Fragt fra 39,- / Fri fragt til GLS pakkeshop over 499,-
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Kontorartikler

Kontoret er for mange et mindre dekorativt område af hjemmet, og bliver ofte placeret i et rum med en evig lukket dør. Hos Design Affair mener vi, at kontoret skal være en større del af boligindretningen og du finder derfor et dekorativt udvalg af kontorartikler i den bedste kvalitet her. Her finder du bl.a. dekorative kuglepinde og smukke notesbøger, der giver kontoret det sidste touch. Hos Design Affair går vi op i de små detaljer i boligindretningen, og kæler for hver en detalje i hjemmet. 

 Besøg vores Instagram-profil, og bliv inspireret til hvordan du kan pynte dit kontor med fine kontorartikler. 
Sorter efter

AYTM, Curva stool, Silver

AYTM er designeren bag denne dekorative Curva Stool. Den fine Curva stool kan benyttes både som magasinholder, men også som en skammel eller som natbord.

Curva Stool måler 32 cm i længden, 32,4 cm i bredden og 48,4 cm i højden.
1.499 DKK

The Oak Men, 5 Magnets

Magneter der passer til The Oak Mens fine tavler.
99 DKK

House Doctor Bånd Læder Sølv

Flot læder snor fra House Doctor. Snoren har et flot sølvlook og er perfekt til personlig og flot gaveindpakning. Du kan også bruge snoren til opbinding eller anden dekoration. Mål 5m/spole.
39 DKK

House Doctor Bånd Læder Guldsnor

Flot læder snor fra House Doctor. Snoren har et flot guldlook og er perfekt til personlig og flot gaveindpakning. Du kan også bruge snoren til opbinding eller anden dekoration. Mål 5m/spole.
39 DKK

House Doctor Bånd Grå Lædersnor

Flot læder snor fra House Doctor. Snoren har en flot grå farve og er perfekt til personlig og flot gaveindpakning. Du kan også bruge snoren til opbinding eller anden dekoration. Mål 5m/spole.
39 DKK

House Doctor, Magneter, Messing Finish, 4 stk.

House Doctor er firmaet bag disse enkle og flotte magneter, som har et enkelt design og et smukt finish i messinng. Brug magneterne til at holde styr på alle de vigtige papirer på opslagstavlen. Slut med forsvundne invitationer eller huskelister - magneterne fra House Doctor hjælper dig med at organisere. Magneterne fra House Doctor købes i et sæt á 4 stk.
79 DKK

House Doctor, Kabelholder, Messing, d:3 cm h: 2,2 cm

Monograph, Kabelholder, Messing. d:3 cm, h: 2,2 cm. Monograph er designeren bag denne fine dekorative kabelholder, kabelholderen er ideel at benytte til at holde styr på dine løse ledninger. Den fine kabelholder måler 3 cm i diameteren, og 2,2 cm i højden.
99 DKK

Monograph, Notesblok, Spiral, Blå, L14xB14, 300 sider

House Doctor står bag denne lækre og stilfulde notesblok. Notesblokken er fremstillet i en flot blå farve, lækker kvalitet samt et stilfuldt look med en guld spiral, som en fin detalje. Hvem ville ikke have denne notesblok til at ligge på kontoret eller som en del af det faste inventar i arbejdstasken? Notesblokken er belagt med bomuld i en flot blå farve og måler 14x14 cm. Notesblokken fra Monograph indeholder hele 300 sider.
99 DKK

Monograph Bånd Sølv Glitter

Monograph er designeren bag dette flotte bånd, båndet kan benyttes som gavebånd men også til ophæng af fine sager i juletiden. Båndet er i sølv glitter, og måler 10 mm i bredden og der er 30 m bånd.
39 DKK

Monograph Bånd Sort Glitter

Monograph er designeren bag dette flotte bånd, båndet kan benyttes som gavebånd men også til ophæng af fine sager i juletiden. Båndet er i sort glitter, og måler 10 mm i bredden og der er 30 m bånd.
39 DKK

Monograph Bånd Guld Gavebånd

Monograph er designeren bag dette flotte bånd, båndet kan benyttes som gavebånd men også til ophæng af fine sager i juletiden. Båndet er i guld glitter, og måler 10 mm i bredden og der er 30 m bånd.
39 DKK

House Doctor, Kuglepen, 5 colors, 5 stk/pk

House Doctor, Kuglepen, 5 Farver, 5stk
99 DKK

House Doctor, Målebånd, Monograph, 3 Meter

Smart og feminint målebånd fra House Doctor. Målebåndet har et stilrigt og flot design, og er svaret på de smarte kontorartikler. Målebåndet er lavet af jern og har sart lyserød farve med guldskrift. Målebåndet måler til 3 meter og er udført i 100% læder.
159 DKK

House Doctor, Klips, Wire, Zink, 50 mm, 8 stk/pose

House Doctor, Klips, Wire, Zink, 8 stk. House Doctor Wire er en klips i farven sølv. Klipsen kan både anvendes funktionelt, men er også ideel til dekoration på fx opslagstavler eller lignende, hvor klipsen kan sættes på billeder eller sedler. Wire klipsen er fremstillet af stål og måler 5 cm. og fås i poser med 8 stk., men sælges også seperat her på webshoppen.
129 DKK

House Doctor, Klips, Wire, Zink, 50 mm, 1 stk

House Doctor, Klips, Wire, Zink, 50mm, 1 STK. House Doctor Wire er en klips i farven zink. Klipsen kan både anvendes funktionelt, men er også ideel til dekoration på fx opslagstavler eller lignende, hvor klipsen kan sættes på billeder eller sedler. Wire klipsen er fremstillet af stål og måler 5 cm. Her er det muligt at købe 1 klips.
19 DKK

House Doctor, Klips, Wire, Guld, 50 mm, 1 stk

House Doctor, Klips, Wire, Guld, 50 mm, 1 STK. 1 stk House Doctor Wire er en klips i farven guld. Klipsen kan både anvendes funktionelt, men er også ideel til dekoration på fx opslagstavler eller lignende, hvor klipsen kan sættes på billeder eller sedler. Wire klipsen er fremstillet af stål og måler 5 cm. Her er det muligt at købe 1 klips.
19 DKK

2 deck playing cards

Christian Lacroix, Spillekort, 2 sæt
249 DKK

Christian Lacroix Notesbog A6 Sølv

Christian Lacroix er leverandøren bag disse fine notesbøger, som findes i flere forskellige størrelser samt farver. Notesbøgerne er både praktiske, men er også den perfekte løsning, når du mangler det sidste twist eller personlige touch i indretningen. Notesbogen ses her i farven sort og i en størrelse svarende til A5.
149 DKK

Christian Lacroix Notesbog A6 Sort

Christian Lacroix, Notesbog, Sort, Lille.
149 DKK

Bloomingville, Tegnestifter, Polyester

Bloomingville er designeren bag disse søde tegnestifter med polyester "dutter" på. Tegnestifterene er idelle til den gammeldags opslagstavle og til at skabe personlighed og lidt farve i hjemmet.
49 DKK

House Doctor, Klips, Wire, Guld, 50 mm, 8 stk/pose

House Doctor, Klips, Wire, Guld. House Doctor Wire er en klips i farven guld. Klipsen kan både anvendes funktionelt, men er også ideel til dekoration på fx opslagstavler eller lignende, hvor klipsen kan sættes på billeder eller sedler. Wire klipsen er fremstillet af stål og måler 5 cm. og fås i poser med 8 stk.
129 DKK