Fragt fra 39,- / Fri fragt til GLS pakkeshop over 499,-
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

House Doctor › Spejle

Sorter efter

House Doctor Spejl, Reflektion, Matsort, 25x4/H55

House Doctor er designeren bag dette smukke spejl i matsort. Spejlet er rig på anvendelsesmuligheder, du kan benytte det både i entreen eller på det lille badeværelse. Eller du kan bruge det som et spejl på bordet, med nogle forskellige vaser eller andre pynteting på.

Spejlet måler 25 x4 cm, og højden måler 55 cm i højden.
799 DKK

House Doctor, Spejl, Reflektion, Messing, Ø30 cm.

House Doctor har gjort det endnu engang og denne gang står de bag disse fine spejle, som er ideelle til skabe den perfekte atmosfære og hyggelige stemning i dit hjem. Placer spejlet på enten sofabordet eller spisebordet og skab en hyggelig opsætning med andre stager, vaser og planter. Reflektionen af levende lys fra stagerne i spejlet skaber en rolig og hyggelig atmosfære. Spejlene findes i to forskellige størrelser, hvor det her ses i størrelsen, som har en diameter på 30 cm. Spejlets kant er fremstillet af messing.
419 DKK

House Doctor Spejl, Reflektion 20x4 cm, h: 30

House Doctor Reflektion er et spejl i et flot og enkel design. Spejlet er fremstillet af jern og belagt med messing, som tilfører spejlet et rustikt og industrielt look. Reflektion spejlet fra House Doctor er ideel til at pryde væggen i entréen eller på badeværelset. Spejlet tilfører rummet et rustikt og stilfuldt udtryk samt giver indretningen et personlig præg. Reflektion spejlet måler 20x4x30 cm.
399 DKK