Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Gaver til ham

banner

Mangler du inspiration til at finde den perfekte gave til din mand, kæreste, ven, bror, svigerfar, onkel eller kollega? At finde den perfekte gave, til dem der som regel har alt, kan være en svær opgave. I Design Affair har vi samlet et udvalg af gaveidéer til ham, som med garanti falder i god jord. Se blandt de lækre produkter fra Meraki, som har udviklet en lækker serie af hudplejeprodukter til mænd. Vi har også et skønt udvalg af whiskeyglas og vinglas fra Frederik Bagger, som har et eksklusivt udtryk. Går manden op i boligindretning, har vi også nogle unikke og anderledes interiørfund, hvor manden kan præge sit touch på indretningen. 

Besøg vores Instagram-profil, hvor du finder inspiration til de perfekte gaverideer til ham. 

Sorter efter

Wonder Dragonfly, brass, Small

Nav Scandinavia Wonder Dragonfly Brass er en smuk og inspirende genstand. Wonder Dragonfly illustrerer en flyvende guldsmed der ved en let berøring svæver elegant rundt. Guldsmeden er lavet i elegante materialer, og et inspirerende og betagende stykke interiør. Brug den svævende Dragonfly som led i en dekoration på en hylde eller på sidebordet. Denne Wonder Dragonfly ses her materialerne let stål og valnøddetræ.
349 DKK

Bakke, Letters

House Doctor Letters arkivbakke i messing og glas. Denne skønne bakke gør det nemt for dig, at holde orden på dine papire og andet nips. Opbevaringsbakken er lavet i et flot design, så du nemt kan have den stående på skrivebordet eller på hylden. Bakken måler 33 cm i længden, 25 cm i bredden og 7,5 cm i højden. Bakken er lavet af metal, MDF og træ. OBS: Billedet kan snyde - bakkens bund er lavet i metal, og sidderne er lavet i glas.
Ring for pris

UNUM tealight holder

AYTM står bag denne smukke fyrfadsstage i messing. Denne UNUM lysestage er dekoreret med riller, og passer perfekt ind i den stilrene og moderne indretning.

Fyrfadsstagen måler L6,5 cm, B6,5 og H3 cm
225 DKK 449 DKK

Serveringsbræt/coaster, træ, Ø10/H14

Nicolas Vahé, Serveringsbræt, Coaster, Træ.
39 DKK

Serveringsbræt, 18x24 cm

Nicolas Vahé, Serveringsbræt, 18x24 cm
99 DKK