Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Krydderier & olier

banner

Hos Design Affair har vi et bredt udvalg af krydderier og olier bl.a. fra Nicolas Vahé og Lie Gourmet. Her kan du finde lækkert krydderi til sommerens mange grillaftener, og andre krydderier der er uundværlige i madlavningen. Vi har også mange lækre olier i en god kvalitet, som du kan benytte til stegning eller lækre marinader til at marinere lækkert kød. Vi har krydderier uanset om du er til det stærke eller det mere milde. Hos Design Affair er det muligt at finde gode olier og krydderier, som du kan forkæle dine råvarer med. Lækre krydderier er den perfekte værtindegave, som en ekstra forkælelse til kokken. 

Sorter efter

Sugar, Lemon

En lækker forfriskning til diverse desserter eller drinks. Denne sukkerblandning med citrussmag fra Nicolas Vahé, er perfekt til at pifte retterne op. Sukkerblandningen er også perfekt til en lækker kop the.
39 DKK

Lie Gourmet purløg

Naturligt tørret purløg fra Lie Gourmet. Krydderiet er velegnet til marinade, dressing, cremefraiche, kryddersmør, på ovnstegte kartofler, salater eller dressinger. Indeholder 20g.
59 DKK

Lie Gourmet salt m basilikum, parmasan, citron

Lie Gourmet har lavet denne lækre krydderiblanding med, salt, basilikum, parmesan og citron. Ideel til brød, pasta, pizza, grøntsager, nye kartofler og meget andet. Indeholder 320 g.
79 DKK

Lie Gourmet salt m. basilikum, hvidløg, persille

Lie Gourmet har lavet denne dejlige blanding af fransk groft havsalt med basilikum. Saltblandingen er ideel til kød, fisk, sydlandske retter, dressinger, mariander, saucer, og pastaretter. Indeholder 250g.
79 DKK

Salt m. Hvidløg & Rød Peber, 325g

Nicolas Vahé salt med hvidløg og rød chilipeber, 325 g
79 DKK