Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Fødselsdags tilbehør

banner

Vi elsker at fejre fødselsdag hos Design Affair. Fødselsdag er lig med kærlighed, nærvær og forkælelse. I denne kategori har vi samlet de produkter der passer perfekt fødselsdagsbordet, bl.a. med fødselsdags-serien fra Medusa. Medusa’s fødselsdagsserien findes både i blå- og røde nueancer, som passer perfekt til børnefødselsdagen. Det fine fødselsdags tilbehør holder for evigt, og vil imponere alle fødselsdags gæsterne. Glæd en du holder af med den perfekte fødselsdagsfejring, med det rette fødselsdags tilbehør. Du kan også forevige en fødselsdag med de fine rystekugler fra Medusa. Find dine favoritter her! 

Besøg voresInstagram-profil, og bliv inspireret til den næste fødselsdagsfejring. 

Sorter efter

Medusa Glimmer kugle, Ida's fest

Sød glimmerkugle fra Medusa. Her har du Ida der der kipper med flaget og fejrer livets skønne glæder sammen med dig.

Glimmerkuglen måler 12 cm i højden og 9,5 cm i omkredsen.
299 DKK

Medusa Gave rød til lys

Medusa er designeren bag disse søde røde gaver til lys. Gaverne passer perfekt til fødselsdagen, eller ved de forskellige højtider. Gaverne måler 4,5 cm i højden, og kommer i en æske af 2 stk. Gaverne fåes også med fødselsdagsflag.
99 DKK

Medusa Blå/Grøn lys, 10 stk i pose

Medusa er designeren bag disse søde stearinlys, som passer ideelt til vores små fødselsdags lysestager. Der er 10 lys i en pose, her i grønne og blå nuancer.
49 DKK

Medusa Røde lys, 10 stk i pose

Medusa er designeren bag disse søde stearinlys, som passer ideelt til vores små fødselsdags lysestager. Der er 10 lys i en pose, her i lyserøde nuancer.
49 DKK