Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

H. Skjalm P › Lysestager

banner

Lysestager er et must i hjemmet, når der skal skabes varme og stemning. Lysestager fra H Skjalm P, er i lækre designs som tilføjer boligen personlighed og sjæl. Lysestagerne findes i forskellige størrelser og former, og kan anvendes til både kronelys og fyrfardslys. Lysestagerne er perfekte i alle rum, og er med til at give lys og stemning til de mørke aftener. H skjalm P lysestager er i flotte designs og solid kvaltiet. Lysestager kan bruges i et hav af kombinationsmuligheder i boligen. Stil lysestager sammen parvis, eller kombinér stagerne med høje vaser og andet nips, som skaber en skøn kontrast af dine yndlingsting. Få inspiration til hvordan du kan bruge lysestager i indretningen på vores Instagram-profil. 

Se også vores store udvalg af lysestager fra andre leverandører her

Sorter efter

H Skjaml P Stage, Brun Marmor, H7

H. Skjalm P har lavet denne fine og enkle marmorstage, som er ideel til dig, som ønsker at skabe en personlig men stilfuld indretning med et twist af retro. Brug stagen i kombination med andre stager eller vaser og skab din egen oase på sofabordet eller reolen. Marmor stagen har en højde på 7 cm.
149 DKK

H. Skjalm P, Stage, Messing/bordeaux

Flot og enkel lysestage fra H. Skjalm P i bordeaux. Stagen kan benyttes til at sprede ekstra hygge på efterårets mørke dage, eller som et finish til spisebordet til de hyggelige stunder hvor hele familien er samlet. Stagen er udført i bordeaux og er 10 cm høj.
199 DKK

H. Skjalm P, Stage, Messing/nude

Flot og enkel lysestage fra H. Skjalm P i mesing/nude. Stagen kan benyttes til at sprede ekstra hygge på efterårets mørke dage, eller som et finish til spisebordet til de hyggelige stunder hvor hele familien er samlet. Stagen er udført i nude/messing og er 10 cm høj.
199 DKK

H Skjalm P, Stage, Mat Messing, Sort.

H Skjalm P har lavet disse fine og enkle lysestager, som er fremstillet af messing. Kombinationen mellem den guld og sorte farve giver lysestagerne et enkelt og stilrent udtryk. Lysestagerne er rige på anvendelsemuligheder, idet de kan kombineres på kryds og tværs med andre stager eller vaser. Lysestagen fås i flere forskellige farver og størrelser, hvor den her ses i sort i højden 15 cm.
329 DKK

H. Skjalm P, Fyrfadsstage/Vase, H14,5xø7, Glas

H. Skjalm P, er designeren bag denne flotte fyrfadstage, stagen er lavet af glas cylindre hvilket skaber et flot lysspil. Stagen kan også sagtens benyttes som vase til en smuk buket blomster.
169 DKK