Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

H. Skjalm P › Vaser

banner

H Skjalm P har designet unikke vaser. Her finder du både glasvaser, keramikvaser og metalvaser som kan benyttes både med eller uden blomster. Hos Design Affair har vi håndplukket vaser fra H Skjalm P, så du får det bedste udvalg. H Skalm P designer smukke vaser, i nytænkende design der går i tråd med den nordiske boligindretning. H Skjalm P vaser er derfor ideele til alle boliger, og kan tilføje varme og stemning til rummet. Vaser er perfekte som genstand i hjemmet, når der skal indrettes. Brug vaser i et stilleben med lysestager og andet nips i en perfekt sammensætning. Ved at opsætte stilleben, skaber du ro i boligindretningen og de enkelte genstande træder i højere grad i kraft i indretningen. Mangler du inspiraiton til indretningen? Besøg vores Instagram-profil, hvor vi deler ud af tips og tricks til boligen. 

Se også vores store udvalg af vaser fra andre håndplukket leverandører her

Sorter efter

H Skjalm P Vase Rubi Ø16xH18, sort stentøj

H Skjalm P har designet denne smukke stentøjsvase i sort. Vasen har et rustikt udtryk, med en håndglasseret overflade i metal-look. Vasen kan både benyttes med en buket blomster, og passer og perfekt som krukke til grønne planter. Denne rustikke vase, gør den yderst anvendelig i boligindretningen. Vasen måler 16 cm i omkreds og 18 cm i højden.
269 DKK

Vase, Milano, Cylinder, 16CM

Cylindervase i dyb petrolium fra H Skjalm P. Brug denne keramikvase som dekoration med en enkelt gren eller stilk i. Kombiner denne smalle og høje vase, med en mere runde og lav vase. Mål: H16
149 DKK

H Skjalm P Cylinder Vase

Cylindervase fra H Skjalm P. Vasen kan benyttes som glasindsats til vaser, der ikke tåler vand. Cylinder vasen måler 11 cm i højden og 6,5 cm i omkredsen.
15 DKK

H Skjalm P Vase Barcelona, 42,5 cm blå/grøn

H. Skjalm P. er designeren bag denne flotte vase, vasen er udført i keramik og har et flot og rustiklook. Barcelona vasen har en god højde, som fx vil klæde en smuk langstilket buket hvide roser. Vasens højde gør også at den passer godt ind i kedelige hjørner, eller lange vindueskarm fordi den giver noget højde og fylde. Vasen måler 42,5 cm i højden, og er lavet i en blå/grøn farve.
669 DKK