Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

House Doctor › Urtepotter & Krukker

banner

House Doctor står bag en række enkle og funktionelle urtepotter og krukker, som kan bruges både ude og inde. Krukkerne findes i forskellige størrelser og i forskellige udtryk. Planter er en nødvendighed, for at skabe liv i og omkring hjemmet. Urtepotter &  krukker fra House Doctor er inspireret af den nordiske og minimalistiske stil. Rustikke urtepotter spreder stemning og liv i indretningen. Grønne planter er med til at sprede hygge i hjemmet, og er ofte det sidste touch der gør rummet hjemmeligt. Find House Doctor urtepotter & krukker der passer til netop din bolig her. 

Se også vores store udvalg af urtepotter og krukker fra andre leverandører her

Sorter efter

House Doctor Potte, Sort, Ø20/H25

House Doctor er designeren bag denne flotte sorte vase. Vasen har et flot råt skandianvisk look, og passer flot ind i dit køkken, badeværelse eller i soveværelset.

Planten måler 20 cm i diameteren og 26 cm i højden.
259 DKK

House Doctor krukke, Sort, Ø15/H22

House Doctor er designeren bag denne flotte sorte krukke. Krukken har et flot råt skandinavisk look, og passer flot ind i hjemmet eller på altanen.

Planten måler 15 cm i diameteren og 22 cm i højden.
159 DKK

House Doctor, Planter, Ave, Lys grå, Ø31/H34

House Doctor står bag denne enkle og flotte krukke, som er fremstillet af cement. Materialet giver krukken et råt præg og gør krukken anderledes. Krukken fra House Doctor kan både anvendes ude og inde, idet krukken er frost sikre. Dekorer krukken med årstidens blomster og lad krukken pynte på ude eller inde. Krukken fås i tre størrelser og ses her i den største, som måler Ø31 cm. og er 34 cm. høj.
189 DKK

House Doctor, Planter, Ave, Lys grå, Ø18/H21

House Doctor står bag denne enkle og flotte krukke, som er fremstillet af cement. Materialet giver krukken et råt præg og gør krukken anderledes. Krukken fra House Doctor kan både anvendes ude og inde, idet krukken er frost sikre. Dekorer krukken med årstidens blomster og lad krukken pynte på ude eller inde. Krukken fås i tre størrelser og ses her i den mindste størrelse, som måler Ø18 cm. og er 21 cm. høj.
129 DKK

House Doctor Clay By Hand Lerkrukke

House Doctor har lavet disse fine lerkrukker, som er rig på anvendelsesmuligheder. Krukkerne er enkle og fine med små detaljer. Krukkerne er ideel både i køkkenet og på badeværelset. Plant en lille plante og placer den ved håndvasken eller plant din yndlings krydderurter deri, så du altid har dem lige ved hånden i køkkenet.

Krukkerne er fremstillet af ler og måler 7,5 cm. i diameteren og er 10 cm. i højden. Lerkrukkerne sælges assorteret.
29 DKK