Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Kontorartikler

banner

Kontoret er for mange et mindre dekorativt område af hjemmet, og bliver ofte placeret i et rum med en evig lukket dør. Hos Design Affair mener vi, at kontoret skal være en større del af boligindretningen og du finder derfor et dekorativt udvalg af kontorartikler i den bedste kvalitet her. Her finder du bl.a. dekorative kuglepinde og smukke notesbøger, der giver kontoret det sidste touch. Hos Design Affair går vi op i de små detaljer i boligindretningen, og kæler for hver en detalje i hjemmet. 

 Besøg vores Instagram-profil, og bliv inspireret til hvordan du kan pynte dit kontor med fine kontorartikler. 
Sorter efter

Opbevaringsboks, Floral, stor

Dekorér hjemmet med flotte opbevaringsløsninger. Denne opbevaringsboks er så smuk at bruge i indretningen, og kan samtidig indeholde mange småting som tit gemmes væk. Den fine opbevaringsboks fra House Doctor har et nærmest eventyrligt mønster, og kan både bruges på teenageværelset, i stuen eller på kontoret. Opbevaringsboksen findes i to størrelser, hvor dette er den store. Denne boks måler 22x22x22 cm.
179 DKK

House Doctor, Bakke, Letters

House Doctor Letters arkivbakke i messing og glas. Denne skønne bakke gør det nemt for dig, at holde orden på dine papire og andet nips. Opbevaringsbakken er lavet i et flot design, så du nemt kan have den stående på skrivebordet eller på hylden. Bakken måler 33 cm i længden, 25 cm i bredden og 7,5 cm i højden. Bakken er lavet af metal, MDF og træ. OBS: Billedet kan snyde - bakkens bund er lavet i metal, og siderne er lavet i glas.
399 DKK

House Doctor, Klips m. magneter

Fine magneter med clips fra House Doctor i messing. Disse dekorative magneter er perfekte til opslagstavlen, og kan holde på alt fra indkøbssedlen til børnenes tegninger. Hæng disse på køleskabet, for at skabe et sammenhængende og stilrent udtryk i køkkenet. Magneterne kommer i æsker med 4 stk.
69 DKK

Curva stool, Gold, L32,4xW32,4xH43

AYTM er designeren bag denne dekorative Curva Stool. Den fine Curva stool kan benyttes både som magasinholder, men også som en skammel eller som natbord. Curva Stool måler 32 cm i længden, 32,4 cm i bredden og 48,4 cm i højden.
1.049 DKK 1.499 DKK

House Doctor Bånd Læder Sølv

Flot læder snor fra House Doctor. Snoren har et flot sølvlook og er perfekt til personlig og flot gaveindpakning. Du kan også bruge snoren til opbinding eller anden dekoration. Mål 5m/spole.
39 DKK

House Doctor, Magneter, Messing Finish, 4 stk.

House Doctor er firmaet bag disse enkle og flotte magneter, som har et enkelt design og et smukt finish i messinng. Brug magneterne til at holde styr på alle de vigtige papirer på opslagstavlen. Slut med forsvundne invitationer eller huskelister - magneterne fra House Doctor hjælper dig med at organisere. Magneterne fra House Doctor købes i et sæt á 4 stk.
79 DKK

House Doctor, Kabelholder, Messing, d:3 cm h: 2,2 cm

Monograph, Kabelholder, Messing. d:3 cm, h: 2,2 cm. Monograph er designeren bag denne fine dekorative kabelholder, kabelholderen er ideel at benytte til at holde styr på dine løse ledninger. Den fine kabelholder måler 3 cm i diameteren, og 2,2 cm i højden.
99 DKK

Bånd, Sølv glitter, 10mm- 30m

Monograph, Bånd, Sølv Glitter
20 DKK 39 DKK

Bånd, Sort glitter, 10mm - 30m

Monograph, Bånd, Sort Glitter
20 DKK 39 DKK

House Doctor, Kuglepen, 5 colors, 5 stk/pk

House Doctor, Kuglepen, 5 Farver, 5stk
99 DKK

House Doctor, Klips, Wire, Zink, 50 mm, 8 stk/pose

House Doctor, Klips, Wire, Zink, 8 stk. House Doctor Wire er en klips i farven sølv. Klipsen kan både anvendes funktionelt, men er også ideel til dekoration på fx opslagstavler eller lignende, hvor klipsen kan sættes på billeder eller sedler. Wire klipsen er fremstillet af stål og måler 5 cm. og fås i poser med 8 stk., men sælges også seperat her på webshoppen.
129 DKK

House Doctor, Klips, Wire, Zink, 50 mm, 1 stk

House Doctor, Klips, Wire, Zink, 50mm, 1 STK. House Doctor Wire er en klips i farven zink. Klipsen kan både anvendes funktionelt, men er også ideel til dekoration på fx opslagstavler eller lignende, hvor klipsen kan sættes på billeder eller sedler. Wire klipsen er fremstillet af stål og måler 5 cm. Her er det muligt at købe 1 klips.
19 DKK

House Doctor, Klips, Wire, Guld, 50 mm, 1 stk

House Doctor, Klips, Wire, Guld, 50 mm, 1 STK. 1 stk House Doctor Wire er en klips i farven guld. Klipsen kan både anvendes funktionelt, men er også ideel til dekoration på fx opslagstavler eller lignende, hvor klipsen kan sættes på billeder eller sedler. Wire klipsen er fremstillet af stål og måler 5 cm. Her er det muligt at købe 1 klips.
19 DKK

Christian Lacroix Notesbog A6 Sort

Christian Lacroix, Notesbog, Sort, Lille.
149 DKK