Fragt fra 39,- / Fri fragt til GLS pakkeshop over 499,-
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Fødselsdags tilbehør

Vi elsker at fejre fødselsdag hos Design Affair. Fødselsdag er lige med kærlighed, nærvær og forkælelse. I denne kategori har vi samlet de produkter der passer perfekt fødselsdagsbordet, bl.a. med fødselsdags-serien fra Medusa. Medusa’s fødselsdagsserien findes både i blå- og røde nueancer, som passer perfekt til børnefødselsdagen. Det fine fødselsdags tilbehør holder for evigt, og vil imponere alle fødselsdags gæsterne. Glæd en du holder af med den perfekte fødselsdagsfejring, med det rette fødselsdags tilbehør. Du kan også forevige en fødselsdag med de fine rystekugler fra Medusa. Find dine favoritter her! 

Besøg voresInstagram-profil, og bliv inspireret til den næste fødselsdagsfejring. 

Sorter efter

Medusa Glimmer kugle, Ida's fest

Sød glimmerkugle fra Medusa. Her har du Ida der der kipper med flaget og fejrer livets skønne glæder sammen med dig.

Glimmerkuglen måler 12 cm i højden og 9,5 cm i omkredsen.
299 DKK

Medusa Glimmer kugle, Frederiks fest

Medusa er designeren bag denne flotte glimmerkugle. Glimmerkuglen indeholder, for det første en masse smukt glimmer, og 3 fine tinsoldater.

Den fine glimmerkugle er lavet i forbindelse med Kronprins Frederiks 50 års fødselsdag.

Glimmer kuglen måler 12 cm i højden og 9,5 cm i omkredsen.
299 DKK

Medusa Gave rød til lys

Medusa er designeren bag disse søde røde gaver til lys. Gaverne passer perfekt til fødselsdagen, eller ved de forskellige højtider. Gaverne måler 4,5 cm i højden, og kommer i en æske af 2 stk. Gaverne fåes også med fødselsdagsflag.
99 DKK

Medusa Gave blå, til lys

Medusa er designeren bag disse søde blå gaver til lys. Gaverne passer perfekt til fødselsdagen, eller ved de forskellige højtider. Gaverne måler 4,5 cm i højden, og kommer i en æske af 2 stk. Gaverne fåes også med fødselsdagsflag.
99 DKK

Medusa Gave blå, flag

Medusa er designeren bag disse søde blå flag. Flagene passer perfekt til fødselsdagen, eller ved de forskellige højtider. Flagene måler 18 cm i højden, og kommer i en æske af 2 stk. Fødselsdagsflagene fåes også med lys.
129 DKK

Medusa Blå/Grøn lys, 10 stk i pose

Medusa er designeren bag disse søde stearinlys, som passer ideelt til vores små fødselsdags lysestager. Der er 10 lys i en pose, her i grønne og blå nuancer.
49 DKK

Medusa Røde lys, 10 stk i pose

Medusa er designeren bag disse søde stearinlys, som passer ideelt til vores små fødselsdags lysestager. Der er 10 lys i en pose, her i lyserøde nuancer.
49 DKK