Fragt fra 39,- / Fri fragt til GLS pakkeshop over 499,-
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

House Doctor › Service

Er du til det rustikke og nordiske look i din borddækning? House Doctor designer smukt interiør til borddækningen, som både er funktionelt og æstetisk smukt at kigge på. Hos Design Affair er vi vilde med tallerkener, krus, bestik mv. fra House Doctor, som bryder det traditionelle hvide porcelænsstel. 

Se også vores udvalg af service fra andre leverandører her

Sorter efter

House Doctor Teske, Golden, 100% rustfrit stål

Elegant og smuk teske fra House Doctor i serien Golden. Pift dit service op med det smukke og ekslusive stel i guld med fine former. Teskeen er fremstillet i rustfri stål med en guldcoating, og det anbefales at vaske stellet op i hånden.

Denne teske måler 22,2 cm i længden.
49 DKK

House Doctor Lang ske Golden 100 % rustfrit stål

Elegant og smuk lang ske fra House Doctor i serien Golden. Denne lange ske er perfekt til en kop café latte eller som dessertske. Den lange ske er fremstillet i rustfri stål med en guldcoating, og det anbefales at vaske stellet op i hånden.

Denne ske måler 18,2 cm i længden.
59 DKK

House Doctor Ske, Golden 100% rustfrit stål

Elegant og smuk ske fra House Doctor i serien Golden. Pift dit service op med det smukke og ekslusive stel i guld med fine former. Denne ske er fremstillet i rustfri stål med en guldcoating, og det anbefales at vaske stellet op i hånden.

Denne ske måler 22,2 cm i længden.
59 DKK

House Doctor Gaffel, Golden 100% rustfrit stål

Elegant og smuk gaffel fra House Doctor i serien Golden. Pift dit service op med det smukke og ekslusive stel i guld med fine former. Gaflen er fremstillet i rustfri stål med en guldcoating, og det anbefales at vaske stellet op i hånden.

Gaflen måler 21 cm i længden.
59 DKK

House Doctor Kniv, Golden 100% rustfrit stål

Elegant og smuk kniv fra House Doctor i serien Golden. Pift dit service op med det smukke og ekslusive stel i guld med fine former. Kniven er fremstillet i rustfri stål med en guldcoating, og det anbefales at vaske stellet op i hånden.

Kniven måler 22,2 cm i længden.
59 DKK

House Doctor, Skål, Jern, Henna

Lille skål i Henna-farvet stentøj fra House Doctor. Skålen kan bruges til små severinger eller du kan bruge den i din indretning på badeværelset til småting. Skålen tåler opvaskemaskine.

Skålen måler 13 cm i diameter og 4,2 cm i højden.
79 DKK

House Doctor, Sushi tallerken, Rustic, Gråblå

House Doctor er designeren bag den flotte rustic serie, heraf den de flotte sushiplate. Her har du rig mulighed for at invitere veninderne hjem på en stilrig omgang sushi. House doctor har lavet den flotte rustic serie, med et stort udvalg af forskellig tilbehør. Kombinere rustic serien med noget af dit andet porcelæn, eller før det helt igennem. Kun fantasien sætter grænser Sushiplaten måler 17 cm i bredden og 29 cm i længden
199 DKK

House Doctor, Skål, Rustic, Grå/Blå, 11,5 cm.

House Doctor har lavet denne serie af de fineste skåle i flere størrelser med et rustikt og specielt look i en fin gråblå farve. Skålene er ideelle til servering af små snacks eller andre små anretninger. Skålene er fremstillet af keramik, som giver hver skål et unikt look. De forskellige størrelser af skåle kan med fordel komineres i en fin borddækning. Skålen her måler 11,5 cm. i diameteren og er 3,8 cm. høj. Skålene tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn.
35 DKK

House Doctor, Skål, Rustic , Grå/Blå, 14 cm

House Doctor har lavet denne serie af de fineste skåle i flere størrelser med et rustikt og specielt look i en fin gråblå farve. Skålene er ideelle til servering af små snacks eller andre små anretninger. Skålene er fremstillet af keramik, som giver hver skål et unikt look. De forskellige størrelser af skåle kan med fordel komineres i en fin borddækning. Skålen her måler 14 cm. i diameteren og er 4,5 cm. høj. Skålene tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn.
39 DKK

House Doctor Rustic Skål, Ø21,5/H7,5

Smuk Rustic keramik skål fra House Doctor. Keramikskåle måler 21,5 cm i diameter og er 7,5 cm høj. Rustic skål fra House Doctor er velegnet både til en stor portion morgenmad, suppe eller som en mindre serveringsskål. Da skålen er håndlavet i keramik er alle skåle derfor forskellige - både i form og glassur. House Doctor rustic skål tåler både opvaskemaskine og microovn. Skålen er en del af et stel, som kan købes hos Design Affair - både online og i butikken. Kontakt os, hvis du er på jagt efter dele, som vi pt ikke har hjemme.
179 DKK

House Doctor, Suppetallerken, Skål, Rustic, Grå/Blå

House Doctor har lavet denne serie af de fineste skåle i flere størrelser med et rustikt og specielt look i en fin gråblå farve. Da skålen er håndlavet i keramik er alle skåle derfor forskellige - både i form og glassur. Disse skåle er ideele til at kombinere forskellige bordopdækninger. Suppetallerkenerne tåler både opvaskemaskine og mikroovn.
79 DKK

House Doctor, Frokost tallerken, Rustic

House Doctor har lavet denne skønne serie af skåle og tallerkener kaldet Rustic. Serien er fremstillet af keramik i en flot gråblå farve. Keramikken giver skålene og tallerkenerne et unikt og specielt udtryk. Du kan med fordel kombinere skålene og tallerkenerne og skabe en flot og stilfuld borddækning. Skålene findes i flere størrelser, så du kan kombinere lige så det passer dig. Her ses tallerken i serien Rustic, som måler 20,5 cm. i diameteren og har en højde på 2 cm. Skålene og tallerkenerne tåler mikrobølgeovn og opvaskemaskine.
65 DKK

House Doctor, Tallerken, Rustic, Grå/Blå, 27,5 cm.

House Doctor har lavet denne skønne serie af skåle og tallerkner kaldet Rustic. Serien er fremstillet af keramik i en flot gråblå farve. Keramikken giver skålene og tallerknerne et unikt og specielt udtryk. Du kan med fordel kombinere skålene og tallerknerne og skabe en flot og stilfuld borddækning. Skålene findes i flere størrelser, så du kan kombinere lige så det passer dig. Her ses tallerknen i serien Rustic, som måler 27,5 cm. i diameteren og har en højde på 2,8 cm. Skålene og tallerknerne tåler mikrobølgeovn og opvaskemaskine.
89 DKK