Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Glas

banner

Fuldend borddækningen med smukke glas, i lækkert design og god kvalitet. Se bl.a. de klassiske og stilrene glas fra Broste Copenhagen, som er gode til det minimalistiske hjem, disse glas er også ideelle til hjemmet hvor detaljen spiller en vigtig rolle. Du finder også de smukke krystalglas fra Frederik Bagger, som udover at være smukke er tilpasset til hverdagen, sådan at de kan tåle opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Vi har forskellige glas til enhver smag. Broste Copenhagen, Frederik Bagger, House Doctor og Muubs er nogle af vores nøje udvalgte leverandører, til både smukke, klassiske og minimalistiske stilarter. Find din favorit her. 

Sorter efter

Frederik Bagger Crispy Emerald Lowball 2 stk

Crispy Emerald Lowball fra Frederik Bagger. Wiskeyglas i en smuk grøn farve. Crispy Lowball kan bruges til alle anledninger omend det er til morgenkaffen eller til den elegante borddækning. Den høje kvalitet du får fra Frederik Bagger glas sikrer en lang levetid og glans. Crispy Lowball tåler opvask samt kolde og varme drikke. Glasset indeholder 380 ml. Prisen gælder v. 2 stk.
499 DKK

Crispy Topaz Aqua, 2 stk

Frederik Bagger er designeren bag disse elegante små vandglas. Vandglasset ses her i en smuk rosa farve kaldet Topaz Aqua. Glasset har en buet form, og passer smukt i en hver bordopdækning. Frederik Baggers glasunivers er i krystal, og tåler både opvaskemaskine og varme. Glassene fåes i 2 stk, og måler 6,7cm i diameter samt 7,7cm i højden.
399 DKK

Crispy Emerald Aqua, 2 stk

Frederik Bagger er designeren bag disse elegante små vandglas. Vandglasset ses her i en smuk grøn farve kaldet Emerald Aqua. Glasset har en buet form, og passer smukt i en hver bordopdækning. Frederik Baggers glasunivers er i krystal, og tåler både opvaskemaskine og varme. Glassene fåes i 2 stk, og måler 6,7cm i diameter samt 7,7cm i højden.
399 DKK

Crispy Sapphire Aqua, 2 stk

Frederik Bagger er designeren bag disse elegante små vandglas. Her ses glasset i en smuk krystal blå kaldet Sapphire Aqua. Glasset har en buet form, og passer smukt i en hver bordopdækning. Frederik Baggers glasunivers er i krystal, og tåler både opvaskemaskine og varme. Glassene fåes i 2 stk, og måler 6,7cm i diameter samt 7,7cm i højden.
399 DKK

Crispy Aqua, 2 stk

Frederik Bagger er designeren bag disse elegante små vandglas. Glasset har en buet form, og passer smukt i en hver bordopdækning. Frederik Baggers glasunivers er i krystal, og tåler både opvaskemaskine og varme. Glassene fåes i 2 stk, og måler 6,7cm i diameter samt 7,7cm i højden.
299 DKK

Frederik Bagger, Crispy Emerald Love 2

Frederik Bagger har designet denne smukke grønne Emerald vase. Farvet glas er en af tidens hotteste trends, de skaber personlighed og særpræg på såvel spisebordet som i vitrineskabet. Vasen passer smukt sammen med en buket hvide blomster, eller smukke vilde blomster fra haven. Vasen måler 9,5 cm i diameteren, og ca 25 cm i højden.
799 DKK

Frederik Bagger, Crispy Emerald Love 1

Frederik Bagger har designet denne smukke grønne Emerald vase. Farvet glas er en af tidens hotteste trends, de skaber personlighed og særpræg på såvel spisebordet som i vitrineskabet. Vasen passer smukt sammen med en buket hvide blomster, eller smukke vilde blomster fra haven. Vasen måler 8,6 cm i diameteren, og 20,5 cm i højden.
699 DKK

Frederik Bagger, Crispy Emerald Eightball, 2 pcs

Frederik Bagger har designet disse smukke grønne Emerald glas. Farvet glas er en af tidens hotteste trends, de skaber personlighed og særpræg på såvel spisebordet som i vitrineskabet. Glasset indeholder 55 cl, måler 10 cm i omkredsen og 16 cm i højden.
599 DKK

Frederik Bagger Crispy Portvinsglas

Smukke krystal portvinglas fra Frederik Bagger. Crispy Port er en del af serien Crispy, som er en serie af eklusive og fine krystalglas. Brug disse portvinsglas til borddækningen med andet enkelt service, og giv borddækningen et ekslusivt udtryk.

Portvinglassene måler 3,8 cm i diameter og 15,3 cm i højden. Portvinsglassene kan indeholder 100 ml. Pakken indeholder 2 stk.
299 DKK

Frederik Bagger Champagneskål Crispy Gatsby

Smukke Crispy Gatsby champangeskåle fra Frederik Bagger i serien Crispy. Man kan næsten ikke undvære disse smukke champangeskåle, der både kan bruges til champange samt små serveringer af desserter og forretter. Crispy-serien fra Frederik Bagger giver et ekslusivt udtryk til bordækningen, og kan bruges både til hverdag og fest.

Bemærk - prisen er for 2 stk.

Champangeskålene måler 10,5 cm i diameter og 14,4 cm i højden og kan indeholde 300 ml.
499 DKK

Nordal Karaffel, Harlequin, Klar

Nordal er designeren bag denne rigtigt flotte dekorative karaffel. Karaffelen er et must have på barbordet til din whiskey, eller som dekoration med andre fine sager. Karaffelen måler 27 cm i højden.
279 DKK

Bloomingville Champagne Glas Klar

Søde champagneglas fra Bloomingville, med en yndefuld guldkant. Champagneglassene er ideelle at have stående fremme på barbordet, eller til smuk pynt i dit glasskab. Glasset måler 9 cm i omkredsen og 12,5 cm i højden.
99 DKK

Bloomingville, Isspand, Klar, Glas

Bloomingville er designeren bag denne dekorative isspand, som vil pynte på ethvert barbord. Den fine isspand måler 12 cm i omkredsen og 13,5 cm i højden.
149 DKK

Muubs Stub Vandglas, klar H8/Ø8

Muubs Stub Vandglas, klar. Muubs Stub Vandglas har en super flot tekstur med bobler inde i selve glasset, så det giver et livligt udtyk. Glasset kan bruges i køkkenet, men kan også sagtens anvendes til opbevaring. Materiale: glas Størrelse: H:8 Ø:8
79 DKK

House Doctor Cocktailglas Universal Grøn

Med House Doctors cocktailglas har du mulighed for at sætte dit helt eget særpræg på borddækningen. Her har du mulighed for at kombinere den smukke grønne farve med dit yndlingsstel. Glasset er lavet af soda-lime, med små fine bobler som skaber et helt særligt fint og spændende udtryk. Glasset måler 15 cm i højden og 11 cm i omkredsen, og kan tåle opvaskemaskine.
59 DKK

Frederik Bagger Karaffel Crispy Waterfall

Frederik Bagger er den velkendte designer bag denne fine karaffel. Karaflen er lavet af røgfarvet krystal og med det velkendte mønster. Designet er stilrent på en smuk og unik måde, som giver borddækningen et flot og eksklusivt udtryk. Kanden er den perfekte løsning til både dagligdag og fest, da den tåler opvaskemaskine. Crispy Waterfall er fremstillet af blyfrit krystalglas og kan indeholde 380 ml.
399 DKK

Frederik Bagger Crispy Champagneglas 2 stk.

Champagneglas fra Frederik Bagger. Super lækre og stilrene champagneglas. Champagneglassene vil pynte flot på bordet når du får gæster, eller når i skal fejre en speciel anledning. Champagneglassene leveres af 2 stk.
399 DKK

Frederik Bagger Chrispy Red Vinglas 2 stk

Frederik Bagger er kendt for sine fine krystalglas og elegante stel. Disse Chrispy Red vinglas er ingen undtagelse. Vinglassene er rigtig smukke og det klare krystalglas giver glassene et elegant og stilrent look. Kombiner vinglassene med de andre glas i samme design eller bland dem med andre. Det klare krystalglas gør, at der er utallige kombinationer. Kun fantasien sætter grænser for borddækningen. Chrispy Red vinglassene sælges sætvis og tåler opvaskemaskine på glasprogram.
399 DKK

Frederik Bagger Vase Forrådsglas Crispy Love 2

Frederik Bagger er designeren bag denne flotte vase/forrådsglas. Det er muligt at tilkøbe et låg så det kan fungere som forrådsglas. Brug det som en super smuk glasvase til en flot buket blomster, vasens smukke og ekslusive look vil være flot til enhver blomst. Cripsy love vasen måler 25,5 cm i højden og 9,5 cm i diamteren.
399 DKK

Frederik Bagger Crispy Ølglas

Frederik Bagger er designeren bag disse Crispy Eightball glas. Ølglasset har et yndefuldt design, som er ideelt både til manden og kvinden fordi krystalglasset samtidigt skaber et maskulint twist. Crispy Eightball er smarte til at nyde en god øl, eller til en Irish Coffe serveret med stil.
399 DKK

Frederik Bagger Crispy Lowball vandglas

Frederik Bagger Crispy Lowball vandglas. Frederik Baggers Crispy Lowball vandglas har det gennemgående Frederik Bagger Crispy mønster, som giver et skarpt og lækkert udtryk. Materiale: krystal Størrelse: 8.5 cm x 9.7 cm (380 ml)
299 DKK

Frederik Bagger Crispy Highball Vandglas

Frederik Bagger Crispy Highball vandglas. Frederik Baggers Crispy Highball vandglas har det gennemgående Frederik Bagger Crispy mønster, som giver et skarpt og lækkert udtryk. Glasset er perfekt til drinks eller cocktails. Materiale: krystal Størrelse: 6.5 cm x 16 cm (370 ml)
299 DKK

Frederik Bagger Crispy Cocktailglas 2 stk

Frederik Bagger er designeren bag disse yndefulde og feminine cocktailglas. Cocktailglassene er udført i højkvalitets krystalglas. Cocktailglassene er ideelle til pigen der har alt, eller til manden der mangler den sidste detalje på glassamlingen. Her har du muligheden for at servere lækre drinks med stil.
399 DKK

Frederik Bagger Crispy Waterfall karaffel

Frederik Bagger Crispy Waterfall karaffel. Frederik Baggers Crispy Waterfall karaffel har det gennemgående Frederik Bagger Crispy mønster, som giver et skarpt og lækkert udtryk. Materiale: krystal Størrelse: 8.8 cm x 28.3 cm (1.000 ml)
399 DKK

Broste Copenhagen, Drikkeglas, Smoke.

Broste Copenhagen står bag dette smukke og elegante drikkeglas, som er lavet i en flot grålig farve. Drikkeglasset er ideel til at skabe en flot og dekorativ borddækning enten i kombination med andre glas eller sammen med lignende glas fra Broste Copenhagen. Drikkeglasset fra Broste Copenhagen er mundblæst og dermed fremstillet af glas. Glasset er 9,5 cm. højt og har en diameter på 8,7 cm.
79 DKK

Broste Copenhagen, Rødvinsglas, Smoke

Broste Copenhagen står bag dette smukke og elegante rødvinsglas, som er lavet i en flot grålig farve. Rødvinsglasset er ideel til at skabe en flot og dekorativ borddækning enten i kombination med andre glas eller sammen med lignende glas fra Broste Copenhagen. Rødvinsglasset fra Broste Copenhagen er mundblæst og dermed fremstillet af glas. Glasset er 22,5 cm. højt og har en diameter på 10,4 cm.
99 DKK

Broste Copenhagen, Hvidvinsglas, Smoke

Broste Copenhagen står bag dette smukke og elegante hvidvinsglas, som er lavet i en flot grålig farve. Hvidvinsglasset er ideel til at skabe en flot og dekorativ borddækning enten i kombination med andre glas eller sammen med lignende glas fra Broste Copenhagen. Hvidvinsglasset fra Broste Copenhagen er mundblæst og dermed fremstillet af glas. Glasset er 21 cm. højt og har en diameter på 8,6 cm.
89 DKK

Champagne, Smoke, Glas

Broste Copenhagen, Champagneglas, Smoke.
89 DKK