Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

House Doctor › Service

banner

Er du til det rustikke og nordiske look i din borddækning? House Doctor designer smukt interiør til borddækningen, som både er funktionelt og æstetisk smukt at kigge på. Service fra House Doctor er minimalistik og nordisk i stilen, og passer perfekt hjem i de moderne hjem. Hos Design Affair er vi vilde med tallerkener, krus, bestik og andet service fra House Doctor, som bryder det traditionelle hvide porcelænsstel. Se blandt andet service fra House Doctor i serien RUSTIK, som er en rustik serie af tallerkner og andet bordservice i grå stentøj. 

Se også vores udvalg af service fra andre leverandører her

Sorter efter

Kande, Rustic, grå/blå

House Doctor flødekande i serien Rustic. Rustic flødekande er et led i den smukke serie, som har et smukt nordisk udtryk. Rustic er stentøj i blålige og grå nuancer.
159 DKK

House Doctor, Kande med låg, Rustic

Enkel og dekorativ kande fra House Doctor i serien Rustic. Kanden er i et rustikt look, som passer perfekt ind i de nordisk inspireret køkkener. Brug denne rustic serveringskande fra House Doctor til servering af vand, saft eller the. Serveringskanden måler 26,5 cm i højden og 6 cm i diameteren. Kanden tåler opvaskemaskine.
429 DKK

House Doctor Sukkerskål med låg, Rustic

En sød lille sukkerskål med låg fra House Doctor i serien Rustic. Denne sukkerkrukke er perfekt til kaffebordet, og har et enkelt og diskret look. Krukken kan kombineres med det øvrige Rustic stel fra House Doctor, men giver også det enkle hvide porcelæn et nyt look. Krukken måler 8 cm i højden, og 6 cm i diameteren. Krukken tåler opvaskemaskine.
159 DKK

House Doctor Teske, Golden, 100% rustfrit stål

Elegant og smuk teske fra House Doctor i serien Golden. Pift dit service op med det smukke og ekslusive stel i guld med fine former. Teskeen er fremstillet i rustfri stål med en guldcoating, og det anbefales at vaske stellet op i hånden.

Denne teske måler 22,2 cm i længden.
49 DKK

House Doctor Lang ske Golden 100 % rustfrit stål

Elegant og smuk lang ske fra House Doctor i serien Golden. Denne lange ske er perfekt til en kop café latte eller som dessertske. Den lange ske er fremstillet i rustfri stål med en guldcoating, og det anbefales at vaske stellet op i hånden.

Denne ske måler 18,2 cm i længden.
59 DKK

House Doctor Gaffel, Golden 100% rustfrit stål

Elegant og smuk gaffel fra House Doctor i serien Golden. Pift dit service op med det smukke og ekslusive stel i guld med fine former. Gaflen er fremstillet i rustfri stål med en guldcoating, og det anbefales at vaske stellet op i hånden.

Gaflen måler 21 cm i længden.
59 DKK

Skål, -jern, Henna, Ø13/H4,2

Lille skål i Henna-farvet stentøj fra House Doctor. Skålen kan bruges til små severinger eller du kan bruge den i din indretning på badeværelset til småting. Skålen tåler opvaskemaskine.

Skålen måler 13 cm i diameter og 4,2 cm i højden.
40 DKK 79 DKK

House Doctor, Sushi tallerken, Rustic, Gråblå

House Doctor er designeren bag den flotte rustic serie, heraf den de flotte sushiplate. Her har du rig mulighed for at invitere veninderne hjem på en stilrig omgang sushi. House doctor har lavet den flotte rustic serie, med et stort udvalg af forskellig tilbehør. Kombinere rustic serien med noget af dit andet porcelæn, eller før det helt igennem. Kun fantasien sætter grænser Sushiplaten måler 17 cm i bredden og 29 cm i længden
199 DKK

House Doctor, Suppetallerken, Skål, Rustic, Grå/Blå

House Doctor har lavet denne serie af de fineste skåle i flere størrelser med et rustikt og specielt look i en fin gråblå farve. Da skålen er håndlavet i keramik er alle skåle derfor forskellige - både i form og glassur. Disse skåle er ideele til at kombinere forskellige bordopdækninger. Suppetallerkenerne tåler både opvaskemaskine og mikroovn.
79 DKK

House Doctor, Tallerken, Rustic, Grå/Blå, 27,5 cm.

House Doctor har lavet denne skønne serie af skåle og tallerkner kaldet Rustic. Serien er fremstillet af keramik i en flot gråblå farve. Keramikken giver skålene og tallerknerne et unikt og specielt udtryk. Du kan med fordel kombinere skålene og tallerknerne og skabe en flot og stilfuld borddækning. Skålene findes i flere størrelser, så du kan kombinere lige så det passer dig. Her ses tallerknen i serien Rustic, som måler 27,5 cm. i diameteren og har en højde på 2,8 cm. Skålene og tallerknerne tåler mikrobølgeovn og opvaskemaskine.
89 DKK