Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Indretningshjælp

Professionel indretningshjælp til private og erhverv

- Af Anne-Marie Schmith, medejer af Design Affair 

 

Anne-Marie er Design Affair's indretnings-konsulent/stylist, som gerne hjælper med indretning og småproblemer i dit hus eller lejlighed. 

Bliver problemer uoverskuelig så tager hun gerne hånd om dit projekt. 

 

Gratis indretningshjælp

Har du et hjørne i boligen, en vindueskarm eller et konsolbord som du ikke kan få til at fungere? Ta' et billede af dit indretnings-problem, og send til hello@designaffair.dk med emnet 'indretningshjælp'. Jeg sender forslag til dig, inden for 5-7 hverdage. Dette er naturligvis uforpligtende, og gratis for dig. 

 

Større indretningsopgaver for private og virksomheder 

Jeg tager gerne ud og hjælper private og virksomheder med jeres indretnings-projekter i boligen eller virksomheden. Jeg har fokus på at samarbejde med dig, så vi sammen skaber den helt perfekte løsning,  der udstråler din/Jeres personlighed og som passer til jeres hverdag.

 

Hvem er jeg? 

Jeg er uddannet i Stockholm og London som stylist og merchandiser, hvor jeg i 17 år har arbejdet som freelance inden for området. I dag er jeg selvstændig og driver butikken Design Affair sammen med min veninde Anne Rømsgaard. Mine indretningsevner strækker sig langt, og jeg har allerede hjulpet mange hjem, butikker og erhverv til at skabe unikke og personlige løsninger. 

 

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud

Har du brug for min hjælp, tager jeg gerne ud og besøger jer. 

Pris for 1-times vejledning og opstartsgebyr: 500 kr

Efterfølgende timepris: 250 kr. 

Der kan tilkomme kørelsestillæg, ved længere transport. 

Ved større indretningsprojektet kontakt hello@designaffair.dk, for et tilbud. 

 

Du er også velkommen til at besøge vores butik, hvor jeg har min daglige gang. Her vil du få et indblik i vores univers og vi kan derfor sammen inspirerer dig til at skabe den perfekte løsning. Ring gerne til butikken på tlf. 26 78 77 01, for at aftale et møde med mig.