Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

House Doctor › Borde

banner

Er du på udkig efter det perfekte spisebord, skrivebord, sofabord eller sengebord? I denne kategori finder du et lækkert udvalg af borde fra House Doctor, som er i stilrene og moderne designs. House Doctor designer møbler i en minimalistisk og nordisk inspireret stil, som passer ind i de fleste hjem. House Doctor borde er i en lækker kvalitet, og er til dig der søger et stilrent bord til boligen. Er du mest til at mærke og se varen i virkeligheden? Så kan du se vores møbler i den fysiske butik i Gl. Skørping, hvor vi ligeledes inspirerer til hvordan du kan style dit bord så det passer hjem til din bolig. Besøg også vores instagram-profil, hvor vi deler ud af inspiration til boligindretningen. Har vi ikke det bord fra House Doctor du søger, hjælper vi dig gerne med at bestille det hjem til dig. 

Se også vores store udvalg af borde fra vores håndplukket leverandører fra ind- og udland her

Sorter efter

Storage w. lid, Kenya village, small, Black

House Doctor Kenya Village opbevaringsbord. Dette fine bord med plads til opbevaring, er helt ideelt til at opbevaring af småting på en smuk og dekorativ måde. Krukken er lavet af materialet aluminium, som giver et råt præg på indretningen. Brug krukken til opbevaring af tekstiler eller til børnenes legetøj i stuen. Krukken kan også bruges som et ekstra sidebord, dog holder det kun til en maks vægt på 10 kg. Bordet findes i to størrelser, hvor dette er den mindste. Opbevaringsbordet måler 43,1 cm i diameteren og 36,8 cm i højden.
1.222 DKK

House Doctor Bord m. opbevaring, Kenya village

En utrolig smukt og anderledes opbevaringsmøbel fra House Doctor. Dette bord med opbevaring, er ideel i alle rum omend det er i entréen, soveværelset, stuen mv. Dette elegante og anderledes bord, er i serien Kenya Village, og giver indretningen et stilbevidst touch. Brug bordet med opbevaring til tæpper i stuen, eller til sengetøjet i soveværelset. Opbevaringsbordet måler 50 cm i højden, og 43 cm i diameter. Møblet er lavet i aluminium, som giver et råt og industrielt look.
1.424 DKK

House Doctor, Display, Pure, Messing, 13x60 cm

House Doctor har lavet dette fine lille displaybord, som er fremstillet af glas og messing. Kombinationen mellem disse materialer giver displaybordet et flot og eksklusivt udtryk. Bordet kan anvendes på flere forskellige måder og er ideel for dig, som mangler det sidste touch i indretningen. Brug bordet, som et udstillingsbord af dine yndlings vaser og stager eller til praktisk opbevaring på badeværelset eller noget helt tredje. Bordet er fremstillet af glas og måler 13x60 cm.
749 DKK