Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Hylder

banner

Hylder kan bruges overalt i boligindretningen, og er perfekte til små opbevaringer eller til at danne ramme om dit favorit boliginteriør. Hos Design Affair har vi samlet det bedste udvalg af svævehylder og væghylder i smukke designs fra vores leverandører. Du finder bl.a. vores fine hylder fra Woud i det lækreste egetræ. Vi har hylder der passer ind i de fleste hjem, både de mere stilrene og klassiske, og i de mere rustikke. Har du brug for hjælp til at finde den perfekte hylde, der skal danne ramme om dit boliginteriør? Vi står altid klar til at hjælpe dig, til at finde den perfekte hylde til din bolig, med vores ekspertise indenfor boligindretning.

Sorter efter

Woud, Hylde, Røget eg, 1 stk

Woud er designeren bag denne smukke hylde, med et enkelt og stilfuldt design. Hylden har en flot farvet i røget eg, som gør det ideelt at bringe det rå og skandinaviske med ind i hjemmet. Her kan hylden købes enkeltvis, eller evt. bruges som tilkøb for at skabe en reol med 3 hylder.
1.179 DKK

Reol, 2 Hylder, Røget Eg.

Woud er designeren bag denne smukke hylde, med et enkelt og stilfuldt design. Hylden har en flot farvet i røget eg, som gør det ideelt at bringe det rå og skandinaviske med ind i hjemmet. Reolen leveres med 2 hylder. Ekstra hylder kan tilkøbes. Hylderne måler 80 cm i længden, og 22 cm i bredden/dybden.
2.099 DKK

Muubs Hylde Float L, stål, W28/H55,5/L30

Denne hylde er udført i et råt design fra Muubs. Hylden er med til at skabe et rustikt præg på dit hjem. Den rå baggrund gør det ideelt at bruge den til fx stearinlys eller andre lysende objekter som med den mørke baggrund giver et helt særligt twist. Hylden er monteret på en helt særlig måde, som får det til at ligne at hylden svæver. Muubs hylde måler 28 cm. i bredden, 55 cm. i højden og 30 cm. i længden.
1.099 DKK