Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Konfirmationsgaver

banner

Konfirmationerne er en skøn begivenhed, som skal fejres med kirke, fest og selvfølgelig gaver. Konfirmationsgaver er noget de unge kan følge i mange år, og vil skabe skønne minder fra den store dag. Hos Design Affair har vi samlet et skønt udvalg af gaver til konfirmanden, både til drenge og piger. Udforsk de mange gaveidéer til konfirmanden, og bliv inspireret af det skønne univers. Giv blandt andet en smuk jellyfish, en sej Cool Snow Globe eller fine lysestager og vaser til teenageværelset. Husk, at vi selvfølgelig pakker konfirmationsgaverne smukt ind, så både giver og modtager får glæde af en smuk pakke. 

Sorter efter

Candle Lysestage Yellow

Eden Outcast lysestage med farvet krystal. Denne smukke lysestage er en smuk kontrast til de klassiske krystal lysestager. Det rustikke blandet med det feminime giver denne stage et helt unikt og moderne udtryk. Lysestagerne er designet i flere forskellige farver, som giver indretningen et frisk og farverigt islæt. Du skal blot vælge i mellem de mange smukke farver. Stagerne fra Eden Outcast måler 12 cm i højden, og dette er farven gul.
499 DKK

Candy Lysestage Mørke Lilla

Eden Outcast lysestage med farvet krystal. Denne smukke lysestage er en smuk kontrast til de klassiske krystal lysestager. Det rustikke blandet med det feminime giver denne stage et helt unikt og moderne udtryk. Lysestagerne er designet i flere forskellige farver, som giver indretningen et frisk og farverigt islæt. Du skal blot vælge i mellem de mange smukke farver. Stagerne fra Eden Outcast måler 12 cm i højden, og dette er farven mørke lilla.
499 DKK

Graphic Candleholder/Mini vase, Taupe

OYOY er designere bag denne smukke lysestage/minivase. Stagen er lavet i 100%, og har et moderne udtryk i klar og mat glas. Du kan også bruge lysestagen som vase, med en enkel lille blomst i.

Lysestagen måler 10cm i højden og 4,5cm i bredden.
399 DKK

Glimmer kugle, Ida's fest

Sød glimmerkugle fra Medusa. Her har du Ida der der kipper med flaget og fejrer livets skønne glæder sammen med dig. Glimmerkuglen måler 12 cm i højden og 9,5 cm i omkredsen.
299 DKK

Dekoglas m. gople, Turkis, H11x7

Turkis Jelly Fish. Denne Jellyfish måler 11cm i højden, 7cm i bredden
65 DKK 129 DKK

Glass box w/clear glass, large

Madam Stoltz, Glas kiste m. klar glas, Stor.
89 DKK

Jewelry Stand, White Marble/ Gold

Bloomingville, Smykkestativ, Hvid marmor/Guld.
369 DKK