Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

H. Skjalm P › Vaser

banner

H Skjalm P har designet unikke vaser. Her finder du både glasvaser, keramikvaser og metalvaser som kan benyttes både med eller uden blomster. Hos Design Affair har vi håndplukket vaser fra H Skjalm P, så du får det bedste udvalg. H Skalm P designer smukke vaser, i nytænkende design der går i tråd med den nordiske boligindretning. H Skjalm P vaser er derfor ideele til alle boliger, og kan tilføje varme og stemning til rummet. Vaser er perfekte som genstand i hjemmet, når der skal indrettes. Brug vaser i et stilleben med lysestager og andet nips i en perfekt sammensætning. Ved at opsætte stilleben, skaber du ro i boligindretningen og de enkelte genstande træder i højere grad i kraft i indretningen. Mangler du inspiraiton til indretningen? Besøg vores Instagram-profil, hvor vi deler ud af tips og tricks til boligen. 

Se også vores store udvalg af vaser fra andre håndplukket leverandører her

Sorter efter

H Skjalm P Vase Rubi Ø16xH18, sort stentøj

H Skjalm P har designet denne smukke stentøjsvase i sort. Vasen har et rustikt udtryk, med en håndglasseret overflade i metal-look. Vasen kan både benyttes med en buket blomster, og passer og perfekt som krukke til grønne planter. Denne rustikke vase, gør den yderst anvendelig i boligindretningen. Vasen måler 16 cm i omkreds og 18 cm i højden.
269 DKK

Vase, Milano, Cylinder, 16CM

Cylindervase i dyb petrolium fra H Skjalm P. Brug denne keramikvase som dekoration med en enkelt gren eller stilk i. Kombiner denne smalle og høje vase, med en mere runde og lav vase. Mål: H16
149 DKK

H Skjalm P Vega cylinder vase 20 cm smoke glas

H Skjalm P har lavet denne skønne vase, som er lavet i farvet glas med et enkelt mønster. Vasen er ideel til den enkle og stilfulde indretning. Vasen fra H Skjalm P kan både pynte i sig selv eller med rustikke grene eller friske blomster fra haven. Placer vasen på spisebordet eller sofabordet og skab en hyggeligt og stilfuld indretning. H Skjalm P's vase er fremstillet af glas og måler 20 cm. i højden.
449 DKK

H Skjalm P, Scarlett, Smoke Glas, 20CM

H Skjalm P er virksomheden bag denne smukke og elegante vase, som er fremstillet i det flotte røgfarvet glas. Vasen har en flot rund form og fyldt med detaljer igennem glassets form. Vasens runde form gør vasen til den perfekte løsning, når du skal udsmykke middagsbordet eller reolen. Den runde form vil få blomsterne i vasen til at fremstå på en flot og fyldig måde. Vasen er fremstillet af glas og måler 20 cm. i højden.
399 DKK

H Skjalm P Alba Vase

Flot vase fra H. Skjalm P, vasen er bordeaux og er udført i glas. Kombiner vasen med en buket hvide roser, eller brug den til at pynte i vindueskarmen. Vasen er 27 cm høj.
399 DKK

H Skjalm P Cylinder Vase

Cylindervase fra H Skjalm P. Vasen kan benyttes som glasindsats til vaser, der ikke tåler vand. Cylinder vasen måler 11 cm i højden og 6,5 cm i omkredsen.
15 DKK

H Skjalm P Vase, Napoli Ø19,5 H43 grøn, porcelæn

H. Skjalm P, har lavet denne vase udført i Grøn porcelæn. Vasen er skøn at sammensætte med dine yndlingsting i hjemmet, og den kan koordineres med mange forskellige ting. Vasen er 19,5 cm i omkreds, og måler 43 cm i højden.
999 DKK

H Skjalm P Vase Barcelona, 42,5 cm blå/grøn

H. Skjalm P. er designeren bag denne flotte vase, vasen er udført i keramik og har et flot og rustiklook. Barcelona vasen har en god højde, som fx vil klæde en smuk langstilket buket hvide roser. Vasens højde gør også at den passer godt ind i kedelige hjørner, eller lange vindueskarm fordi den giver noget højde og fylde. Vasen måler 42,5 cm i højden, og er lavet i en blå/grøn farve.
669 DKK