Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Glas

banner

Fuldend borddækningen med smukke glas, i lækkert design og god kvalitet. Se bl.a. de klassiske og stilrene glas fra Broste Copenhagen, som er gode til det minimalistiske hjem, disse glas er også ideelle til hjemmet hvor detaljen spiller en vigtig rolle. Du finder også de smukke krystalglas fra Frederik Bagger, som udover at være smukke er tilpasset til hverdagen, sådan at de kan tåle opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Vi har forskellige glas til enhver smag. Broste Copenhagen, Frederik Bagger, House Doctor og Muubs er nogle af vores nøje udvalgte leverandører, til både smukke, klassiske og minimalistiske stilarter. Find din favorit her. 

Sorter efter

Frederik Bagger, Crispy Emerald Love 1

Frederik Bagger har designet denne smukke grønne Emerald vase. Farvet glas er en af tidens hotteste trends, de skaber personlighed og særpræg på såvel spisebordet som i vitrineskabet. Vasen passer smukt sammen med en buket hvide blomster, eller smukke vilde blomster fra haven. Vasen måler 8,6 cm i diameteren, og 20,5 cm i højden.
699 DKK

Nordal Karaffel, Harlequin, Klar

Nordal er designeren bag denne rigtigt flotte dekorative karaffel. Karaffelen er et must have på barbordet til din whiskey, eller som dekoration med andre fine sager. Karaffelen måler 27 cm i højden.
279 DKK

House Doctor Cocktailglas Universal Grøn

Med House Doctors cocktailglas har du mulighed for at sætte dit helt eget særpræg på borddækningen. Her har du mulighed for at kombinere den smukke grønne farve med dit yndlingsstel. Glasset er lavet af soda-lime, med små fine bobler som skaber et helt særligt fint og spændende udtryk. Glasset måler 15 cm i højden og 11 cm i omkredsen, og kan tåle opvaskemaskine.
59 DKK

Broste Copenhagen, Rødvinsglas, Smoke

Broste Copenhagen står bag dette smukke og elegante rødvinsglas, som er lavet i en flot grålig farve. Rødvinsglasset er ideel til at skabe en flot og dekorativ borddækning enten i kombination med andre glas eller sammen med lignende glas fra Broste Copenhagen. Rødvinsglasset fra Broste Copenhagen er mundblæst og dermed fremstillet af glas. Glasset er 22,5 cm. højt og har en diameter på 10,4 cm.
99 DKK

Broste Copenhagen, Hvidvinsglas, Smoke

Broste Copenhagen står bag dette smukke og elegante hvidvinsglas, som er lavet i en flot grålig farve. Hvidvinsglasset er ideel til at skabe en flot og dekorativ borddækning enten i kombination med andre glas eller sammen med lignende glas fra Broste Copenhagen. Hvidvinsglasset fra Broste Copenhagen er mundblæst og dermed fremstillet af glas. Glasset er 21 cm. højt og har en diameter på 8,6 cm.
89 DKK

Champagne, Smoke, Glas

Broste Copenhagen, Champagneglas, Smoke.
89 DKK