Fragt fra 39,- / Fri fragt til GLS pakkeshop over 499,-
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

H. Skjalm P › Lysestager

Sorter efter

H Skjalm P Stage, Messing, Mat Sort, H18

Superfin lysestage i sort med messing. Lystestagen kan vendes, så den kan både bruges med lys i den sorte og messing ende. Stagen findes i flere størrelser.
379 DKK

H Skjaml P Stage, Brun Marmor, H7

H. Skjalm P har lavet denne fine og enkle marmorstage, som er ideel til dig, som ønsker at skabe en personlig men stilfuld indretning med et twist af retro. Brug stagen i kombination med andre stager eller vaser og skab din egen oase på sofabordet eller reolen. Marmor stagen har en højde på 7 cm.
149 DKK

H. Skjalm P stage, messing/støv grøn

Flot og enkel lysestage fra H. Skjalm P, i messing/støv grøn. Stagen kan benyttes til at sprede ekstra hygge på efterårets mørke dage, eller som et finish til spisebordet til de hyggelige stunder hvor hele familien er samlet. Stagen er udført i messing/støvgrøn og er 10 cm høj.
199 DKK

H. Skjalm P, Stage, Messing/bordeaux

Flot og enkel lysestage fra H. Skjalm P i bordeaux. Stagen kan benyttes til at sprede ekstra hygge på efterårets mørke dage, eller som et finish til spisebordet til de hyggelige stunder hvor hele familien er samlet. Stagen er udført i bordeaux og er 10 cm høj.
199 DKK

H. Skjalm P, Stage, Messing/nude

Flot og enkel lysestage fra H. Skjalm P i mesing/nude. Stagen kan benyttes til at sprede ekstra hygge på efterårets mørke dage, eller som et finish til spisebordet til de hyggelige stunder hvor hele familien er samlet. Stagen er udført i nude/messing og er 10 cm høj.
199 DKK

H Skjalm P, Stage, Mat Messing, Sort.

H Skjalm P har lavet disse fine og enkle lysestager, som er fremstillet af messing. Kombinationen mellem den guld og sorte farve giver lysestagerne et enkelt og stilrent udtryk. Lysestagerne er rige på anvendelsemuligheder, idet de kan kombineres på kryds og tværs med andre stager eller vaser. Lysestagen fås i flere forskellige farver og størrelser, hvor den her ses i sort i højden 15 cm.
329 DKK

H Skjalm P, Stage, Mat Messing, Sort

H Skjalm P har lavet disse fine og enkle lysestager, som er fremstillet af messing. Kombinationen mellem den guld og sorte farve giver lysestagerne et enkelt og stilrent udtryk. Lysestagerne er rige på anvendelsemuligheder, idet de kan kombineres på kryds og tværs med andre stager eller vaser. Lysestagen fås i flere forskellige farver og størrelser, hvor den her ses i sort i højden 10 cm.
199 DKK

H. Skjalm P, Stage, Messing

Stilfuld lysestage fra H. Skjalm P, udført i mat messing. Stagen vil varme godt i vindueskarmen på de mørke vinterdage, men er også hyggeligt at have til at stå fremme på natbordet mens romanen læses inden sengetid. Stagen er 11 cm i højden.
319 DKK

H. Skjalm P, Fyrfadsstage/Vase, H14,5xø7, Glas

H. Skjalm P, er designeren bag denne flotte fyrfadstage, stagen er lavet af glas cylindre hvilket skaber et flot lysspil. Stagen kan også sagtens benyttes som vase til en smuk buket blomster.
169 DKK