Fragt fra 39,- / Fri fragt til GLS pakkeshop over 499,-
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Kropspleje

Forkæl din krop med skønne cremer, scrub og olier med de lækreste produkter hos Design Affair. Giv kroppen den pleje den fortjener, omend det er til dine hænder, fødder eller hele kroppen. Vi har et stort udvalg af kropspleje, til tør, sart og skadet hud. Hos Design Affair finder du et stort udvalg af kropspleje fra blandt andre Meraki, som er fri for parabener, farvestoffer og hormonforstyrrende stoffer, og dermed fyldt med sund pleje til din hud. Forkæl dig selv, eller en du holder af, med de lækreste produkter i den bedste kvalitet. Din hud vil takke dig for det. 

Sorter efter

Marseille sæbe 500ml Grape Vin

Marseille sæbe fra Alfred og Co med økologisk drueekstrakt fra Provence. Sæben renser skånsomt hænder og krop, og er perfekt til alle hudtyper. Sæben er lavet af 100% vegetabilske olier. Sæben indeholder 500 ml.
129 DKK

Floral, Badesalt 150g, Lily

Skøn og luksuiøs badesalt fra Alfreds & Co. Perfekt til et afslappende karbad eller et varmt fodbad. Denne badesalt har en velduftende og dejlig duft af liljer

Denne indeholder 150g i ét brev.
49 DKK

Floral, Badesalt, 150g, Lavender

Skøn badesalt fra Alfreds & Co. Perfekt til et afslappende karbad eller et varmt fodbad. Denne badesalt har en dejlig og frisk duft af lavendel.

Denne indeholder 150g i ét brev.
49 DKK

Floral, Badesalt 150 g, Jasmin

Skøn badesalt fra Alfreds & Co. Perfekt til et afslappende karbad eller et varmt fodbad. Denne badesalt har en blød og rar duft af Jasmin.

Denne indeholder 150g i ét brev.
49 DKK

Meraki Bady soap, Men, Charcoal & Salt, 150 g

Meraki har lavet denne lækre kropssæbe. Du kan massere sæben godt ind i huden, og skylle af bagefter. Sæben efterlader kroppen velplejet og velduftende.

Sæben kommer i en dekorativ æske, og indeholder 150 g. sæbe.
109 DKK

Meraki Face & body lotion, Men, 275 ml

Meraki Face & Bady lotion er et all-in-one hudplejeprodukt specielt udviklet til mænd, hvor cremen er tilpasset både den fine ansigtshud og den mere robuste kropshud.

En fugtgivende og plejende cream, der bruges efter badet og eller efter behov.

Face & body lotion indeholder ekstrakt fra kaktusblomster, der efterlader både huden med en diskret maskulin duft.
149 DKK

Meraki Hair & Body wash, Men, 490 ml

Merakis Hair & Body Wash for Men. Et all-in-one produkt, der er udviklet specielt til mænd. En rensende og plejende shampoo til hud og hår. Prouktet er udvilket med tanke på, at minimere og forenkle mængden af produkter, så både hår og hud bliver rent og blødt i én nem behanling, der samtidig er udviklet så der tages mest muligt hensyn til miløjet.

Hair & Body Wash indeholder ekstrat fra kaktusblomster, der efterlader både hud og hår med en diskret maskulin duft.
169 DKK

Extra Rich, Shower Gel, 200ml

Lækker extra rich shower gel, perfekt til brusebadet. Indeholder drueekstrakt, og dens ekstra bløde skum renser beskytter og hjælper med at opretholde hudens naturlige fugtighed. Shower gelen indeholder 200 ml.
99 DKK

Body Cream, 200 ml, Grape Vine

Lækker body creme, som er rig på drue blade og drue frø. Cremen er beriget med sheasmør, som efterlader din hud blød og velduftende. Cremen indeholder 200 ml.
139 DKK

Hand Cream, 75 ml, Grape Vine

Lækker håndcreme med Grape Vine. Håndcremen er med økologisk vindrueekstrakt, og med antixodiante blødgørende egenskaber. Håndcremen indeholder 75 ml.
109 DKK

Meraki, Håndsæbe, Line dew, 500 ml

Lækker mild og effektiv håndsæbe med frisk duft af mynte. Meraki håndsæben er velegnet til alle hudtyper, og er parfumefri og skånsom for huden. Håndsæben indeholder 500 ml.
119 DKK

Meraki, Håndsæbe, Pure, 490 ml

Mild og velplejende håndsæbe fra Meraki uden parfume. Håndsæben er ideel til dig med den sensitive hud, den indeholder økologisk havre og- agurkeekstrakt. Håndsæben indeholder 490 ml.
139 DKK

Meraki, Håndlotion, Pure, 275 ml

Mild og plejende håndcreme fra Meraki. Håndcremen er parfume -og parabenefri, og ideel til dig med den sensitive hud. Håndcremen indeholder økologisk kokosolie, solsikkeolie, kakaosmør og aloe vera der plejer og blødgør dine hænder. Håndcremen indeholder 275 ml.
129 DKK

Meraki Bodylotion Pure 275 ml

Mild og parfumefri bodylotion til sensitiv hud. Bodylotionen fra Meraki holder din hud blød og fugtig, den indeholder kokosolie, mandelolie, sheasmør og aloe vera. Som tilføre huden masser af fugt og blødgørende pleje. Bodylotion pure måler 275 ml.
159 DKK

Meraki, Shimmer dry oil, 50 ml.

Lækker Shimmer Dry Oil fra Meraki. Den lækre shimmer oil plejer og nærer huden, mens den lækre shimmer-effekt reflektere huden og giver huden en flot glød. Olien indeholder E-vitamin og økologisk solsikkeolie. Påfør olien i et tyndt lag på ben, arme og skuldre. Så giver du huden en flot glød, mens du plejer og fugter den.
229 DKK

Meraki, Hælsten, sort, Ø7

Meraki har lavet denne fine hælsten, som er ideel til dig, som ønsker dejlig bløde fødder. Vi kender alle situationen, hvor vi synes at fødderne er nået dertil, hvor de kræver lidt ekstra pleje inden de skal vises frem. Hvad er mere passende end Merakis fodpleje serie i denne situation? Brug hælstenen efter et fodbad eller et langt bad. Skrub fødderne med hælstenen og smør dem ind i en lækker fodcreme efterfølgende. Hælstenen er fremstillet af pimpsten og måler 7 cm. i diameteren.
49 DKK

Meraki Silky Mist Bodywash 500 ml

Meraki velduftende bodywash en den rene forkælelse for din hud. Den renser huden mildt samtidig med at den både fugter og genopbygger hudens celler. Meraki er rig på antioxidanter. Har huden brug for ekstra frugt, kan Meraki bodywash med fordel tilsættes et par dråbe Meraki Pure Oil eller efter badet smøre kroppen i Merakis silkebløde bodylotion. Silky Mist: Forsriskende duft af sød frugt med et strejf af citrus og appelsin.
139 DKK

Meraki Cotton Haze Bodywash, 500 ml

Merakis velduftende bodywash en den rene forkælelse for din hud. Den renser huden mildt samtidig med at den både fugter og genopbygger hudens celler. Merakis er rig på antioxidanter. Har huden brug for ekstra frugt, kan Merakis bodywash med fordel tilsættes et par dråbe Meraki Pure Oil eller efter badet smørre kroppen i Merakis silkebløde bodylotion. Cotton Haze: Frisk duft af frugt med et strejf af citrus.
139 DKK

Meraki, Hårbalsam, Silky mist, moisturizing, 500 ml.

Hårbalsam fra Meraki, balsamen er fugtgivende og effektiv. Forkæl dit hår med en Merakis Shampoo inden brug af balsamen. Flasken indeholder 500 ml.
149 DKK

Meraki, Shampoo, Silky mist, moisturizing, 500 ml

Lækker shampoo fra Meraki. Shampooen er mild og effektiv, og kan benyttes efter behov. Kombiner shampooen med den lækre balsam fra Meraki. Flasken indeholder 500 ml.
149 DKK

Meraki, Saltskrub, Silky mist, 250 ml

Meraki saltscrub er ideel til at fjerne døde hudceller og eksfoliere huden så den bliver blød og letoptagelig for fugt og solen. Meraki saltscrub kan anvendes til alle hudtyper, og indeholder ikke parabener, silikone og farvestoffer. Meraki saltscrub indeholder 250 ml.
149 DKK

Meraki, Pure Oil, Orange og Geranium, 500 ml

Meraki Pure oil 100% økologisk, 500 ml. Denne skønne olie har et utal af anvendelsesmuligheder: BODY Meraki Pure Oil kan anvendes som ekstra fugt til din bodylotion eller alene direkte på tørre områder som albuer og hæle. Kan også benyttes som massageolie. ØJNE Olien kan anvendes til nænsom øje makeupfjerner, der er blid ved øjne og samtidig fugter vipperne. HÅR & HOVEDBUND Tilfør et par dråber Meraki Pure oil til din balsam for at tilføre håret ekstra fugt. Eller brug den rene olie i hårspidserne som hårkur, der efterfølgende skylles grundigt. Gnid olien direkte i hårbunden, hvis du døjer med tør hovedbund og lad det virke natte over. Denne behandling har også god virkning på behandling af psoriasis. HÅRFJERNING Brug Meraki Pure Oil til barbering af både ben, intimbarering og skæg. Olien fugter og forebygger indgroede hår samt mindsker risikoen for røde knopper. Olien har en mild duft af garanium og appelsin.
269 DKK

Meraki, Pure oil, Orange og Geranium, 100 ml

Meraki Pure oil 100% økologisk Denne skønne olie har et utal af anvendelsesmuligheder: BODY Meraki Pure Oil kan anvendes som ekstra fugt til din bodylotion eller alene dirkete på tørre områder som albuer og hæl. Eller brug den som massageolie. ØJNE Olien kan anvendes til nænsom øjenmakupfjerne, der er blid ved øjenene og samtidig fugter vipperne. HÅR & HOVEDBUND Tilfør et par dråber Meraki Pure oil til din balsam for at tilføre håret ekstra fugt. Eller brug gnid den rene olie i hårspidserne som hårkur, der efterfølgende skylles grundt. Gnid olien dirkete i hårbunden, hvis du døjer med tør hovedbund og lad det virke natte over. Denne behandling har også god virking på behandling af psoriasis. HÅRFJERNING Brug Meraki Pure Oil til barbering af både ben, intimbarering og skæg. Olien fugter og forebygger indgroede hår samt mindsker risikoen for røde knopper. Olien har en mild duft af garanium og appelsin.
169 DKK

Meraki Bodylotion Silky mist 300 ml

Meraki's Silky Mist bodylotion fugter og plejer huden. Den er nem at smøre ud, og efterlader huden blød og velduftende. Cremen er rig på antioxidanter, der er med til at gendanne hudcellerne. Meraki's bodylotion kan tilsættes et par dråber Meraki Pure Oil, hvis man ønsker ekstra fugt. Silky Mist - forfriskende duft af sød frugt med et strejf af citrus og appelsin.
149 DKK

Meraki Bodylotion Cotton haze 300 ml

Meraki's Cotton Haze bodylotion fugter og plejer huden. Den er nem at smørre ud, og efterlader huden blød og velduftende. Cremen er rig på antioxidanter, der er med til at gendanne hudcellerne. Meraki's bodylotion kan tilsættes et par dråber Meraki Pure Oil, hvis man ønsker ekstra fugt. Cotton Haze - frisk duft med et strejf af citrus.
139 DKK

Meraki Balm 50 ml

Meraki har igen lavet et skønt produkt, som er en hjælpende hånd i de situationer de fleste af os kender. De fleste af os har stået i situationen med en revnet læbe, insektbid, ar eller solskoldning, som kræver lidt ekstra pleje. Her kommer Meraki Balm ind i billedet, da den er perfekt til de situationer, hvor huden kræver en særlig pleje. Påfør et tyndt lag på huden på de områder, som kræver den særlige pleje. Meraki Balm indeholder 50 ml. og opbevares ved stuetemperatur.
149 DKK

Meraki Mini, Zink, 50 ml

Mild og plejende salve fra Meraki Mini. Salven tilfører en vandafvisende hinde, som giver en helende og beskyttende effekt på babyens sensitive hud. Meraki Mini zink indeholder økologisk aloe vera, sheasmør, kakaosmør og mandelolie. Meraki Mini indeholder 50 ml Meraki Mini zink er svane- og allergimærket hvilket er din garanti for at produktene er udvalgt med omtanke.
89 DKK

Meraki, Olie, Meraki mini, 95 ml

Meraki Mini olie er en mild og parfumefri olie der plejer og fugter babyens hud. Meraki Minis Olie er nem at smøre ud og tørre hurtigt ind. Anvend også meraki minis olie i badevandet eller brug den til babymassage. Meraki mini olien er svane- og allergimærket, hvilket er din garanti for at alle ingredienserne er nøje udvalgte.
129 DKK

Meraki mini Bath 150 ml

Meraki bath er en mild og parfumefri sæbe, med ekstra fugtgivende ingredienser. Pump en lille mængde sæbe i babyens badevand, eller brug det til den daglige vask på en vaskeklud. Meraki bath er svane- og allergimærket hvilket garantere at produkterne er 100% nøje udvalgte. Meraki mini bath indeholder 150 ml
99 DKK

Meraki, Lotion, Meraki mini, 275 ml

Frisk og fugtgivende parfumefri lotion fra Meraki Mini. Bodylotionen er lavet af økologisk aloe vera, sheasmør, mandel og jojobaolie. Disse fugtgivende ingredienser efterlader babyens hud ekstra blød og plejet. Meraki Mini bodylotion er svane- og allergimærket hvilket garantere at alle produkterne er nøje udvalgte.
149 DKK

Meraki, Shampoo, -meraki mini, 150 ml

Mild og lækker shampoo fra Meraki, Shampooen booster dit hårs volumen. 1-2 pump fordeles i fugtigt hår, fra hovedbunden og ud til hårspidserne. Herefter skylles grundigt med vand, og du får et lækkert hår med massere af volume. Shampooen er 100 % økologisk og indeholder ikke parabener eller farvestoffer, det helt rigtige valg for dig med omtanke.
119 DKK

Meraki, Håndcreme, cotton haze, 50 ml

Meraki Cotton Haze håndcream, 50 ml. Skøn blødgørende, nærende og fugtende håndcream, der ikke er for fed og absorberes hurtigt. Meraki håndcream genopbygger huden, så dine hænder bliver bløde og godt beskyttet. Indeholder bl.a. økologisk solsikke og kamille.
109 DKK

Meraki Body butter Northern Down 200ml

Meraki er kendt for sine lækre og kvalitetsfulde produkter. Denne nyhed fra Meraki er ingen undtagelse. Merakis nye Body Butter er en gave til os kvinder, som hader den tørre og kedelige vinterhud. Body Butteren Nortern Down er en lækker creme, som bevarer fugten i huden, nærer og blødgør huden. Kropscremen modvirker tør hud og efterlader huden blød og smidig. Anvend Body Butteren i kombination med Merakis lækre Body Wash. Brug den lækre og velduftende Body Wash under det varme vand i bruseren og afslut med den nærende og fugtgivende Body Butter efter badet. Merakis Body Butter kommer i en lækker og stilfuld emballage og indeholder 200 ml. Den enkle og stilfulde gør, at produkterne fra Meraki er ideel til at skabe en hyggelig stemning og stilfuld indretning på badeværelset.
149 DKK