Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

H. Skjalm P › Krukker med låg

banner

H Skjalm P har designet smukke krukker med låg i forskellige former og størrelser. Ud over det kvalitetsrige, og stilrene design er krukker med låg en nødvendighed i alle hjem. De er nemlig din hjælper i hverdagen, når de små nipsting skal gemmes af vejen. Brug derfor krukker med låg i boligindretningen, og benyt dem til opbevaring i entréen, badeværelset, soveværelset, stuen osv. Se udvalget af H Skjalm P krukker med låg, og bliv inspireret til hvordan du kan anvende disse i din boligindretning. Krukker med låg fra H Skjalm P er i rustikke og minimalistiske designs, som kan kombineres med smukke glasvaser og høje lysestager. Skab en rar atmosfære i hjemmet med unikt og personlig håndplukket boliginteriør. 

Se også vores udvalg af krukker med låg fra andre håndplukket leverandører her

Sorter efter

H Skjalm P Krukke med Terning

Sød krukke med låg, fra H Skjalm P. Krukken har en sød terningedetajle på toppen, og er i høj grad med til at sætte et personligt særpræg på hjemmet.

Terningeboksen måler 11 cm i omkredsen og 6,5 cm i højden - også er den i en flot lys petroleums farve.
219 DKK

H Skjalm P Bonbonniere Petrol

H Skjalm P har lavet denne fine og karakteristiske boks, som er en sjov og finurlig ting at tilføje til din indretning. Boksen kugleformet udseende skaber liv og bryder de rene linjer. Boksen kan både bruges dekorativt, men også praktisk til opbevaring af småsager som fx. vatrondeller eller smykker på badeværelset eller noget helt tredje i et af hjemmets andre rum. Den kugleformet boks fra H Skjalm P findes i to farver og ses her i farven petrol. Boksen måler 12,5 cm. i diameteren.
149 DKK