Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

House Doctor › Julepynt

banner

Er du til det stilrene og moderne julepynt, er House Doctor julepynt lige noget for dig. House Doctor designer minimalistisk julepynt, som er inspireret af den nordiske jul. Pynt hjemmet op med smukke kaldenderstager, julekugler, juletræspynt, juletræer m.v. Der er noget til et hvert julehjerte i denne kategori. Se blandt andet de fine juletræer på fod med LED lys, som skaber en hyggelig stemning i den mørke tid. Julepynt fra House Doctor er til enhver smag. Se også de smukke julekugler, hvor du kan blande det nordiske julepynt med det traditionelle. Med julepynt fra House Doctor kan du skabe en hyggelig julestemning, til fornuftige penge. 

Se også vores store udvalg af julepynt fra andre leverandører her

Sorter efter

Juletræsfod, Star, Messing finish

Stilren og smuk juletræsfod fra House Doctor i stjernemotiv. Denne juletræsfod er lavet i jern med en messing finish, og danner en smuk ramme om juletræet samtidig med det holder det stabilt i juletiden. Foden er i en messing finish, og passer til det meste juletræspynt. Juletræsfoden måler 47 cm i omkreds og 20 cm i højden, og kan bruges år efter år.
949 DKK

House Doctor, Adventsstage, The Ring, Ø26/H6

Adventsstage fra House Doctor med plads til 4 lys. Dette kan blandt andet bruges som juledekoration, hvor du kan tilføje dit absolut yndlings julepynt, og få en helt unik og person adventsstage. Lysfadet måler 26cm i omkreds, og 6 cm i højden.
199 DKK

House Doctor, Grankogler, Coney, Sølv glitter, 12 stk

Dekorative grankogler med glimmer er perfekt til juledekorationer. Disse grankogler giver dekorationerne et unikt og naturligt touch. Én pakke indeholder 12 stk.
39 DKK

Ornament, Ball, Champange, 3 str

Smukke kuglerunde ornamenter fra House Doctor i en skøn champagne farve. Disse julekugler findes i tre størrelser, og passer perfekt ind i ethvert hjem. Julekuglerne passer perfekt til både moderne og traditionelt julepynt. Den mindste måler 6cm, den mellemste 8cm og den største måler 10cm i diameter. Prisen gælder v. en pakke m. 3 stk, og er lavet i jern og plastik.
79 DKK

Juletræ, 3 fv/pk, H15 cm

Tre små juletræer på fod fra House Doctor i sort, sølv og bronze glimmer. Disse søde juletræer måler hver 15cm i højden, og er perfekte til at skabe stemning i hjemmet. Dette smukke julepynt passer perfekt ind i de stilrene hjem, og skaber samtidig en skøn julestemning. Prisen gælder v. 3 stk.
49 DKK

Ornament, X-tree, 3 fv/pk, H10

Tre små juletræ ornamenter fra House Doctor med glimmer. Disse søde juletræer måler hver 10cm i højden, og er perfekte til at skabe stemning på jueltræet eller til en kvist i en vase. Disse smukke ornamenter passer perfekt ind i de stilrene hjem, og skaber samtidig en skøn julestemning. Prisen gælder v. 3 stk.
39 DKK

Ornament, Spike, Hvid glimmer, 12 cm

Stjerneornament fra House Doctor er et enkelt og moderne stykke julepynt. Stjernen giver juledekorationerne et let og smukt udtryk, og kan hænges på juletræet eller en kvist af grene. Stjernen er lavet af glas med hvid glimmer og måler 12 cm.
59 DKK

Lysestage, STAR, Hvid, Ø6,5

Denne enkle og dekorative lysestage er perfekt til juletiden. Lys de mørke vinteraftner op med stearinlys eller brug den til kalenderlyset. Stjernelysestagen er lavet af porcelæn og er et enkelt stykke julepynt til julentiden. Lysestagen måler 6,5 cm i omkreds, og passer til stearinlys med en diameter på 1,2 cm.
25 DKK

Kalenderlys, Hvid, Guld print, Ø6

Enkelt og moderne kalenderlys fra House Doctor. Dette kalenderlys passer til de fleste juledekorationer og er et must i december måned. Kalenderlyset måler Ø6cm.
89 DKK

Ornament, Spike, sølv m. glimmer

House Doctor, Ornament, Spike, Sølv m.glimmer H:12cm
59 DKK

Rådyr, Liggende, sæt a 2 stk., hvid

To søde rådyr fra House Doctor. Rådyrene kan i sin enkelthed kombineres med mange variationer. De vil passe flot ind i jagtstuen kombineret med et stykke vildt hængende på væggen. Rådyrene leveres i sæt af 2 stk.
129 DKK

Ornament, Effects, Blå marmor, Ø 4

House Doctor, Kugle, Ornament, Blå Marmor, Lille.
39 DKK

Ornament, Effects, Lysegrå Marmor, Ø 6

House Doctor, Kugle, Ornament, Lysegrå Marmor, Stor.
59 DKK

Ornament, Effects, Lysegrå Marmor, Ø4

House Doctor, Kugle, Ornament, Lysegrå Marmor, Lille.
39 DKK

Ornament, Effect, Messing Finish, Ø 6

House Doctor, Kugle, Ornament, Messing, Stor.
59 DKK

Ornament, Effects, Messing Finish, Ø4

House Doctor, Kugle, Ornament, Messing.
39 DKK

Lystræ, LIGHT, Hvid, H215

House Doctor, Lystræ, Light, Hvid.
499 DKK

Lystræ, LIGHT, Brun, H215

House Doctor, Lystræ, Light, Brun.
499 DKK

Lyskæde, 10m, Sølv, 80 Pære, 10 cm

House Doctor, Lyskæde, Sølv.
149 DKK

Lyskæde, 10m, Messing, 80 Pære

House Doctor, Lyskæde, Messing.
149 DKK

House Doctor, Grankogler, Coney, Sølv Glitter, 6 stk.

6 stk store grankogler med sølvglimmer fra House Doctor
59 DKK

House Doctor, Grankogler, Coney, hvid, stor, 6 stk

House Doctor, Grankogler, Hvid, 6 Stk. House Doctor er designeren bag disse smukke grankogler. Grankoglerne er ideelle til at tage det rå og rustikke med ind i hjemmet, samtidigt med at der spredes julestemning. Grankoglerne sælges i 6 stks.
59 DKK

Monograph Bånd Guld Gavebånd

Monograph er designeren bag dette flotte bånd, båndet kan benyttes som gavebånd men også til ophæng af fine sager i juletiden. Båndet er i guld glitter, og måler 10 mm i bredden og der er 30 m bånd.
39 DKK

House Doctor, Kalender, 25 days till Christmas, 75x100

House Doctor, Kalender, 25 Days till Christmas, 75x100. House Doctor er designeren bag denne fine Julekalender. Ideel til at overraske manden eller børnene med 25 små fine pakker. Julekalenderen måler 75x100 cm, og der er plads til 25 små pakker.
139 DKK

Ornamenter, Feather cone, H15

House Doctor, Ornaments, Feather, Cone H15
60 DKK

Ornamenter, Feather cone, H10

House Doctor, Feather Cone, Ornament, H10
59 DKK

Ornamenter, Feather ball, Ø5

House Doctor, Ornaments, Feather Ball, Ø5
49 DKK

Juletræ, 90 LED pærer, 60x60x60

House Doctor, Juletræ, 90 LED pære, 60x60x60
1.099 DKK

Juletræ, 25 LED pærer, 18x18x50 cm

House Doctor, Juletræ, 25 LED Pærer, 18x18x50cm
299 DKK

Juletræ, 20 LED pærer, 16x16x40cm

House Doctor, Juletræ, 20 LED Pærer, 16x16x40cm
239 DKK

Juletræ med hvid finish og lys, H64

House Doctor, Juletræ m. Hvid Finish og Lys, 64 cm.
379 DKK

Juletræ med hvid finish og lys, H90

House Doctor, Juletræ m. Hvid Finish og Lys, 90 cm.
669 DKK

Juletræ med lys,Træ bund, H: 64

House Doctor, Juletræ med lys, Træbund, 64 cm.
429 DKK

Juletræ med lys, Træ bund, H:44

House Doctor, Juletræ med lys, Træbund, 44 cm.
249 DKK

House Doctor, Lysestage, Star, Grøn, Ø8,5/H

House Doctor er designeren bag denne fine lysestage. Lysestagen har et enkelt og rustikt look, og er ideel at benytte i den skønne juletid. Den fine stage måler 8,5 cm i omkredsen og 3 cm i højden.
89 DKK

House Doctor, Lysestage, Star, Brændt rød, Ø8,5xH3

House Doctor er designeren bag denne fine lysestage. Lysestagen har et enkelt og rustikt look, og er ideel at benytte i den skønne juletid. Den fine stage måler 8,5 cm i omkredsen og 3 cm i højden.
89 DKK

House Doctor, Lysestage, Star, Guld, Ø8,5xH3cm

House Doctor er designeren bag denne fine lysestage. Lysestagen har et enkelt og rustikt look, og er ideel at benytte i den skønne juletid. De fine stager måler 8,5 cm i omkredsen og 3 cm i højden.
89 DKK

Lyskæde, Star, 100 LED, 10 m

Lyskæde, Star, 100 LED, 10m
159 DKK

Ornament, Car, Hvid, 1 stk

House Doctor er designeren bag disse julebiler med juletræ. Brug disse ornamenter som juletræspynt til juletræet eller hæng den op på en kvist. Denne julebil passer perfekt til den moderne og minimalistiske jul, eller den kan kombineres med det mere traditionelle julepynt. Prisen gælder ved 1 stk. Bilen måler 9,7 x 4,5 cm og 7,3 cm i højden.
59 DKK

House Doctor, Xmas folkevogn med juletræ

Sød og hyggelig folkevogn med et nostalgisk julelook. Julebilen er ideel til at sprede en hyggelig stemning, og er et helt unikt stykke julepynt. Julebilen som illustrere en gammel folkevogn, og ses her i hvid med juletræ på toppen. Denne bil er den originale fra House Doctor. Den måler 12,5 cm i længden.
139 DKK

House Doctor, Lysestage, Tray & Star, Ø 18

Meget skøn lysestage fra House Doctor til juletiden. Lysestagen er ideel at benytte som en ekstra hyggespreder. Benyt den i samspil med dekorationer med fx grankogler eller gran, eller bare som en lille let dekoration der er let at tage med rundt. House Doctors smukke lysestage er et must til juletiden. Lysestagen måler 18 cm i omkredsen.
129 DKK

Ornament, Star, Hvid, H:5,7

House Doctor, Ornament, Star, Hvid.
39 DKK

Ornament, The Glass, Grøn, Ø10

House Doctor, Ornament, The Glass, Grøn.
39 DKK

House Doctor, Stjerne, Stroke, 7 point, Ø45cm

House Doctor stroke stjerne er en flot og elegant stjerne udført i kraftigt karton. Stjernen er ideel at benytte i vinduet, eller i et kedeligt hjørne. Du kan også med fordel hænge stjernen op med andre forskellige stjerner og lave din egen stjernehimmel. Denne stroke stjerne måler 45 cm i omkredsen.
49 DKK

House Doctor, Stjerne, Stroke, 7 point, Ø60

House Doctor stroke stjerne er en flot og elegant stjerne udført i kraftigt karton. Stjernen er ideel at benytte i vinduet, eller i et kedeligt hjørne. Du kan også med fordel hænge stjernen op med andre forskellige stjerner og lave din egen stjernehimmel. Denne stroke stjerne måler 60 cm i omkredsen.
79 DKK

House Doctor, Grankogle, On a stand, H18

House Doctor, Grankogle på træstubbe, H18 cm.
49 DKK

Ornamenter, Art Deco 03, gråbrun, Ø6

House Doctor, Ornament, Dekorationskugle, Ø3
39 DKK