Fragt fra 39,- / Fri fragt til GLS pakkeshop over 499,-
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

House Doctor › Urtepotter & Krukker

House Doctor står bag en række enkle og funktionelle urtepotter og krukker, som kan bruges både ude og inde. Krukkerne findes i forskellige størrelser, og i forskellige udtryk. Planter er en nødvendighed, for at skabe liv omkring hjemmet. Find den urtepotte der passer til netop din bolig her. 

Se også vores store udvalg af urtepotter og krukker her

Sorter efter

House Doctor, Potte, Pho, Grå, Lille D35/H45

Flot udendørspotte fra House Doctor, som måler 35 cm i diameteren og 45 cm i højden. House Doctor urtepotten har en flot grå farve, og er med til at sætte et personligt præg på din indretning.
649 DKK

House Doctor, Potte, Pho, Grå, Stor D45/H55

Flot stor udendørspotte fra House Doctor, som måler 45 cm i diameteren og 55 cm i højden. House Doctor urtepotten har en flot grå farve, og er med til at sætte et personligt præg på din indretning.
849 DKK

House Doctor, Potte, Pho, Nougat, Stor D45/H55

Flot stor udendørspotte fra House Doctor, som måler 45 cm i diameteren og 55 cm i højden. House Doctor urtepotten har en lækker nougatfarve, og er med til at sætte et personligt præg på din indretning.
849 DKK

House Doctor, Udendørskrukke, Beton, Stor.

Denne krukke er fra House Doctor er fremstillet af cerment. Krukken er i en flot lys grå farve og har et flot og enkelt design. Krukken er beregnet til udendørs brug og krukken enkle farve samt design gør at krukken passer ind i de fleste haver. Krukken fra House Doctor fås i to størrelser og ses her i den største, som måler Ø50 og ligeledes er 50 cm. høj.
599 DKK

House Doctor, Udendørskrukke, Beton, Lys Grå, Ø40/H40

Denne krukke er fra House Doctor er fremstillet af cement. Krukken er i en flot lys grå farve og har et flot og enkelt design. Krukken er beregnet til udendørs brug og krukken enkle farve samt design gør at krukken passer ind i de fleste haver. Krukken fra House Doctor fås i to størrelser og ses her i den mindste, som måler Ø40 og ligeledes er 40 cm. høj. Krukkerne er frost sikre og har huller i bunden.
399 DKK

House Doctor, Planter, Ave, Lys grå, Ø31/H34

House Doctor står bag denne enkle og flotte krukke, som er fremstillet af cement. Materialet giver krukken et råt præg og gør krukken anderledes. Krukken fra House Doctor kan både anvendes ude og inde, idet krukken er frost sikre. Dekorer krukken med årstidens blomster og lad krukken pynte på ude eller inde. Krukken fås i tre størrelser og ses her i den største, som måler Ø31 cm. og er 34 cm. høj.
189 DKK

House Doctor, Planter, Ave, Lys grå, Ø24/H26

House Doctor står bag denne enkle og flotte krukke, som er fremstillet af cement. Materialet giver krukken et råt præg og gør krukken anderledes. Krukken fra House Doctor kan både anvendes ude og inde, idet krukken er frost sikre. Dekorer krukken med årstidens blomster og lad krukken pynte på ude eller inde. Krukken fås i tre størrelser og ses her i medium størrelsen, som måler Ø24 cm. og er 26 cm. høj.
149 DKK

House Doctor, Planter, Ave, Lys grå, Ø18/H21

House Doctor står bag denne enkle og flotte krukke, som er fremstillet af cement. Materialet giver krukken et råt præg og gør krukken anderledes. Krukken fra House Doctor kan både anvendes ude og inde, idet krukken er frost sikre. Dekorer krukken med årstidens blomster og lad krukken pynte på ude eller inde. Krukken fås i tre størrelser og ses her i den mindste størrelse, som måler Ø18 cm. og er 21 cm. høj.
129 DKK

Potte, Garden, Small, H24

House Doctor, Urtepotte, Garden, Small
149 DKK

House Doctor, Garden, Urtepotte, Medium, Ø24/H28

House Doctor er designeren bag disse flotte elegante urtepotter. Urtepotten har et flot og elegant design. Urtepotten er velegnet til at benytte udendørs og til dine store flotte planter. Urtepotten fåes i 3 forskellige størrelser, her er det den mellem størrelse der måler 24 cm i omkredsen og 28 cm i højden.
189 DKK

House Doctor, Urtepotte, Stor, Ø30/H34 cm

House Doctor er designeren bag disse flotte elegante urtepotter. Urtepotten har et flot og elegant design. Urtepotten er velegnet til at benytte udendørs og til dine store flotte planter. Urtepotten fåes i 3 forskellige størrelser, her er det den største størrelse der måler 30 cm i omkredsen og 34 cm i højden.
209 DKK

House Doctor Clay By Hand Lerkrukke

House Doctor har lavet disse fine lerkrukker, som er rig på anvendelsesmuligheder. Krukkerne er enkle og fine med små detaljer. Krukkerne er ideel både i køkkenet og på badeværelset. Plant en lille plante og placer den ved håndvasken eller plant din yndlings krydderurter deri, så du altid har dem lige ved hånden i køkkenet.

Krukkerne er fremstillet af ler og måler 7,5 cm. i diameteren og er 10 cm. i højden. Lerkrukkerne sælges assorteret.
29 DKK