Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

House Doctor › Lanterner

Lanterne er et must på terrassen eller altanen når mørket falder på, og der skal skabes en hyggelig stemning. House Doctor lanterner kan bruges både inde eller ude. Benyt evt. lanterner i stuen for at skabe en stemningsfuld stemning i rummet, eller byd dine gæster varmt velkommen med en lanterne på fortrinet til hoveddøren.  House Doctor lanterner kommer i forskellige design og materialer, omend du er til det rustikke og industrielle look, eller det naturlige look. Se bl.a. de smukke lanterner i bambus, som bringer naturen ind i stuen eller på terrassen, og som skaber en stilfuld og varm stemning i indretningen. Mangler du inspiration til hvordan du kan bruge lanterner i indretningen? Besøg vores Instagram-profil, for at få inspiration til hvordan du kan bruge lanterner i indretningen. 

Se vores store udvalg af lanterner fra vores håndplukket leverandører fra ind- og udland her

Sorter efter

Lanterne, Ova, Ø25/H42

House Doctor er designeren bag denne meget flotte lanterne. Lanternen er ideel til at spede hygge på terrassen, eller på trappen op til døren. Meget skøn lanterne med mange anvendelsesmuligheder. Lanternen måler 25 cm i omkredsen og 42 cm i højden.
329 DKK

House Doctor Lanterne, Tabia, Sort, lille

Lanterner er den perfekte genstand til at skabe stemning i hjemmet. Lys hjemmet og terassen op med denne fine lanterne fra House Doctor. Lanternen er lavet i 100% sortlakeret stål. Tabia lanternen har et enkelt udtryk som passer perfekt ind i den nordiske indretning.

Lanternen måler H35 cm og Ø22 cm.
549 DKK

House Doctor Lanterne, Ova, Ø20/H32

House Doctor er designeren bag denne meget flotte lanterne. Lanternen er ideel til at spede hygge på terrassen, eller på trappen op til døren. Meget skøn lanterne med mange anvendelsesmuligheder.

Lanternen måler 30 cm i omkredsen og 32 cm i højden.
259 DKK