Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Kontorartikler

banner

Kontoret er for mange et mindre dekorativt område af hjemmet, og bliver ofte placeret i et rum med en evig lukket dør. Hos Design Affair mener vi, at kontoret skal være en større del af boligindretningen og du finder derfor et dekorativt udvalg af kontorartikler i den bedste kvalitet her. Her finder du bl.a. dekorative kuglepinde og smukke notesbøger, der giver kontoret det sidste touch. Hos Design Affair går vi op i de små detaljer i boligindretningen, og kæler for hver en detalje i hjemmet. 

 Besøg vores Instagram-profil, og bliv inspireret til hvordan du kan pynte dit kontor med fine kontorartikler. 
Sorter efter

Bakke, Letters

House Doctor Letters arkivbakke i messing og glas. Denne skønne bakke gør det nemt for dig, at holde orden på dine papire og andet nips. Opbevaringsbakken er lavet i et flot design, så du nemt kan have den stående på skrivebordet eller på hylden. Bakken måler 33 cm i længden, 25 cm i bredden og 7,5 cm i højden. Bakken er lavet af metal, MDF og træ. OBS: Billedet kan snyde - bakkens bund er lavet i metal, og sidderne er lavet i glas.
Ring for pris

Clips w. magnets

Fine magneter med clips fra House Doctor i messing. Disse dekorative magneter er perfekte til opslagstavlen, og kan holde på alt fra indkøbssedlen til børnenes tegninger. Hæng disse på køleskabet, for at skabe et sammenhængende og stilrent udtryk i køkkenet. Magneterne kommer i æsker med 4 stk.
69 DKK

Bånd, Læder, Sølv 5m/spole

House Doctor, Bånd, Læder, Sølv
39 DKK

Bånd, Sølv glitter, 10mm- 30m

Monograph, Bånd, Sølv Glitter
20 DKK 39 DKK

Kuglepen, 5 colors, 5 stk/pk

House Doctor, Kuglepen, 5 Farver, 5stk
99 DKK

Klips, Wire, Zink, 50 mm, 8 stk/pose

House Doctor, Klips, Wire, Zink, 8 stk.
129 DKK

A6 Paseo black

Christian Lacroix, Notesbog, Sort, Lille.
149 DKK