Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

House Doctor › Vaser

banner

House Doctor designer smukt boliginteriør i minimalistisk design, som passer i de fleste hjem. House Doctor er inspireret af den nordiske stil som der ses i deres store udvalg af interiør. House Doctor vaser er både smukke og minimalistiske, og du finder vaser der passer til enhver pengepung her. Find en skøn vase i forskellige størrelser, materialer og former. Du finder vaser fra House Doctor til en hver smag i Design Affair. House Doctor har vaser i skønne farver og former, samt de mere stilrene og enkle. Vaser har et hav af anvendeligheder, omend det er til planter, blomster eller opbevaring. Se udvalget af House Doctor vaser i denne kategori. 

Se også vores store udvalg af vaser fra forskellige leverandører her

Sorter efter

Vase, Cinth, Grey

House Doctor står bag denne smukke glasvase i en høj facon. Glasvaserne er perfekte til enkle blomster, og giver hjemmet et naturligt og enkelt udtryk. Vaserne kan bruges i alle opstillinger, og kan kombineres på tværs af de andre glasvaser i serien. Brug blandt andet hyacinter i glassene, hvor rødderne bevæger sig ned i vasen. Vasen måler 20 cm i højden.
119 DKK

Vase, Clear, Cinth

House Doctor står bag denne fine og enkle glasvase. Glasvasen er perfekt til enkelte blomster eller hyacinter. Denne enkle glasvase, gør en nem at bruge i indretningen og kan kombineres i mange opstillinger. Vasen måler 20 cm i højden.
119 DKK

Vase, Sapa

House Doctor står bag denne smukke glasvase i en høj facon. Glasvaserne er perfekte til enkle blomster, og giver hjemmet et naturligt og enkelt udtryk. Vaserne kan bruges i alle opstillinger, og kan kombineres på tværs af de andre glasvaser i serien. Brug blandt andet hyacinter i glassene, hvor rødderne bevæger sig ned i vasen. Vasen måler 25 cm i højden.
159 DKK

Vase, Ada, m.stel, dia: 8cm/h: 11 cm

House Doctor står bag denne fine vase på stand. Vasen kan bruges til både planter og blomster, og står flot i den moderne indretning. Vasens ben giver den et smukt og elegant udtryk, og skaber liv til indretningen. Vasen måler 8 cm i diameter samt 11 cm i højden.
99 DKK

Vase, Forms Low, Ø17/H16

Smuk lille glasvase fra House Doctor, der er anvendelig i ethvert hjem. Fin til det stilrene og klassiske hjem, og lige så smuk til den romantiske buket fra haven. Kombiner vasen med andre glasvaser i forskellige formere, farver og størrelser.

Som ekstra tilbehør fås en lille messingholder, så vasen også kan bruges til lysestage.
149 DKK

Vase, Base, lysebrun/guld, Ø10

House Doctor, Vase, Base, Lysebrun/guld
339 DKK

Vase, Cast, Ø8/H16

House Doctor, Vase, Cast, Aluminum, H16.
219 DKK