Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Konsolborde

banner

Indret din bolig med konsolborde som kan bruges overalt i din bolig. Konsolborde pynter flot i entréen med et rundt spejl over, eller i stuen hvor bordet kan pyntes med en fin vase og en bordlampe. De høje smalle borde, er perfekte til små opbevaringer og til dine personlige interiørfund. Bordet kan også med fordel benyttes som skrivebord, da de passer perfekt til en laptop og samtidig ikke fylder meget i indretningen. Hos Design Affair har vi konsolborde der er høje og smalle, som giver en let fornemmelse i indretning. Du finder bl.a. borde fra Nordal, Broste Copenhagen og House Doctor. 

Sorter efter

Desk, Eda

House Doctor er designeren bag dette fine bord med sort marmor plade. Bordet er kaldet Eda, og kan både bruges som konsolbord, skrivebord, sminkebord eller spisebord. Bordet har smukke bløde faconer med rustikke ben, som givet bordet et eksklusivt og industrielt look på samme tid. Bordet er lavet af marmor og jern. Bordet måler 110 cm i længden, 61.8 cm i bredden samt 74 cm i højden.
3.199 DKK

Fumi table, black, L109xW29,H71

AYTM er designeren bag dette smukke Fumi Table. Bordet er rig på anvendelsesmuligheder, og er med til at sættet stilrigt præg på hjemmet. Bordet måler 109 cm i længden, 29 cm i vidden og 71 cm i højden.
2.659 DKK 3.799 DKK

House Doctor, Skrivebord, Tray, Hvid, 120x60x74

House Doctor er designeren bag dette fine skrivebord. Skrivebordet er udstyret med 3 opbevaringsmoduler, som gør det nemt at navigere rundt på skrivebordet i lektielæsningen. Skrivebordet måler 120 x 60 cm og 74 cm i højden.
2.499 DKK

Nordal, Konsolbord, Jern, Glas, Guldfinish

Konsolbord i jern med glas fra Nordal. Det fine konsolbord er ideelt at bruge i gangen med en flot lampe eller vase på, eller i stuen i hvor der mangler lidt ekstra. Konsolbordet er bestående af både bordplade, og 2 ekstra hyler under i klart glas. Bordet har et enkelt og meget stilfuldt udtryk i et flot og gyldent look. Konsolbordet måler 90x32 cm.
3.449 DKK

House Doctor Display bord Træ/metal

House Doctor Display er et bord i unikt og moderne design. Bordet er fremstillet ved at kombinere mango- og eukaluptustræ med en galvaniseret metalplade. Heraf skabes der et industrielt og rustikt look, som tilfører hjemmet et elegant og stilfuldt udtryk. Display bordet fra House Doctor har flere anvendelsesmuligheder og kan både anvendes i hjem og butik. Display bordet måler 75x200 og har en højde på 75/95 cm.

Denne varer sendes med specialfragt, og sendes IKKE med fri fragt.
8.499 DKK

Broste Copenhagen Bord Freja

Broste Copenhagen har lavet dette bord, som er fremstillet af jern. Bordet er lavet i et enkelt og flot design med rene linjer, som givet bordet et stilrent look. Lad bordet pynte i entreen eller i et rum, hvor du synes, at der lige mangler den sidste finish. Pynt bordet med vaser, stager eller andre pynteting. Freja bordet fra Broste Copenhagen måler 40x100 cm. og er 80 cm. højt.

Denne varer sendes med specialfragt, og sendes IKKE med fri fragt.
2.799 DKK