Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Gavekort

banner

Forkæl en du holder af med et gavekort fra Design Affair. Med et gavekort til Design Affair er du sikker på, at give den perfekte gave omend det er til fødselsdag, juleaften, bryllup eller blot til en skøn værtindegave. Med gavekortet til Design Affair åbner modtageren op for en verden af forkælelses både til boligen og til sig selv.  

Hos Design Affair mener vi, at gaveindpakningen gør stor glæde hos giver, såvel som modtager. Derfor gør vi en stor ære i at pakke flot ind, til din særlige anledning, og sender gerne fysiske såvel som online gavekort. Du vælger selv beløbet. 

Sorter efter

Gavekort

Modtag et gavekort med posten eller afhent i butik.

Glæd en ven med et gavekort fra Design Affair. Hos Design Affair mener vi at gaveindpakningen har stor betydning for giver såvel som modtager. Derfor sætter vi en stor ære i at pakke gavekortet flot ind til din anledning.

Indtast selv det ønskede beløb. Dog minimum 50 kr.

Ønsker du et print-selv gavekort, find det her.

Print-selv gavekort

Dette er et online gavekort du modtager på din mail-adresse, som du kan printe selv!

Glæd en ven med et gavekort fra Design Affair. Bestil vores online gavekort og modtag herefter et online gavebevis på din mail.

Indtast din egen e-mailadresse i feltet "modtagerens e-mailadresse" hvis du selv ønsker at modtage og overbringe gavekortet. Hvis du ønsker at tilsende gavekortet direkte til modtageren, indsæt derfor modtagerens e-mailadresse i feltet "modtagerens e-mail".

Indtast selv det ønskede beløb herunder. Dog minimum 50 kr.

Ønsker du et fysisk gavekort i en flot indpakning, finder det her.