative sager. Vasen kan også bruges som lanterne og skabe en hyggelig stemning. Globe vasen fra AYTM måler 10 cm. i højden og 10 cm. i diameteren. Globe vasen fås i 3 forskellige størrelser og ses her i den mindste i farven forrest. Denne størrelse er også ideel til duftpinde, hvor der findes forskellige dufte fra AYTM.
249 DKK

AYTM, Globe vase w. stand, navy, Ø10x10

AYTM er designeren bag denne fine og specielle vase. Vasen er fremstillet af glas og er kugleformet, hvor den så er placeret på en stand i en flot guld farve. Vasen er rig på anvendelsesmuligheder og kan både bruges til friske blomster fra haven eller pyntes med andre dekorative sager. Vasen kan også bruges som lanterne og skabe en hyggelig stemning. Globe vasen fra AYTM måler 10 cm. i højden og 10 cm. i diameteren. Globe vasen fås i 3 forskellige størrelser og ses her i den mindste i farven navy. Denne størrelse er også ideel til duftpinde, hvor der findes forskellige dufte fra AYTM.
249 DKK

AYTM, Globe vase w. stand, Black, Ø17x17

AYTM er designeren bag denne fine og specielle vase. Vasen er fremstillet af glas og er kugleformet, hvor den så er placeret på en stand i en flot guld farve. Vasen er rig på anvendelsesmuligheder og kan både bruges til friske blomster fra haven eller pynt med andre dekorative sager. Vasen kan også bruges som lanterne og skabe en hyggelig stemning. Globe vasen fra AYTM måler 17 cm. i højden og 17 cm. i diameteren. .
449 DKK

AYTM GLOBE vase, Black, Lille

AYTM er designeren bag denne fine og specielle vase. Vasen er fremstillet af glas og er kugleformet, hvor den så er placeret på en stand i en flot guld farve. AYTM Globe vasen er lavet i kraftigere glas i bunden som skaber en god facon. Vasen er rig på anvendelsesmuligheder og kan både bruges til friske blomster fra haven eller pyntes med andre dekorative sager. Vasen kan også bruges som lanterne og skabe en hyggelig stemning. Globe vasen fra AYTM måler 10 cm. i højden og 10 cm. i diameteren. Globe vasen fås i 3 forskellige størrelser og ses her i den mindste i farven sort. Denne størrelse er også ideel til duftpinde, hvor der findes forskellige dufte fra AYTM.
249 DKK

AYTM Duftolie, Citrus, Ingefær og Grøn Te.

AYTM har lavet denne skønne duftolie, som har en dejlig duft af citrus, ingefær og grøn te. Flasken indeholder 150 ml. og har tilhørende 10 duftpinde. Hæld flaskens indhold i en lille stage eller glasvase og sæt pindene i og lad den skønne duft sprede sig i rummet. AYTM har lavet fine glasvaser, som er ideel i kombination med duftolien.
199 DKK