Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

House Doctor › Service

banner

Er du til det rustikke og nordiske look i din borddækning? House Doctor designer smukt interiør til borddækningen, som både er funktionelt og æstetisk smukt at kigge på. Service fra House Doctor er minimalistik og nordisk i stilen, og passer perfekt hjem i de moderne hjem. Hos Design Affair er vi vilde med tallerkener, krus, bestik og andet service fra House Doctor, som bryder det traditionelle hvide porcelænsstel. Se blandt andet service fra House Doctor i serien RUSTIK, som er en rustik serie af tallerkner og andet bordservice i grå stentøj. 

Se også vores udvalg af service fra andre leverandører her

Sorter efter

Teske, Golden, l: 14,3 cm 100% rustfrit stål

Elegant og smuk teske fra House Doctor i serien Golden. Pift dit service op med det smukke og ekslusive stel i guld med fine former. Teskeen er fremstillet i rustfri stål med en guldcoating, og det anbefales at vaske stellet op i hånden.

Denne teske måler 22,2 cm i længden.
49 DKK

Lang ske, Golden l: 18,2 cm 100 % rustfrit stål

Elegant og smuk lang ske fra House Doctor i serien Golden. Denne lange ske er perfekt til en kop café latte eller som dessertske. Den lange ske er fremstillet i rustfri stål med en guldcoating, og det anbefales at vaske stellet op i hånden.

Denne ske måler 18,2 cm i længden.
59 DKK

Gaffel, Golden l:21 cm, 100% rustfrit stål

Elegant og smuk gaffel fra House Doctor i serien Golden. Pift dit service op med det smukke og ekslusive stel i guld med fine former. Gaflen er fremstillet i rustfri stål med en guldcoating, og det anbefales at vaske stellet op i hånden.

Gaflen måler 21 cm i længden.
59 DKK

Skål, -jern, Henna, Ø13/H4,2

Lille skål i Henna-farvet stentøj fra House Doctor. Skålen kan bruges til små severinger eller du kan bruge den i din indretning på badeværelset til småting. Skålen tåler opvaskemaskine.

Skålen måler 13 cm i diameter og 4,2 cm i højden.
40 DKK 79 DKK

Sushi tallerken, Rustic, Gråblå

House Doctor, Sushi tallerken, Rustic, Gråblå
100 DKK 199 DKK