Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Lie Gourmet › Krydderier

banner

Lie Gourmet laver lækre krydderiblandinger med forskellige smage i gode kværne. Lie Gourmet krydderier er en delikatesse til hverdagen, og kan bruges i den daglige madlavning. Prøv deres unikke krydderiblandinger som giver maden et twist og god smag. Lie Gourmet krydderier er til dig der går op i kvaliteten i produktet, og ønsker at udfordre dine smagsoplevelser. Lie Gourmets produkter kommer i smukke design, så de er perfekte at have stående fremme i køkkenet. Krydderierne kommer også i nogle gode og solide kværne, som styrker smagen i krydderierne. Forær også de lækre krydderier i værtsgave, og glæd en du holder af. 

Sorter efter

Lie Gourmet purløg

Naturligt tørret purløg fra Lie Gourmet. Krydderiet er velegnet til marinade, dressing, cremefraiche, kryddersmør, på ovnstegte kartofler, salater eller dressinger. Indeholder 20g.
44 DKK

Lie Gourmet salt m basilikum, parmasan, citron

Lie Gourmet har lavet denne lækre krydderiblanding med, salt, basilikum, parmesan og citron. Ideel til brød, pasta, pizza, grøntsager, nye kartofler og meget andet. Indeholder 320 g.
59 DKK

Lie Gourmet salt m. trøffel

Lie Gourmet har lavet denne lækre salt med trøffel. Salten er et must til madlavningen. Indeholder 290 g.
59 DKK

Lie Gourmet salt m rosenpeber

Lie Gourmet har lavet denne lækre salt med rosa peber. Peberen har et smukt dekorativt look, og passer perfekt ind i det kolonariske køkken. Krydderiet er ideelt til lyst kød, fisk, dressinger, grøntsager, saucer og pastaretter. Indeholder 260 g.
59 DKK

Lie Gourmet salt m. basilikum, hvidløg, persille

Lie Gourmet har lavet denne dejlige blanding af fransk groft havsalt med basilikum. Saltblandingen er ideel til kød, fisk, sydlandske retter, dressinger, mariander, saucer, og pastaretter. Indeholder 250g.
59 DKK